Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana


Nepřihlášený uživatel

#1451 O Krymu a Kosovu.....

2015-01-03 08:01

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#1452 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-03 08:03

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#1453 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-03 08:04

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#1454 Tedy vážné téma ......

2015-01-03 08:05

Domnívám se, že je skutečně velmi zásadní věcí, že voliči Miloše Zemana už neví, proč jej zvolili. Miloš Zeman vedl kampaň více jak rok naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Tuto kampaň opět v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky neplatil z Volebního účtu, jak mu ukládá zákon, k tomu všemu opět v rozporu se Zákone... odporně lhal o všem, o čem promluvil, ať už se to týkalo jeho samotného, jeho rodiny, volebního týmu, financování kampaně, jeho působení v pozici premíéra, privatizací atd. 

Neví-li dnes jeho voliči, proč Zemana volili, je velmi pravděpodobné, že se stali obětí odporné zločinné manipulace naprosto mimo Zákon o volbě prezidenta republiky a je bohužel nutné toto znovu začít zkoumat a to přesto, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil, což je velmi podivné, což je v kontextu se současnou situací velmi podivné. Je klidně možné, že Jiří Vyvadil někdejší předseda nejvyššího správního soudu a zakladatel "Přátel Ruska" do věci zasahoval. Pokud by se dokonce potvrdilo toto, bylo by nutné věc řešit u Ústavního soudu.  


Nepřihlášený uživatel

#1455 Je Miloš Zeman komunistickou nacistickou zrůdou?

2015-01-03 08:11

Je porušování Zákona o volbě prezidenta republiky lhaním, podivným financováním, délkou kampaně komunisticko nacistickou praktikou? Nedostávají se k moci zločinci z totalitních komunistických, nacistických či obecně zločineckých stran k moci právě porušováním volebního zákona? 

Není zrůdné zneuživat politickou moc k dehonestaci oponentů a k dehonesteaci mladých odvážných lidí, kteří za svojí odvahu říci velmi přesně, dávno před okupací Krymu a rozpoutání vraždění na Ukrajině, o Putinovi svůj názor zaplatili kriminálem? Není zrůdné zneužívat politickou moc na relativizaci hodnot vyznamenáváním StBáků a obecně velmi sporných lidí? 

Je tedy Miloš Zeman komunisticko-nacistickou zrůdou? 


Nepřihlášený uživatel

#1456 Miloš Zeman toho ukradl málo i jen jedinou kauzou MUS, kde "vyměnil" 46 % ze 14 mld. hotovosti za...

2015-01-03 14:38

650 mil.? Miloš Zeman snad kradl málo, když za 4 roky zdvojnásobil státní dluh a přitom toto masivní zadlužení nepřineslo ani jedno pracovní místo, žádnou dokončenou dálnici, žádný dokončený rychlostní koridor pro vlaky, prostě nic. Peníze kamsi zmizely. Nula, po Zemanovi a jeho zločinecké bandě zbyly jen dluhy, přenastavené mandatroní výdaje, aby dluhy jen a jen dále rostly a banda oposmluvních zlodějů, které se ČR prakticky nezbavila dodnes. 

A Miloš Zeman o sobě tvrdí, že nekrade. Neuvěřitelné, jak prolhanou pakáží Miloš Zeman je. 

Jan Urban: Milošku, žaluj

Milošku, žaluj -- díl druhý

To není nějaká anonymní propaganda, to je realita, pod jejíž popis se podespal člověk, který dbá svého morálního kreditu. Miloš Zeman je přímo gigantický zloděj. 

„Proč by koneckonců měli demonstrovat proti prezidentovi, který nekrade?“

Alena

#1457 ..roztříštěnost podpisů... a to je škoda!

2015-01-03 20:40

Lidi, pokud podporujete p.prezidenta, tak na této adrese má již pře 30tisíc podpisů! Zkuste se podepsat itady...Díky

http://branmeprezidenta.cz/

Alena

#1458 Re: Miloš Zeman toho ukradl málo i jen jedinou kauzou MUS, kde "vyměnil" 46 % ze 14 mld. hotovosti z

2015-01-03 20:46

#1456: - Miloš Zeman toho ukradl málo i jen jedinou kauzou MUS, kde "vyměnil" 46 % ze 14 mld. hotovosti za... 

 Pane "nepřihlášený"...pokud máte důkazy, tak ŽALUJTE!!!

On jediný rozhodl?

Nic vám neříkají kauzy, kde opravdu unikly peníze do soukromých rukou např. Řebíček, Palach, Bém... BOŽE je toho tolik...! Vy tu napadáte jednoho člověka, kterého "očural" nejen  jeho "kůň" Gross, což přiznal, že byl důvěřivý... On sám zloděj, jak ho nazýváte, NENÍ!

