Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Nepřihlášený uživatel |
#56762013-02-14 19:45Souhlasím,jeho zájem byl : omlouvat se Němcům / stále ještě nevím za co / , inicioval humanitární bombardování v Srbsku, chtěl vládnut jen s elitami atd ... atd. Za takové to jednání se letiště nepřejmenovává , to byl úlet vládnoucí pravice.Bude je to možná později mrzet. |
Nepřihlášený uživatel |
#56772013-02-20 14:18Přejmenovat po Václavu Havlovi? To je fakt úlet... |
Nepřihlášený uživatel |
#56782013-02-20 14:20Havel se o stát nezasloužil tím způsobem, aby se po něm mělo cokoliv přejmenovat! Pánové, tohle vážně ne! ............ |
Tento příspěvek byl odstraněn autorem petice (Zobrazit podrobnosti)
2013-02-20 14:35- Date of removal: 2013-03-05
- Důvod odstranění:
Danča |
#56802013-02-21 21:18Dobrý den, také nesouhlasím s přejmenováním letiště. Přijde mi to jako za totality, kde se jmenovalo všechno po Gottwaldovi. Myslím si, že "Ruzyně" nikoho neuráží. Letiště Havlovi nepatřilo, tak nechápu, proč? Havel dějepisně prověřen není a rozumné to také není. Nikdo z okolí stejně neřekne tomuto letišti jinak než Ruzyně. Václavu Havlovi přibývá mnoho odpůrců. Považuji toto rozhodnutí za nešťastné a nerozumné. |
Nepřihlášený uživatel |
#5681 Re:2013-02-21 22:52Autorem tohoto článku má být šílenec z Frenu. |
2013-03-03 16:48- Date of removal: 2013-03-05
- Důvod odstranění:
2013-03-03 16:53- Date of removal: 2013-03-05
- Důvod odstranění:
2013-03-03 17:11- Date of removal: 2013-03-05
- Důvod odstranění:
TORTERAjirka |
#5685 Re:2013-03-04 20:32JÁ TEN DUVOD VÍM VACLAV HAVEL BYL PO MASARIKOVI NEJVETŠÍ ČECH TAK PROČ TO NEUDĚLAT |
Nepřihlášený uživatel |
#56862013-04-03 11:27Proč to je podle V.Havla?Jaké zásluhy má pro stát do dob budoucích?Mně osobně ''Ruzyně'' nijak nevadila.To už se klidně letiště může přejmenovat po mně,nebo po někom z obyčejných,normálních lidí. |
Nepřihlášený uživatel |
#56872013-04-10 21:11Souhlasim naprosto s nazorem zakladatele petice pana Kellnera k osobe V.Havla, i k celkove spatne politicke situaci v CR. Eva Helms |
Nepřihlášený uživatel |
#5688 Re: Re: mrouba2013-05-06 06:51jasně vole, ale když se podepisuješ pod něco, tak se snad nepodepisuješ jenom pod nadpis, ale pod celou petici!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#5689 Re: Re: mrouba2013-05-06 06:52ty budeš nějakej inteligent, co? četl sis vůbec můj příspěvek až do konce? asi ne, co? čtyři řádky, to je na tebe moc složitý, že? |
Nepřihlášený uživatel |
#56902013-05-31 12:03Odjakživa je to Ruzyně, nevím proč by se mělo jmenovat zrovna po Havlovi. |
vymous |
#56912013-07-04 05:05Jo tak tohle shrnutí se mi líbilo ale k tomu prolomení dekretů bych přidal ještě Schwarzenberga. Nikdo V. Havlovi neupírá jeho přínos ke zviditelnění ČR ve světě, ani odvahu v postoji proti tehdejšímu režimu(drtivá většina občanů takovou odvahu neměla-ani já).Zdá se mi však, že po návštěvě USA se cosi změnilo a např. jeho výsady ve vězění na Borech oproti jiným vězňům byly již tehdy podezřelé. V porevoluční době však přes jeho proklamace nejednal v zájmu národa, nesplnil to, co kázal a v případě restituce jeho majetku (já mu ho nezávidím) došlo k velmi podivnému a snad jedinému prolomení Benešových dekretů co se restitucí týká. Jeho glorifikace je přemrštěná a historie tomu dá časem za pravdu. Po více než dvaceti letech nám zůstal rozkradený stát, kde snad včechna důležitá odvětví hospodářství, včetně masmédií jsou v rukou cizinců a soběstačnost národa v případě celosvětové krize je nedostatečná. Je mi z toho smutno. |
