MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#81026

2016-04-28 08:46

Československo USA osvobodilo tak, že vybombardovali Prahu, Ústí, Plzeň ( včetně blázince v nedalekých Dobřanech) a ve výsledku zabili více Čechů, než padlo samotných Američanů za osvobození Československa. V Plzni je i pomník obětem amerického bombardování. Děda mého známého říkal, že vlítli do Škodovky a jediné co je zajímalo byly dokumenty od výroby zbraní.


Nepřihlášený uživatel

#81027 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, p

2016-04-28 08:48


Nepřihlášený uživatel

#81028 Re: Re: Re: To je tak, když tam chybí základní znalost angličtiny.....

2016-04-28 08:49

#81002: - Re: Re: To je tak, když tam chybí základní znalost angličtiny..... 

 Ne tak docela, snaha řešení radikálu s vazbou na islámské sekty byla, jak jistě víte, rusákové vše blokovali v RB OSN. 


Nepřihlášený uživatel

#81029 Re: Gratulace leadrovi v letech do kosmu!

2016-04-28 08:51

#81003: HnUSÁci sedí doma na prdeli. :-) - Gratulace leadrovi v letech do kosmu! 

 Ta raketa co tam odstartovala má 50 metrů, Falcon 9 má 68 metrů, dvojnásobnou nostnost a první stupeň přistává na plošinu na moři. To zvládla soukromá společnost od zrušení letů raketoplánu. 

V rusákově sice odstartovala raketa tedy jakási Putinkinova vesnice, neboť další ze stejného místa má letět až za rok :-). 


Nepřihlášený uživatel

#81030 Re: To, že jeden zločince chrání obyvatele okupovaných zemí proti jiným zločincům.....

2016-04-28 08:52

#81005: -  

 .....se bohužel skutečně stává. 


Nepřihlášený uživatel

#81031 Re: Nelze volbu lháře a soudem uznaného porušuvatele volebního zákona Miloše Zemana....

2016-04-28 08:55

#81006: AŤ ŽIJE ZEMAN! -  

 ....za projev inteligence. Je to spíše projev kretenismu, neboť volit lháře a zločince je naprosto stejné, jako zloději otvírat dveře a myslet si, že se změní a už krást nebude. Bylo to ve své podstatě naprosto absurdní volit spoluzloděje 14 mld. z MUS Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#81032 Re: Re: Re: Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobo

2016-04-28 08:58

#81011: - Re: Re: Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu 

 Raději si zjistitě co si o vás povídají vaší sousedé, místo stále dokola opakujícího odkazu na absurdní lži o Václavu Havlovi. 

Obzvláště je to absurdní v situaci, kdy jsou k dispozici projevy Václava Havla, ale projevy Miloše Zemana se mnohdy ani nedají nikde dohledat, asi proto, že jsou tak dementní, tak dokonce ani administrativa Hradu pro jistotu neudělá přepis projevu. 

http://www.vaclavhavel-library.org


Nepřihlášený uživatel

#81033 Re: Re: Re: Re: Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro s

2016-04-28 09:51

#81004: - Re: Re: Re: Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobo 

 Změnilo se cokoliv na mém příspěvku vaším zoufalým výkřikem? Leda tak to, že jste ho potvrdil :-). 


Nepřihlášený uživatel

#81034 Re: Už jedou! Bulvár slouží k pobavení i takových zvrhlíků, jako jste vy a Miloš Zeman s Ovčáčkem...

2016-04-28 09:53

#81007: Multikulturní obhohacení - Už jedou! 

 ....to je smysl bulváru. Informační hodnota je nulová, pokud jste tak hloupí, že tomu co píše bulvár věříte, nečtěte to, neboť se úplně vytrácí smysl bulváru a vy se z toho zblázníte jako Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#81035 Re: Už jedou! Znovu, bulvár slouží k pobavení...

2016-04-28 09:55

#81016: Multikulturní obhohacení - Už jedou! 

 ....informační hodnota je nulová a jak velmi dobře víte o Petra Žantovského, parlametní listy jsou bulvárem. 


Nepřihlášený uživatel

#81036 Re: Bývalý ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk se přestal objevovat na veřejnosti...

2016-04-28 09:58

#81013: Banderovci už prchají. Ať žije svobodný ruský Krym! - Bývalý ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk se přestal objevovat na veřejnosti... 