Ještě jednou, máte DŮKAZ?

ajaj

#1459 Agitace proti Zemanovi zesiluje...

2015-01-03 20:56

Opravdu je tady obrovská snaha pana prezidenta znectít!

Lidi se dají tak snadno zmanipulovat, že nad tím rozum zůstává stát!

Je tolik zaprodanců, kteří za jidášský peníz budou ochotni tvrdit i lži, jen z vlastního prospěchu...!

Smutné:((

Volby vyhrál Zeman! Byli jste vy, křiklouni u voleb, aby jste teď nerespektovali demokraticky klzvoleného prezidenta??? Nejspíš nevíte, co to je DEMOKRACIE...

Kam se podělo vlastenectví!?! Pokud nebudou média v rukou ČECHŮ, tak se bude lhát nebo šířit polopravdy dál, ve prospěch  cizáků a zaprodanců!!!

Pane prezidente, držím palce, aby jste tuto štvanici ustál!!!


Nepřihlášený uživatel

#1460

2015-01-03 22:59

Pane prezidente Zemane, přeji Vám pevné zdraví a stále takový nadhled nad některými občany této země.Dle mého názoru jste člověk na svém místě!
Kdo souhlasí s panem prezidentem může dát hlas na http://branmeprezidenta.cz/

Mihal

#1461 Re: O Krymu a Kosovu.....

2015-01-03 23:08

#1451: - O Krymu a Kosovu..... 

 Ano, Kosovo a Krym je diametrální rozdíl. Krym patřil celá léta Rusku a k Ukrajině byl přidělen nevhodným administrativním rozhodnutím Chruščova, zatímco Kosovo bylo historické území Srbska a kosovští Albánci neměli nejmenší nárok na odtržení a naopak měli být odsunuti zpět do Albánie. Při okupaci Krymu nepadl jediný civilista a navíc bylo posvěceno referendem, kterým se demokraté toliko ohání, za zmínku také stojí fakt, že Ukrajina dosud oficiálně ani nemá hranice, tudíž o žádné invazi či anexi nemůže být řeč, to je prostě nesrovnatelné. I přesto západní přátelé Hashima Thaciho, ba ani jejich patolízalští kamarádi, humanitární bombardéři Havel s knížetem, pohrdajíce pravidly mezinárodního práva, obcházejíce OSN a Radu bezpečnosti, neváhali rozpoutat válku proti Bělehradu a dosud ani trochu nelitují toho, že kvůli záchraně kosovských Albánců dávali rozkazy k likvidaci jugoslávských měst a vesnic. Proč taky jo, když o lidi šlo až v úplně poslední řadě. Před zahájením jakékoli vojenské operace si v Pentagonu a CIA pokaždé spočítají, jaký zisk přinese po svém ukončení. Důležité je, aby byli u moci ti praví. Za 50 let investovalo Srbsko do Kosova a Metohie přes 17 miliard dolarů. Hashím Thaci a jeho nejbližší je teď úspěšně osvojují. Nikoho tedy nepřekvapí, že krátce po nabití samostatnosti začala rychlá privatizace všeho, co do nich Srbsko vrazilo, započal průzkum ložisek uhlí, ani ekonomické aktivity Albrightové. Ale abych nezapomněl na to nejdůležitější, Kosovo bylo a je hlavně transportní zemí pro drogy z Afghanistánu. To, že tam vládne mafie, která pere špinavé peníze na každém rohu nejen doma, ale i v Evropě, a obchoduje s lidmi, je snad jasné. Na tom je založený takřka celý jejich HDP. Jo je to tak, iluze se bortí, nezištná láska prostě neexistuje, války začínají vždy kvůli byznysu přece. A nic se na tom v dohledné době nezmění. Aby americký dolar i nadále vládl světu, je třeba neustále podporovat vojenské konflikty. Bez toho prostě půjde obrovská loď jménem USA ke dnu. Výsledkem je další islámský stát na území Evropy, pátá kolona džihádistů, islámofilové v europarlamentu se jistě tetelí blahem. Kosovo je Serbia, ať si kdo chce, říká co chce.


Nepřihlášený uživatel

#1462 Re: Ješitnost a nadutost+rusofilství

2015-01-04 06:06

#65: Reiner - Zeman a Klaus jedno jest. 

 Zeman a Klaus jedno jest.Ješitnost a nadutost+rusofilství.Oba dělají ostudu této republice.


Nepřihlášený uživatel

#1463 PROLETÁŘI ZEMAN A KLAUS

2015-01-04 06:47

Miloš Zeman a Václav Klaus jsou proletáři v tom nejhorším a nejodpornějším slova

smyslu, jsou zavistiví a mstiví na těchto dvou vlastnostech stojí celá bolševická

ideologie, jsou to tedy bolševici toho nejodpornějšího ražení a jako takoví se také ničím

neliší od nacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#1464 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-04 07:48

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někak k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, jí občané dle průzkumů nedůvěřují, tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, stejně jako v době, kdy byl Zeman premiérem. Situace je naprosto obdobná. 

