Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize
- Petice
- Oznámení 12
- Podpisy 80 508
- Komentáře
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize / Oznámení / Tiskové prohlášení / Komentáře
Nepřihlášený uživatel |
#1262020-10-07 06:16Skvělé!!!👏Velmi si vážím vaší iniciativy a ze srdce za to děkuji. Jsem ráda, že jste "povstali " a perete se ta zdravý a rozumný život pro nás všechny. Prosím, hlavně své usilí a šíření osvěty nevzdávejte. DĚKUJI |
Alena Vrtiková |
#1272020-10-07 06:20#48: MUDr. Michal Šotola - Re: Odpověď na výzvu lékařů JIP Děkuji, pane doktore, a přeji mnoho úspěchů ve Vaší práci, protože se mi zdá, že mnoho a mnoho zdravotníků - tedy jak lékařů, tak sester, se nějak zaleklo toho, že pacient je prostě nemocný a že kdysi při promoci slíbili, že nemocné pacienty budou léčit a ne se jich bát a zavírat se před nimi v ordinacích a léčit jen po telefonu... to mohli snad i studovat raději něco jiného a pracovat někde jinde! Přeji Vám i všem lidem se selským rozumem hodně a ještě víc zdraví ! |
Nepřihlášený uživatel |
#128 Re: Re: 100%souhlasím, ale jak dál.. Re:2020-10-07 06:22#18: NRAP - Re: 100%souhlasím, ale jak dál.. Re: Šmudlo, hledej 😁 |
Ivana |
#1292020-10-07 06:22Kde jsou ty slibované testy ze slin, měly být v říjnu aq měly stát 10 dolarů |
Nepřihlášený uživatel |
#1302020-10-07 06:22Pan Prymula mi velmi připomíná něco z dětství:
"Já, Kazisvět VI., z Boží vůle král, mocný panovník a hlava pomazaná .... "
Tehdy jsme tomu smáli, bylo to vtipné. V dnešní situaci to vtipné není ... |
Nepřihlášený uživatel |
#131 Podpora2020-10-07 06:23Chtělo by to šířit i jinými způsoby! Při statisících podpisů by Marek Prchal i Plukovník změnil názor. Dobrá práce Teame! |
Jana Nepřihlášený uživatel |
#132 Souhlas2020-10-07 06:26Naprostý souhlas s Vámi. Ministr by nikdy neměl být diktátor, ale bohužel se takto pan Prymula prezentuje. Jsem ráda, že mohu být součástí této petice, a prostřednictvím Vás, profesionálů v oboru, vyjádřit nesouhlas. Věřím, že se vše v dobré obrátí, ale otázkou je kdy. Proto se zapojme všichni a šiřme petici dál a dál.
|
Nepřihlášený uživatel |
#1342020-10-07 06:26Prymula se chová nechutně měl by tam skončit, jinak Souhlasím!. Asi bychom měli udělat stávku. |
Nepřihlášený uživatel |
#135 Poděkování a doplnění tématu2020-10-07 06:27S požadavky petice musí každý člověk uvažující a jednající podle obyčejného selského rozumu souhlasit - to zkrátka jinak nejde. Velice děkuji všem odvážným lékařům a dalším, kteří se nelekají silného nástupu totalitní arogance a otevřeně sepsali to, o čem si ustrašená vetšina potajmu neveřejně a pouze potichu šušká. Rád bych k tomu doplnil jednu z mého selského rozumu veledůležitou věc - kdy zakrývání podstatných faktů nepodstatnými, mimo jiné zcela zamlžilo položení si pravých otázek jako je například tato : Jak je v dnešní humanitárně se tvářící společnosti možné a proč se již dávno pečlivě celosvětově a ve spolupráci všech zemí světa sofistikovaně nevyšetřuje kolosální střet zájmů, ( díky kterém se momentálně celý svět potácí v agónii) jehož špička ledovce by se dala nazvat jako podivně financovaná zakázková výroba, či úpravna biologických ultra nebezpečných bakterií a virů. Proč ? Kdo za tím stojí konkrétně ? Jaký je pravý účel ? Kam vedou nitky ? Proč nám postačí nevěrohodná scifi s netopýry jako vysvětlení všeho ? Tato o podobné otázky běžného člověka ve změti a smršti záměrných ( dez)informací jaksi nestačí napadnout, natož jim dát jejich skutečnou váhu. Jako částečnou odpověď v obecné rovině tímto doporučuji každému kdo zatím neviděl film "Vrtěti psem" s D. Hoffmanem a R. De Niro. Držím nám všem palce v odvaze a vědomí. |