Nepřihlášený uživatel |
#56922013-07-11 17:24Jak může někdo chválit tohoto zaprodance komunistů....a zničitele naší krásné země...JEN JEMU VLASTNÍ...Vezměme vidle a na hrad...!!!! |
Prober se Blbečku -_- |
#5693 Re:2013-07-24 23:46Nic z toho neudelal ty trotle -_- pustil ven nepravem odsouzeny lidi komunismem tvll ty ses fakt velkej kreten -_- |
Kokotu je tu fakt moc -_- |
#5694 Re:2013-07-24 23:48Narozdil od tebe havel něco dokázal blbe -_- |
Názor který by sis měl přečís nikomu ho však nenutím |
#5695 Největší Čech vzpimeňte si na něj.2013-07-25 00:52Česko sklamalo si mě... Jeden z našich nejlepších a nejúspěšnějších prezidentů a vůdců co tadle rozkradená republika poznala.Byl to muž, který se postavil proti režimu zatím co vy jste byli slepý. Byl mučen zatím co vy jste potají doma na režim nadávaly. Mizeli lidé mizeli majetky policie bila děti. Ale on stejně Bojoval a to ještě před tím než vy jste skrz komunistickou mlhu prokoukly. Cinkaly jsme klíčema a on byl s námi. Byl zvolen prezidentem ,který se dostal i do bílého domu. Ještě před smrtí psal dopisi... hodně dopisů všem komunistickým vládám aby odpustili od tohoto režimu. Tento muž mohl i přes svůj věk ještě mnoho dokázat a to toho už hodně dokázal. A my? Co jsme my dokázaly? Cinkat klíčema dovede každý blbec ale prolévat krev za naši zem to podle mě v téro zemi nikdo nedokáže. A proto se ptám proč se chováme takle proč? Proč nám strašně vadí pojmenovat po něm letiště? Po muži co pro nas trpěl? Daroval nám svobodu... Ale dary se snadno přijímaj ale dluhy se těžko splácí. A já beru toto nejen jako podstu tomuto muži ale i zplacení dluhu který aspoň já k němu cejtím. A jestly mu furt vyčítáme nějaký jeho chyby vzpomeňte si nejdřív na svoje chyby a pak si vzpomeňte co jste udělal pro tuto zemi vy? Troufnu si říct že nic.. většina lidi co tuto peticu podepsala nikdy nic pro naši zem neuďelala jinak by si uvědomovala jak je to těžke a už jen že někoho napadlo tuto petici vymyslet a podepsat mi rmoutí srdce. Opravdu říct že jsem hrdý čech je snadné ale říct si že sem hrdý na svůj národ už nedokážu když našim velikánú nedokážeme ani po smrti projevit dostatečnou úctu. |
Nepřihlášený uživatel |
#5696 Re: to je vam tak zátěžky prokazat úctu?2013-07-25 00:57Tak seš kráva -_- |
Nepřihlášený uživatel |
#56972013-07-25 20:07Humanitární bombardér a prolhaný Pravdoláskař, agent americko-židovského Bilderbergu a "bojovník" za lidská práva, byl zrádcem českého národa. Nějak ho jeho sponzoři z USA nenaučili, že lidská práva mají univerzální charakter. Husák, proti kterému protestoval a "bojoval", nikoho nenechal zavraždit. Na rozdíl od fašistických diktatur v Latinské Americe v 70. a 80. létech minulého století, které si instalovala amrická CIA na pokyn americko-židovských Bilderbergů. Tam byly povražděny tisíce politických oponentů. V Argentině Videla nechal zaživa vyhazovat stovky svých odpůrců z letadel do Atlantiku. Nebo je zaživa nechal zabetonovat. Nebo je prostě nechal beze stopy zmiznout. Děti jim sebrat a dát je do výchovy svých hrdlořezů. Dodnes matky, manželky, děti pátrají po osudu svých blízkých. Něco podobného Pinochet v Chile, který se dostal za aktivní finanční a technické pomoci americko-židovské KFO (Kriminální Finanční Oligarchie) k moci pučem 11.září 1973, při kterém svrhl a zavraždil demokraticky zvoleného prezidenta Salvatora Allendeho a povraždil