PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Viva

#3901 Rodina-vzor

2015-10-26 17:41

Je smutné, že rodina nevyužila příležitosti úkázat, že jsou jiní, že vychovají z dětí slušné lidi. Takhle to nedokáží, kde maji mají děti vzít vzor, že je normální prqacovat a vydělávat peníze a utrácet jen tolik, lkolik si vydělaji!


Nepřihlášený uživatel

#3902

2016-01-07 23:27

Taky matka : Kláro držím palce a věřím že vás podpoří co nejvíce lidí. Přesně tomu se říká " Za dobrotu na žebrotu" tak snad už je vám jasné že cigáni nemají sociální povědomí a chybí jim morální povědomí částečně nebo většinou úplně. Věřím že jste vyléčená z myšlenky pomáhat cigánům. Paní Kiňová je matka pěti dětí, kolik mají rodiče dětí tolik jich musejí uživit a vychovat. Dělal se kolem nich nechutný humbuk v televizi, dokonce to bylo na díly, reality šou? Na zblití jak tam sekýrovala matka Kiňové ty nebohé pomocnice státem tam nakomandované, dokonce jednu praštila na veřejnosti no neuvěřitelné. Kam se poděl zdravý rozum? Tak už jsou dnes ti haranti jistě velcí a žádnou pomoc Kiňová nepotřebuje, je to prostě matka pěti děcek jako každá jiná a doufám už kolem sebe nepotřebuje služky , nebo z té exotické události že porodila pět děcek najednou bude těžit výhody doživotně jako už to oni umí viz matka Natálky? V těžkém začátku jí stát pomohl. Teď se musí umět postarat sama a kdo jí chce pomáhat nic v tom nikomu nebrání třeba jistě jí pomáhá ta její maminka vlídná, co si napřed vynutila aby ji zaměstnali a za pomoc jí platili aniž by ju hanba lískala - babičky co nechodí do práce pomáhají zdarma oni se prostě nestydí natahovat dlaně pro peníze. Pak si stěřovala že je z toho přepracovaná, takže zůstala u komandování těch pečovatelek. Paní Kiňová zajisté byla na ultrazvuku a svobodně si zvolila že si ponechá všech pět dětí, v tu chvíli musela vědět že je musí být schopná sama vychovat a s tím otcem dětí je uživit. Bylo to její rozhodnutí. Po porodu očekávala kdo jí pomůže, stát jí pomohl a měla by za to být do konce svých dnů vděčná protože sama by se z toho ano přesně to. V televizi bylo patrné jak si hraje na mediální hvězdu a jen málo tam cvrkala kolem svých vlastních mimin to nechávala na pečovatelkách s tím jak ji bolí zádíčka....Může být ráda že žije v ČR a ne v nějaké méně vyspělé zemi, kde by celkem nikoho nezajímalo kolik děcek naráz porodila. Paní Vítková, která pro ně udělala maximum, by měla dostat zvláštní vyznamenání a poděkování ne potrestání.


Nepřihlášený uživatel

#3903 Re: všichni vytrvale plácáte to samé

2016-01-07 23:50


Nepřihlášený uživatel

#3904

2016-05-29 09:34

Proč se Češi začali stydět za to,že jsou Čechy?Proč mladí podporují čím dál tím více,snahu se klanět,tomu,kdo přišel ublížit.Kam se poděla hrdost?Vo.

Nepřihlášený uživatel

#3905

2016-05-29 09:43

Komentář,který jsem psala k první petici,nebyl určen k podpoře paní s paterčaty,ale paní Kláře Samkové ,za to jak bojuje a nebojí se zabojovat i za ty co jsou zbabělí a lezou někomu,někam.
Klára V.R.

#3906 Poděkování

2016-09-29 18:19

Děkuji všem, kteří mne podpořili. I díky Vám jsem se po dlouhodobé nemoci vrátila na MPSV a mohu pokračovat ve své práci. Finanční rostředky vybrané pro Sašu a její paterčata se nepodařilo předat přímo, ale věřím, že paní Samková (která mne žaluje) podepíše darovací smlouvu a více než 610 tisíc korun ze sbírky Saša dostane... V tuto chvíli je výtěžek sbírky ve správě MHMP.