Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Ještě jednou v krátké době / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-01-28 10:04

Panu senátorovi Víchovi jsem psala, ale je to marný, je to marný, je to marný. 😥

Nepřihlášený uživatel

2025-01-28 10:05

Já moc děkuji panu senátorovi Krskovi a paní Vítkové,za jejich snahu a odhodlání předložit tento návrh, za kočky, které jsou závislé na lidech a sami si nepomohou . Sama mám kočičku, kterou jsem vzala z ulice,když čekala koťata, krmím venkovniho kocourka,kterého zdejší spolek nechal vykastrovat.Vim v jakém stavu někdy přebírají kočičky, děvčata ve spolku Klubíčko v Chomutově. A to vám potvrdí všechny spolky v republice,že kočky a koťata, se k nim dostávají,vyhublé,nemocné,zraněné nejen na těle,ale i na duši. Nepomohou si sami,jak si to myslí paní senátorka Kovářová. A velký dík, patří právě těm lidem,kteří provozují kočičí útulky, ve svém volnu a za peníze,které si musí neustále shánět od dárců. Díky všem. Marcela Dadučová Chomutov
Kamila Dvořáková
Autor této petice

#3 Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)

2025-01-28 11:09

#2: -  

tady si ho nepřečtou. 

jde o 

Výbor pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí Senátnu, odkaz nelze přidat

Nepřihlášený uživatel

2025-01-28 11:39

Ono je to hrozne tezky se takhle prepnout, kdyz je vsude videt jak se diky temhle jedincum maji zvirata spatne. Podekovani napisu klidne a vim, ze laskavosti se dosahne vic, ale problem je, ze i ta zloba a vztek musi nejdriv ven aby mohla mit ta laskavost prostor.

Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)

2025-01-28 12:33

Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-)

2025-01-28 13:40

#5: - Re: Re: Poděkování je třeba napsat do emailu :-) 

Kontakty na všechny jsem uvedla v oznámení.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...