tisíce nevinných lidí. Všimněte si toho data 11.září!!! Kdo ho zná? Všichni! Ale 2001. Nikdo 1973. Není to symbolické!?!? A co na to ty humanitární bombardéři, prolhaní pravdoláskaři? Ty o tom "nikdy neslyšeli, nečetli a proto neprotestovali" Tak nám ti Bilderbergové pojmenovali naše pražské letiště po té zrádné české svini, kterou Heydrich choval na svých kolenou. Tam kde pošlapávali a pošlapávají lidská práva a vraždí fašouni ve jménu americko-židovských Bilderbergů je "vše v pořádku." A co na to Češi? Mají to na háku. I kdyby se Národní třída v Praze opět pojmenovala po Heydrichovi jako za okupace. Není to trochu smutné!?!? |
Pravda |
#5698 XxX2013-07-26 12:28Jako.. Ano.. Musíte vědět, že Havel letiště nechtěl nikdy přejmenovat.. Kdo o něm říká, že je zrádce a ničitel národa..Proč? Protože prováděl antikomunistické akce, čímž pádem díky němu se také náš stát osvobodil od Komančů? Snad jedině za co bych ho nějak neměl rád, tak to bylo za to, že nezrušil komunisty. Tohle je prostě krásná pravda... Však horší člověk nežli komunista je komunista v komunistické mládeži, kde doopravdy jsou ti nejdementnější komunisté z komunistů a ani neznají dějiny a neví co je demokracie a co je komunismus..Tudíž cpou do projevů i demokratické citáty... (Pravda zvítězí, Stop cenzuře; Pro ty, kteří zapoměli; apd..) Též se snaží vyprovokovat komunisty k tomu, aby vyšli do ulic a postříleli všechny kapitalisty a ostatní, kteří jsou proti nim. Víte co je taková zajímavá pravda... Mladý komunista by chtěl hrozně pracovat.. Však nemůže, jelikož by pracoval pro kapitalistu a tak nepracuje a stěžuje si na stát, že nemá práci a obviňuje tím všechny zlé kapitalisty, kteří by mu dali práci. Zkrátka inteligence cvičené opice a ani se nedivím starším komunistům, že též nemají mladé komunisty moc v lásce a ti narozdíl od nich, alespoň nějak pracují a snaží se práci i najít. |
melanie |
#5699 Nevím2013-07-30 10:55Nevím, kde tady ty blbosti vymýšlí, ale jejich čí dál víc.Je fakt blbost přejmenovat už tak známý název letiště. |
Aoi |
#5700 Havel byl nemorální zrůda.2013-08-06 08:15 |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
612 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24782 Vytvořeno: 2022-12-13
Stop the death penalty
328 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
239 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4141 Vytvořeno: 2024-09-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17153 Vytvořeno: 2023-10-23
Horní míru pro dravce
1362 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
165 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
538 Vytvořeno: 2024-11-05
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
153 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
137 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
815 Vytvořeno: 2024-11-02
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
537 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
96 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2114 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
355 Vytvořeno: 2023-03-17
Petice za zapsání plemen chrtů do Přehledu plemen, která mohou získávat loveckou upotřebitelnost.
360 Vytvořeno: 2023-12-23
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
688 Vytvořeno: 2024-06-10
Homofobie do škol nepatří
42 Vytvořeno: 2024-11-14
Nesouhlas s výstavbou sloupů velmi vysokého napětí těsně vedle rezidenční čtvrti Praha - Křeslice
696 Vytvořeno: 2024-09-15