Utýraný jezdecký kůň na Českolipsku
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Utýraný jezdecký kůň na Českolipsku
Nepřihlášený uživatel |
#1512015-06-12 15:49Takový vyšinutý mladík by měl alespoň z části zažít to, co chudák kůň...Už by konečně mělo platit - oko za oko, zub za zub... |
Nepřihlášený uživatel |
#1522015-06-12 17:46Prostě a jasně zavřít ho až zčerná chudák zvíře které se nemůže bránit hnus tohleto ....Nikdo z nás nemá právo nikoho týrat !!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1532015-06-12 19:12Nemusím byť psychológ, aby som takýchto denne stretol desiatky.Tá váha nenávisti, ktorú na sebe tí sociopati nosia, sa zviditeľní na ich tvári a reči.Sú to ľudia neschopný nadviazať kontakt.Spolužiaka som mal takého, poľovník, takže ešte mal k tomu povolenie, aby mohol zabíjať zvieratá a robil to s radosťou! Trest za vraždu zvieraťa, by mal byť taký istý, ako za vraždu človeka, lebo keď vyjde z basy, potom môžu nasledovať deti, ktoré pôjdu domov zo školy.Už bude neskoro na ospravedlnenie sa rodičom za zlyhanie a zlé zákony.Musia byť pod celoživotným dozorom, zbaviť svojprávnosti.Nikto to nepochopí, kto nechová zviera 5-6 rokov, každé ráno sa zobudíte a je stále pri vás.Vnímate ho ako člena rodiny, a niekto ho zabije, pre svoje vlastné potešenie, vychutnáva si tú bezbrannosť, to je najvyšší stupeň, ihneď si zaslúži bez akéhokoľvek vyšetrovania zbavenie svojprávnosti.Nevie sa vyjadrovať, je zaostalý a nevie či je mu ľúto.Bolo mu to ľúto aj keď ho týral ? Nie, čo cítil ? Cítil radosť a veľkú chuť to spraviť znovu.Vidieť, že je chorý, pre spoločnosť nebezpečný, pre čo tu tolerujeme takýchto ľudí, prísnejšie kritéria a tresty, deti musia byť povinne už v škole pod dozorom psychiatra, už tam to je vidieť a nemusí byť človek génius.Často sú to práve šikanované deti, z ktorých vyrastú takéto indivíduá. |
Nepřihlášený uživatel |
#1542015-06-12 19:45Takoví zlo dělá jen zoufalí člověk , nesnáším žádnou tyranii vubec na zvířatech a dětech . Měl by se obnovit trest smrti |
Nepřihlášený uživatel |
#1552015-06-12 19:54takový člověk patří trvale do ústavní péče,koho zabije nebo utýrá příště ??Možná by nebylo od věci navštívit ho v hojném počtu . |
B.J. |
#156 HANG HIM HIGH. He is horse thief.2015-06-12 20:20https://en.wikipedia.org/wiki/Horse_theft#/media/File: Oregon L.P. 1900 USA. V te dobe se v americe vedelo jak jednat s beznym zlodejem koni. Dovedete si predstavit jak by ten phttps://www.youtube.com/watch?v=0gscut1p4kY pervert skoncil po tom co provadel s tim konem. Americane a Anglicane kone miluji. |
Nepřihlášený uživatel |
#1572015-06-12 20:48Nemám slov....je to hrůzný čin lidské bestie na krásném a ušlechtilém zvířeti. :-( nemilosrdně a přísně trestat !!! |
Nepřihlášený uživatel |
#158 ***2015-06-12 21:13Teda vy jste na toho chlapce zlí, vždyť i takovej hajzl, zloděj,násilník,vrah atd. má svá lidská práva......HO*NO!HO*NO! A HO*NO!!!.... Kriminál: drsné zacházeni -cleba a voda-v okovech galeje. Tak takhle by si měli vězni odpikávát trest. Ne kvůli zadostiučinění či z pomstychtivosti, ale kvůli tomu že jen tvrdé tresty mají napravný účinek. Dneska kriminál není kriminál, ale internátní ubytovna bez vycházek ..je tam o ně moc hezky postaráno - nemakaj, v suchu a teplu, nakrmí je, ošatí je +kultůrní a sportovní vyžití- jo a s rodinou se můžou vidět několikrát do měsíce___ není proč se bát kriminálu.
