Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Hanka |
#426 Co na to Pospíšil?2012-02-04 16:59Má někdo pocit, že ministr Pospíšil vůbec nějakou aktivitu občanů zaregistroval? |
Nepřihlášený uživatel |
#4272012-02-04 19:41Výborně- musíme na ně zdola- shora jsou moc hájení |
Nepřihlášený uživatel |
#428 Re: Co na to Pospíšil?2012-02-04 19:42#426: Hanka - Co na to Pospíšil? Ne- je zapojený do celého systému |
Nepřihlášený uživatel |
#4292012-02-05 00:16Není co dodat, všichni to kolem sebe vidí, co již lidem v nouzi provedli !!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#4322012-02-05 10:19Škoda, že odeslání není perfektní a opakuje se. Já podnikám a exekuci jsem zažila. Hrůza- věci cizí, kolem mě, kde jsem právě pracovala exekutor polepil s odkazem, musíte všechno u soudu obhájit. A to nepřišli lidi a nestěhovali označené věci, které byly minmem potřebných k výkonu práce. |
Nepřihlášený uživatel |
#433 Re:2012-02-06 20:56Jen ať nějakej exekutor mi vleze do bytu, tak ho odnesou nohama napřed ! |
Bernard |
#434 Ulov si svého poslance nebo senátora !!!!!!!!!!!!!!!!2012-02-07 06:47To je opravdu středověk,ČERNÁ AFRIKA. |
Nepřihlášený uživatel |
#4352012-02-08 06:52Stát musí najít jinou formu vymáhání pohledavek.Loupežnícké nájezdy jaké podnikají dnešní exekutoři patří do středověku. Nejhorší na tom je, že nechávají léta "zrát" drobnou čásku v astronomickou a pak znenadání přepadnou dlužníka, který o ní neměl ani ponětí. Je to zkrátka lumpárna nehodná demokracie 21. století |
Nepřihlášený uživatel |
#4362012-02-08 14:21Protestuju proti státem posvěcené zlodějině a vadí mi absolutní nezájem státu o řešení jeho průšvuhu |
Velič t. č. Nezadlužený |
#437 Rozum do hrsti2012-02-08 14:23Můj velezadlužený známý (mimochodem inženýr dopravák; inteligentní člověk) mi přeposlal tuto petici. Užuž jsem ji chtěl podepsat, protože nesmí obecně platit homo homini lupus. Ale neudělám to, protože na stejné stránce je paradoxně několik odkazů na různé "půjčovatele" peněz. Ve svém okolí vnímám lidi, kteří kliknou na podpis petice a za vteřinu na poskytnutí další půjčky. Sami jsme si exekutory uplácali z hlíny a teď bychom jim rádi vzali šém. Svoboda je neoddělitelná od odpovědnosti. To však ještě neznamená, že někdo vystuduje práva a stane se "vlkem" pro jakéhokoliv "vymahače". Právo a spravedlnost jsou vznešené pojmy, i když od bezpráví je někdy odděluje jen tenká papírová stěna. Ačkoli si dám skoro vždycky na čumák, zůstávám idealistou a věřím ministru spravedlnosti, že konečně krucinálhimlhergotfagot udělá pořádek. Chybí nám smysl pro rovnováhu. Jestliže mám např. příjem 15000,-, nemohu mít výdaje 20000,-. A to ani přes to, že státy (některé) se chovají stejně. Nejsem makroekonom, tak mi prosím tento laický názor odpusťte. Tak neskutečně spotřební společnost tu myslím ještě nebyla. Obchodníci a poradci všeho druhu se nám snaží vnutit myšlenku, že bez toho či onoho se neobejdeme. Klidně jim ukážu nos Rostandova Cyrana. Mám nápad - roční příspěvek do knihovny je pár korun. O co míň stojí, o to víc moudrosti se tam dá nalézt. Svět se točí pořád dokola, jen herci a kulisy se mění (kurnik, to zní tak duchaplně, že už to v minulosti někdo určitě řekl, jen nevím kdo ( : - ))) )A internet, to zázračné informační médium, je taky k nezaplacení. Ale bez přemýšlivého mozku v dutině lebeční jsme hrozně ovlivnitelní. Před lety jsem viděl polský film Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou. V tom názvu je ukryto tajemství lidkého bytí; koneckonců je vědecko-technicky dokázáno, že zemřeme. A je úplně fuck, jestli před tím budeme vlastnit domácí kino či nikoliv. Jako ateista (věčně hledající) musím podotknout: s Boží pomocí jakékoli nástrahy našeho bytí šťastně překonáme. :-) Život je totiž to nejhezčí, co mě zatím potkalo. :-))) Mějte se krásně. |
celer |
#438 Re:2012-02-08 14:36Až vam domu přijde exekutor ze vam zabavi majetek a vse kolem a vy nevite proč až po sleze co vam vše odvezou vam zdeli ze tam ma trvaly pobyt človek ktery uz 5 let nebydli a dluzi 350000 kč tak je to vubec nezajimalo a nebavili se semnou a až po dlouhych 4 mesicich jsem vše dostalo zpět a ne vše bylo v puvodnim stavu jakem to odvezli a je těžko se ted domahat nahrady škody je to jen banda vydřiduchu kteří se neřidi žadnym usudkem ani zakony |