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 

Nastudujte si také trojstrannou dohodu, je i v ruštině :-). 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf


Nepřihlášený uživatel

#81037 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - trocha historie....

2016-04-28 10:00

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen s Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky obecně. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#81038 Zeman je bez nejmenších pochybností velezrádce...

2016-04-28 10:02

"Kdybychom ale odhlédli od osobní roviny, je skutečným skandálem především pokrytectví české vlády, nikoliv jednání Zemana. Podle ústavy je prezident ústavně neodpovědný a jeho zahraničně-politické aktivity patří k tzv. kontrasignovaným pravomocem."

 

Podstatné je také to, že mezinárodní smlouvy nejsou jen kontrasignovány vládou, ale dokonce musí být schváleny Parlamentem ČR.  Zeman bez pochyby páchá jen setrváváním v ústavní pozici velezradu, neboť nejedná jako demokrat a nejedná v souladu s celou Ústavou ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#81039 Proč nejvyšší správní soud v rozsudcích uvádí, že Zeman porušoval volební zákon?

2016-04-28 10:06

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 

KV

#81040

2016-04-28 10:21

táhněte už do hajzlu havlofašisti!


Nepřihlášený uživatel

#81041 Re: Miloš Zeman s Ovčáčkem jsou jediní členové jimi definované skupiny havloidi....

2016-04-28 10:33

#81040: KV -  

 .....a to, že je Miloš Zeman komunistický nácek o tom skutečně není těch nejmenších pochyb, neboť komunsiticé a náckové porušují volební zákon když získávají moc a tedy je u Zemana obtížné se rozhodnout, jestli je více komunistou nebo náckem. 

Ovčáček je dobrovolně ochoten ty jeho komunisticko nacistické bláboly interpretovat a mnohdy je ještě svými přídavky zdůrazňvat, tedy je na tom obdobně jako Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#81042 Re: Změnil něco váš příspěvek na faktickém a soudem v rozsudku jasně definovaném porušování...

2016-04-28 10:35

#81040: KV -  

 .....volebního zákona Milošem Zemanem?  Změnilo to snad něco na jeho oplzlosti? Zmenilo to snad něco na dalším rozsudku o lhaní o panu Peroutkovi? 

Změnil by to příspěvek, kde byste jasně řekl, ano toto vše Miloš Zeman dělal a já jako čestný komunista s níčím z toho nesouhlasí a zítra jdu osobně vyzvat Miloše Zemana k rezignaci. 

V opačném případě se na zločinnosti Miloš Zemana přímo spolupodílíte. 


Nepřihlášený uživatel

#81043

2016-04-28 12:00

Edward Snowden ukázal, že IS byl vytvořen zpravodajskými službami USA a Izraele.

Kavárna zhoven
Nepřihlášený uživatel

#81044

2016-04-28 12:11

TOP 09 s podporou dvou starostů kráčí mílovými kroky rovnou do prdele

 

Zelení tam už dávno jsou.


Nepřihlášený uživatel

#81045 Re: Re: Re: Re: Re: Opravdu úžasný, nová parlamentní komise tento stát nemine.....

2016-04-28 12:21

#80922: - Re: Re: Re: Re: Opravdu úžasný, nová parlamentní komise tento stát nemine..... 

 Kalousek akorát prokázal, že je zase ožralej jako prase. Také, že zneužívá pravomocí veřejného činitele, když se bezdůvodně oháněl poslaneckou průkazkou a protizákoně si vynucoval průchod policejním zátarasem. To se dá hodnotit jako útok na veřejného činitele a maření úředního výkonu.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-28 12:27



Nepřihlášený uživatel

#81047

2016-04-28 12:34

Nebyli to Rusové, kdo nás chtěl vyhladit, nýbrž zasraní skopčáci, kteří nám sem dnes cpou nepříčetné imigranty, teroristy a násilníky!

Volte Okamuru a SPD!

#81048

2016-04-28 12:36

Okamura (SPD): Amerika otevřeně ignoruje suverenitu zemí Evropy


 

Nepřihlášený uživatel

#81049 Re: Re: Re: Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobo

2016-04-28 12:38

Josef Lada - originál

#81050 I tuhle říkanku zfašizovaní bolševici havloidi cenzurují a mění její obsah :-)

2016-04-28 12:40

Havel, Havel do pekla zajel na bílém koni, čert ho tam honí!

 

:-)))))))))))))))))))