|
Nepřihlášený uživatel |
#1592015-06-12 22:28tohle by se už melo potrestat je to sadista ten člověk s cíleným promyšlenym úmyslem to už neni normalni co se děje ....mam sama kone a je to zviře opravdu ušlechtily a úžasný ...a takhle trpet je strašný ....nejvic me štve že se s temahle hajzlama tady v tom state nic nedělá smete se to zas a žádný potrestání :( |
Kiki |
#160 Neuveritelne2015-06-12 22:49Co to je za dusevne choreho kretena???!!! Kdyz muze neco takovy ho udelat zvireti, tak se priste nebude ostychat ublizit lidem! Jak se CR porad opici po USA, tak by si taky mohli vzit priklad z nedavne upravy zakona v US a stanovit tyrani zvirat jako zlocin a ne jen prestupek! !! Doufam, ze si ho hosi ve vezenske cele podaji! !!!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#161 Ja uz to nikdy neudelem...cha cha cha..2015-06-12 23:36Cetl jsem ze ten parchant muze dostat max 3 roky. To znamena ze se jeste neco v kriminale priuci a vyjde veden jako opravdu vyskolene monstrum. Pak se o nem zase neco dovime a soud prohlasi ze ho nemeli poustet ,ze to byla chyba zatimco nejaci rodice si budou rvat vlasy, |
Nepřihlášený uživatel |
#1622015-06-13 00:13Já jsem zhnusena tím co se děje....je toho stále víc a mně to hrozně bolí, je třeba už konečmě něco podniknout proti takovým zrůdám!!!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1632015-06-13 07:48Snad ho zavřou na pěkně dlouho tohle normální člověk který má srdce v životě neudělá dnes zvíře pak bude zabíjet děti? Kéž by ucítil alespoň čtvrtinu bolesti co ten chudák kůň jsem znechucena tím co dnes lidi dokážou a jak se dokážou chovat k ostatním |
marekz |
#1642015-06-13 09:21buď do basy nebo doživotní detence protože tenhle čin není jeho posledním...a to státní zástupce myslím že dobře ví!!! jinak za tohle bych osobně dával trest smrti!!! |
Klabosil. |
#165 Vzdyt to byl jenom kun.2015-06-13 11:39Kdyby zabil soudce, panecku to by to jelo. Co chcete jeste vedet? Jooo, je me z toho pripadu i z cele ceske justice na zvraceni. |
Nepřihlášený uživatel |
#1662015-06-13 11:48Suhlasim,clovek,ktory vie tyrat zviera,je schopny tyrat vsetko zive,cize aj cloveka,je to kriminalnik,patri za mreze,uz bolo na case,aby nam cestnym,zdravym ludom pretiekol pohar trpezlivosti a postavil sa za pravo zvierata,ktore je tyrane ci utyrane clovekom!som za najvyssi mpzny trest pre cloveka! |
Nepřihlášený uživatel |
#1672015-06-13 17:19Ten kdo týrá zvíře je kretén. Zákonodárci kteří nejsou schopni přijmout účinný zákon proti takovým činům , jsou to samí. |
Nepřihlášený uživatel |
#168 Selhání systému2015-06-13 17:57V 17.století by takový člověk, coby ďáblem posedlý,skončil na hranici.Dnes je bohudík jiná doba,protože by před inkvizičním soudem stanulo kvůli závisti a zlobě nepřejících a po cizím majetku prahnoucích lidí i hodně nevinných.Je jiná doba,ale benevolence vůči lidem,kteří nemají žádnou úctu k životu,byť jde "jen o zvíře"je špatná a nebezpečná.Neplatí snad občané dost vysoké daně,aby bylo dost prostředků na eliminaci asociálních jedinců?"Páni zákonodárci, kde to vázne?" |
jan |
#169 Re: Selhání systému2015-06-13 18:23Nejde o toho mladika ale o jeho cin. Muze ale nemusi byt retardovany na tolik, aby nevedel co dela.Asi v tom citil poteseni kdyz tyral toho kone. Pokavad neceho lituje tak je jenom, to ze se o nem vi. Jeho odpovedi jsou na urovni odpovedi, petileteho ditete. Muze soudce zarucit ze neudela jeste neco horsiho po tom, kdyz nad nim vynese milosrdny rozsudek? |