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikému opatření mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno i potom, co právě dnes Zeman zase nažvanil. 

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede.......


Nepřihlášený uživatel

#1465 Braňme pana prezidenta

2015-01-04 12:58


Nepřihlášený uživatel

#1466

2015-01-04 20:16

Pan prezident mi mluví z duše. Nelituji, že jsem mu dal hlas.


Nepřihlášený uživatel

#1467

2015-01-05 17:30

Kdo je vlastenec a demokrat, ten stojí za svým demokraticky zvoleným prezidentem, ať má jakékoli osobní chyby vlastní každému člověku. Kdo se chce nazývat vlastencem nebo demokratem, je povinen uznat výsledky lidového referenda, ze kterého vyšel vítězně Miloš Zeman. jako náš společný prezident. Nik nepopřeje sluchu cizákům a zrádcům, kterým jde pouze o osobní prospěch a rozvrácení naší republiky Čechů, Moravanů, Slezanů a všech těch, kdo se cítí být jejo občany. J.F.B.
Jindra

#1468

2015-01-05 17:31

Kdo je vlastenec a demokrat, ten stojí za svým demokraticky zvoleným prezidentem, ať má jakékoli osobní chyby vlastní každému člověku. Kdo se chce nazývat vlastencem nebo demokratem, je povinen uznat výsledky lidového referenda, ze kterého vyšel vítězně Miloš Zeman. jako náš společný prezident. Nik nepopřeje sluchu cizákům a zrádcům, kterým jde pouze o osobní prospěch a rozvrácení naší republiky Čechů, Moravanů, Slezanů a všech těch, kdo se cítí být jejo občany. J.F.B.

 


Nepřihlášený uživatel

#1469 Re:

2015-01-05 20:48

#1: -  Když jsem Zemana volila i s manželem,děti se nám smáli!To jsme netušili ani ve snu,že prosadí Babiše na funkci ministra financí a že nechá řádit Singlera a jeho spolupracovníky v ČNB!Je vidět,že musím sledovat víc politiku!Dnes bych volila raději tu doktorku,co ředitelovala nemocnici v Praze na Vinohradech,Roithovou!Jestli se podaří toho Zemana dostat z toho hradu a bude ta paní kandidovat,budui jí i děti volit!Markéta Surná,Ostrava!

 


Nepřihlášený uživatel

#1470 Re: Zeman a Klaus jedno jest.

2015-01-06 07:54

#65: Reiner - Zeman a Klaus jedno jest. 

 Zeman a Klaus jedno jest.Ješitnost a nadutost+rusofilství.Oba dělají ostudu této republice.

Jana

#1471

2015-01-07 08:55

Přeji všem Rusům a Ukrajincům krásně strávené pravoslavné Vánoce v klidu a rodinném kruhu a hlavně bez primitivních rusofobních provokací.


Nepřihlášený uživatel

#1472 Kolaborantský prezident také slaví pravoslavné vánoce?

2015-01-07 11:41

#1471: Jana -  

 Já přeji všem Rusům, aby

se konečně začali chovat jako LIDÉ a nikoliv podlidé,

aby se zbavili zločineckého Putinovského svinstva, které jim vládne,

aby místo lenivé ožralé tuposti mužika, jeho ubožáckého pocitu méněcennosti a z toho plynoucí nenávisti ke všemu "západnímu", cizímu,

místo idiotských idejí o "poslání" ruského národa a drzých choutek poskytovat bratrskou pomoc těm, kteří o ni nestojí,

místo "hrdosti" na "velké" Rusko existující jen v jejich tupých hlavách

se v nich probudila činorodost, zdravá podnikavost, občanská hrdost a opravdové sebevědomí demokraticky smýšlejících lidí XXI. století.

A aby sami odmítli nechutné české kolaboranty a prdelvlezy, které takový národ jako ruský nepotřebuje.


Nepřihlášený uživatel

#1473 Petice pro Senát

2015-01-08 15:42


Nepřihlášený uživatel

#1474

2015-01-09 11:16

Líbí se mi, že pan prezident nazývá věci pravými jmény. Nyní je důležité, že správně chápe situaci na Ukrajině a nepodporuje mainstreamové názory Bruselu. Osobně bych nikomu z vysokých představitelů západní Ukrajiny nepodal ruku.
Petr

#1475

2015-01-09 11:25

 

Líbí se mi, že pan prezident nazývá věci pravými jmény. Nyní je důležité, že správně chápe situaci na Ukrajině a nepodporuje mainstreamové názory Bruselu. Osobně bych nikomu z vysokých představitelů západní Ukrajiny nepodal ruku.