Nepřihlášený uživatel |
#1372020-10-07 06:31Souhlas! Na jaře nás tato vláda totálně vyděsila, roušky všude, někteří i doma... Prázdná města, dehonestace starších... supermarkety... Pak odvolání všeho a uvolnění. Když jsem potřebovala test pro syna vracejícího se z ciziny, tak jsem byla překvapená... nedalo se nikam dovolat, obvodní sestra nic nevěděla... Totální chaos. A teď další děs... Tak závažné věci se musí řešit systematicky a s odborností! Ne strašením atd. |
Pavlína Nepřihlášený uživatel |
#138 Re:2020-10-07 06:31Dobrý den. Hluboce se omlouvám těmto třem lékařům, kteří padají ústy na tvář na svých odděleních, ale... Tato situace se dotýká naprosto celé populace. Nejsem odborník, nicméně mám svůj názor, za kterým si stojím. Vy, jakožto odborníci jistě moc dobře víte, že tento virus zde už zůstane NAPOŘÁD. Nikam nezmizí. To nás chcete s tou komickou vládou zničit jak zdravotně tak i ekonomicky? Stačí přece používat zdravý selský rozum, bet diktatury. To tady už bylo za Hitlery a komančů. Tohle nám nepomůže. Jsme svobodná země. Proč bychom nemohli o sobě samých rozhodovat my sami. Proč nějaký Prymula komanduje celý stát? Divíte se, že se lidi bouří? Já ne. Nevyhledávám nebezpečí a sama se dokážu rozhodnout, co je pro mě dobré. Náhubek, když jsem zdravá pro mě dobrý není a stejně tak není dobré, když lidi přicházejí o práci na jedné straně, kde si lumpové ve vládě, nejen, mastí své kapsy na úkor strachu jiných. Přestaňte lidi děsit!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1392020-10-07 06:35Jsem matematicky vzdělán, proto jsou pro mě rozhodující čísla. A ta hovoří jasně-za 6 měsíců 48.000 zemřelých v ČR, z toho necelých 800, diagnostikovaných jako nakažených covidem, celosvětově umírá víc, jak 150.000 lidí, z toho asi tak patnáctina je pozitivní na covid. Vesměs se jedná o polymorbidní případy. Díky celosvětovým, často nesmyslným a protichůdným restrikcím (Čech do Německa na 24 hodin, Němec do ČR na 48 hodin, do Maďarska s CK ano, individuálně ne) a především díky mediálně vytvářené atmosféře strachu, je společnost rozdělována, strašena a vzniká prostor pro vzájemnou nevraživost. Na pozadí této mediální pandemie v tichosti krachují prosperující odvětví ekonomiky, snižuje se životní úroveň zjm. v méně vyspělých zemích, vzrůstá nezaměstnanost a klesá cena lidské práce. Veškeré důsledky této záměrně a uměle vyvolané situace pocítíme naplno teprve v blízké, ale i vzdálenější budoucnosti. A proto jsem rád a podporuji tuto iniciativu, byť jsou její autoři slovně perzekuováni a napadáni pro svou údajnou nekompetentnost. Plukovník Prymula je člověk zcela bez emocí, jeho jedinou motivací je hromadit majetek a ovládat co nejvíce lidí a proto nepovažuji jako občan ČR za žádoucí, aby vykonával jakoukoliv funkci ve státní správě. |
Nepřihlášený uživatel |
#1402020-10-07 06:35Zesměšňovat a snažit se umlčet lékaře, kteří projeví jiný názor na tuto nemoc, mi přijde dětinské, přesněji trapné.. Pokud totiž pan Prymula dokázal z úst vypustit větu, že v kolektivech nejmenších dětí, se virus tolik nešíří, pak tento člověk nemá co na tomto postu dělat a ostatním něco přikazovat. Pokud je mi známo, zrovna nejmenší děti odjakživa byly a budou k nemocem vysoce náchylné, vzhledem k nedovyvinuté imunitě.. To je pořád nechte děti naočkovat proti rotavirům, nechte je naočkovat proti pneumokokům, bububu... A najednou tu máme "smrtící" virus, který se jim obloukem vyhýbá??? Omyl, jsou pouze bezpříznakové, a žádný normálně smýšlející rodič ani pediatr je netahá po zbytečných testech, proto je pan Prymula v tabulkách nemá. Spíš bych v tom viděla strach pana Prymuly mezi nejmenšími dětmi tvrdší opatření závadět, jelikož tohle už by mu opravdu toleroval, jen na hlavu nemocný jedinec. Děkuji za všechny lékaře, kteří používají zdravý rozum a nebojí se oponovat a veřejně vystoupit. Žel, je vás stále málo