Nepřihlášený uživatel |
#1702015-06-13 18:27Kdyz jsem si precetla titulek k clanku, udelalo se mi spatne a nemela jsem silu si ani cely clanek docist. Vecer jsem nemohla ani usnout a dva dny jsem na to musela s hruzou nepretrzite myslet. Je naprosto silene, ceho jsou nekteri lide schopni. Chtela jsem puvodne napsat "nekteri z nas", ale to se mi v teto situaci uplne prici. Zvirata citi, vnimaji a maji nervovy system stejne jako my. Jsou vdecna za jakykoli projev lasky a plne ho vraceji zpet. Jsou jako deti. Tohle je totalni zverstvo a melo by byt po zasluze potrestano. |
Nepřihlášený uživatel |
#171 Re:2015-06-13 22:35#1: - Udělat mu totéž,ne nadrmo se říká ,,jak se do lesa volá-proč dřív sekali zlodějům ruce???
|
Nepřihlášený uživatel |
#1722015-06-14 06:34Dobrý den, chtěla jsem zaplatit prodloužení petice, ale nevšimla jsem si, že si nejspíš budu muset vytvořit účet na PAY PAL, což nechci...napište prosím, jestli je jiná možnost platby... |
Nepřihlášený uživatel |
#1732015-06-14 06:40?! 5tis.lidí ví a podepíše a 4 chytráci tu melou nesmysly co to je za petici a že je špatně napsaná?!Co se do toho serete pokud nechcete pomoci neřešte ..jde tu především o potrestání viníka a lidí co ho pustili..každý normální člověk ví.. Český národe styd se..Umíte jen kritizovat pomlouvat řešit kraviny a krást....Pokud se vám tady něco nezdá nepodepisujte a rovnou odkráčejte... |
Nepřihlášený uživatel |
#1742015-06-14 11:33To co udělal tomu zvířeti nepochopim... :'( Ale vim že to co udělal on tomu zvířeti měl by to zažít taky!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1752015-06-14 12:11Jak může takový člověk žít mezi námi. Zaslouží si co nejvyšší trest,alespoň 10 let + doživotní léčbu. Nemůže to mít v hlavě v pořádku!!! Začal u koně a skončí u dítěte. Tím určitě neskončil...udělá to znovu,pokud se mu nic nestane. Kdyby záleželo na mě tak bych mu udělala to samý,co udělal on tomu chudáčkovi :-( Oko za oko,zub za zub!!! |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2078 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1642 Vytvořeno: 2024-11-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
742 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
Voda pro zubry a divoké koně
18285 Vytvořeno: 2023-06-06
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
668 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
101 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1688 Vytvořeno: 2024-11-12
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
76 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
134 Vytvořeno: 2024-12-09
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
247 Vytvořeno: 2024-12-12
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43053 Vytvořeno: 2022-12-27
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23018 Vytvořeno: 2021-12-22
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2011 Vytvořeno: 2024-07-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2241 Vytvořeno: 2024-08-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Petice za statní občanství bez diskriminace
4426 Vytvořeno: 2024-09-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17756 Vytvořeno: 2023-10-23
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5039 Vytvořeno: 2024-11-14