Nepřihlášený uživatel |
#4392012-02-08 17:28Vymáhat dluhy a za tím účelem vstupovat do domácností lidí a sahání na soukromý majetek patří pouze státu, jinak můžete legalizovat i zloděje ! |
Nepřihlášený uživatel |
#4402012-02-08 19:26Zlodejí zákonem chraněný.Novodoby pirati,luppiči,které podporujé zlodejska vlada!!!!Níči obyčejné poctivé lidi co nemají na pravniky.národe vzpametaj se!!!nenech na sobě vozid hnůj!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#4422012-02-09 15:52Pokud někdo něco dluží, je správné ho na to upozornit, aby dotyčný měl šanci, k dluhu se vyjádřit a dluh splatit.To co se děje nyní je obyčejné parazitování a obohacování se na úkor druhých.Udělalali si z toho slušná koryta a nemá to co dočinění s morálkou.K obohacování na úkor druhých mohou i nedokonalé zákony, které nejsou i v tuto chvíli dané do pořádku.Jeden, aby žil v neustálém strachu a napětí, zda někde nedluží korunu.A to není jen tohle.. |
Nepřihlášený uživatel |
#4432012-02-09 20:24Nelíbí se mi, jak jsou lidi kvůli minimálním dluhům úmyslně a záměrně ožebračováni, jak dokonce někteří končí na ulici a to jen proto, že si exekutoři z minimálních dluhů udělali živnost s obřími zisky. |
Nepřihlášený uživatel |
#4442012-02-09 21:06Souhlasím s touto peticí, neboť co si soukromí exekutoři dovolují je hyenismus. |
Nepřihlášený uživatel |
#4452012-02-09 22:53Jsem samozřejmě pro, že dluhy se mají platit! Většině exekutorům však nejde o vymožení dluhu ale o vlastní bezpracné obohacení. A jdou "přes mrtvoly". A jeden vtip, možná to není vtip ale fakt, k lepší náladě: DOTAZ: Může se otěhotnět ze soulože do konečníku? ODPOVĚĎ: Samozřejmě! Jak jinak by se rodili exekutoři? |
Nepřihlášený uživatel |
#446 Re: Rozum do hrsti2012-02-09 23:10Sám vemte rozum do hrsti! Nikdo tady nepíše že se dluhy nemají vracet! Cožpak ale nevidíte okolo sebe tu spoustu případů jak se ex. chovají? Jak zabavují věci i lidem kteří s dluhem nemají nic společného. Nepřeji Vám nic zlého, ale nemyslete si, přestože jste Velič t. č. Nezadlužený, že jednoho dne nemůžou u Vás zaklepat. A taky o tom to je!!!
|
Nepřihlášený uživatel |
#4492012-02-10 00:12Od naší vlády byl zločin ,,vypustit´´do ulic exekutory,aniž by nejdříve stanovila rozumné zákony a mantinely,aby exekutoři věděli co si můžou dovolit a co ne a nechovali se jako hyeny!!Exekutoři by také měli vědět,že pokud někomu zabaví neoprávněně peníze či majetek,je to prachsprostá krádež a za to by měli být náležitě potrestáni!!Všechny,kteří byli exekutory okradeni,by měla vláda odškodnit!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#4502012-02-10 01:36Dluhy se platit musí, ale ekonomická likvidace celých rodin pro bagatelní,zapomenutou částku je hnusné. Nikoliv však v naší republice zde je to státem posvěcený byznys. Takové sviňstvo dopustili naši volení zástupci napříč politickým spektrem a nic s tím nedělají hanba jim. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
450 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
253 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
209 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
524 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za statní občanství bez diskriminace
4054 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24674 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
519 Vytvořeno: 2024-10-20
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
148 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
129 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
116 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17012 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2067 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
134 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2216 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22817 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
30 Vytvořeno: 2024-11-14