|
Nepřihlášený uživatel |
#141 Okamžitá demise vlády2020-10-07 06:36Požaduji okamžitou demisi současné vlády. Je nepřípustné, aby vláda a ministři vyhrožovali obyvatelstvu, odmítali veřejnou diskuzi, protizákonně omezovali lidská práva a zkreslovali data ohledně nemoci Covid-19. |
Nepřihlášený uživatel |
#1432020-10-07 06:37October 5, 2020
|
Nepřihlášený uživatel |
#1452020-10-07 06:38prosím klidně evidujte moje jméno + tituly mezi uvedené signatáře
MUDr. Martin Jan Stránský MD FACP
Assistant Clinical Professor of Neurology, Yale School of Medicine |
Nepřihlášený uživatel |
#1462020-10-07 06:39Máte mou jednoznačnou podporu i v případě hromadné demonstrace. Myslím, že je na čase vládě jednoznačně říct, že už toho máme dost.
Díky za vaši aktivitu! |
Nepřihlášený uživatel |
#1482020-10-07 06:41Příval negativních reakcí na tuto petici se dal čekat. Chartu 77 a chartisty také kdysi kdekdo odsuzoval, aniž by ten text četl :) Možná se dočkáme i doby, o které pan Werich kdysi prohlásil: "Nemysli. Když myslíš, tak nemluv. Když mluvíš, tak nepiš. Když píšeš, tak nepodepiš. Když podepíšeš, tak se potom nediv." Totiž, dle všech ukazatelů většina lidí mentálně od těch dob nepokročila. Jinak by ti chudáci nevolili "kandidáty národní fronty" soudruha Babiše a netleskali perverznímu gubernátorovi Zemanovi. Zdá se, že jde o tradiční střet moci s racionalitou - moc vždy triumfuje. "Čínská chřipka" se pro mnoho lidí stala výtahem k moci či vlivu - ať už skutečnému, nebo mediálnímu či virtuálnímu. Toho teď využívají, bez ohledu na realitu.
Úkolem médií by mělo být přehnané obavy lidí korigovat a uvádět věci do kontextu, nikoli šířit paniku. Apelovat na osobní odpovědnost každého, upozorňovat na protismyslnost některých "anticovid" opatření, které zaručeně vedou ke zhoršení péče o lidi, strádající málo mediálně zdůrazněnými a nejmenovanými chorobami. Přátelé, když jsme podepsali, tak se teď nedivme :) |
Nepřihlášený uživatel |
#1492020-10-07 06:42Souhlasím a připojuji se.
Je to cílený chaos !!! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1433 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
505 Vytvořeno: 2024-11-18
Břehy bez omezení!
1117 Vytvořeno: 2024-01-24
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17402 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4269 Vytvořeno: 2024-09-11
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
143 Vytvořeno: 2024-11-21
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
636 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
93 Vytvořeno: 2024-11-18
Stop the death penalty
374 Vytvořeno: 2024-11-08
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
206 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24829 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2830 Vytvořeno: 2024-05-06
Za zachování tramvají na Maninách
867 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za zachování psí školy a hotelu POHODA v Plzni
105 Vytvořeno: 2024-11-03
Petice za zapsání plemen chrtů do Přehledu plemen, která mohou získávat loveckou upotřebitelnost.
366 Vytvořeno: 2023-12-23
Petice za odvolání ministra spravedlnosti JUDr. Pavla Blažka, Ph.D.
45 Vytvořeno: 2024-11-20
THIS IS US do Kin!
835 Vytvořeno: 2024-10-22
KeepLeušaBětka
41 Vytvořeno: 2024-11-22
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
37 Vytvořeno: 2024-11-18