Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

#3251 Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-09 17:40

#3246: sendy - Re: Re: Fakta jsou snad jasná 

...ale ani 20.000.000 Stalinových není málo, nemyslíte?

Nepřihlášený uživatel

#3252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

2013-01-09 17:46

#3249: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi  

... toto rozhodnutí je nad rámec rozhodování jedné soudružky. To je rozhodnutí pro vládu, potažmo MŠ, jakým způsobem a v jaké šíři bude financovat školství ... a zda ano, nebo ne, přispívat i soukromému.

Třídně bojujte s neutuchající vášní dál, soudruzi, a třeba vyhrajete i parlamentní volby....a pak si tu zrušíte asi nejen soukromé školství....ale počítám, že asi soukromé všechno, že?.-)) 

Nepřihlášený uživatel

#3253 Re: Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-09 17:47

Nepřihlášený uživatel

#3254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

2013-01-09 19:22

#3252: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

Počítáš špatně. Učili tě na Gymnáziu v Třeboni, počtáři?

Monika

#3255 Soukromé školy

2013-01-09 20:28

Já mám pocit, že tady se pletou karbanátky benátky. Není řeč o vysokém soukromém školství, ale středním a základním. To není podnikání ale vzdělávání jinou formou. Stát pouze přispívá na mzdy ucitelů, výše příspěvku se odvíjí od výsledků vzdělávání, což posuzuje česká školní inspekce a ta výše je v soucasné době 80%. Provozní prostředky si musí školy vybrat na skolnem.

Nepřihlášený uživatel

#3256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

2013-01-09 20:29

Nepřihlášený uživatel

#3257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

2013-01-09 21:14

#3256: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

Začni tím, že zkusíš přečíst a zapamatovat si, co jsi psal.

Nepřihlášený uživatel

#3258 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

2013-01-09 21:22

#3252: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

Máte zjevně bolševickou výchovu: "Kdo se mnou nesouhlasí, je (nyní soudruh) (dříve agent imperialimu)!". Je pozoruhodné, jak se Vám nevyvinul mozek.

jantomas

2013-01-09 23:13

Důkaz proč nevolit proradnou ČSSD !!!!

Nepřihlášený uživatel

#3260 Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 01:40

#3245: - Re: Fakta jsou snad jasná Mladé být nenechám - jednak je dvacet let učím na VŠ, jednak mi ještě není padesát, takže za starého se nepovažuji. Ale jsem rád, že moje generace ještě dosáhla nějakého vzdělání, byť za komunistů, dnešní generace (přes obrovské úsilí některých pedagogů) zůstane bez vzdělání - poloopičí polointeligence, kterou disponují, jim totiž vyhovuje.

Nepřihlášený uživatel

#3261 Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 01:44

#3247: - Re: Fakta jsou snad jasná Exituje snad něco jako google. Představa -náctiletých, že všechno dostanou na talíři, je směšná. Aneb jak praví klasik: "Hledej, šmudlo!" (jen tak se domůžeš vzdělání)

Nepřihlášený uživatel

#3262 Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 04:53

Nepřihlášený uživatel

#3263 Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 10:19

#3260: - Re: Re: Fakta jsou snad jasná

Naprostý souhlas, mám podobnou zkušenost.

Co se týče vulgárních výpadů proti diskutujícím s odlišným názorem:  Ukazují na nevyzrálou osobnost, která nedokáže ovládnout svůj projev. Bohužel někteří z nich jsou patrně studenti z Třeboně.

Nepřihlášený uživatel

#3264 Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 10:25

#3260: - Re: Re: Fakta jsou snad jasná 

To je až moc ješitné tvrdit a paušalizovat, že Vaše ( tedy i má ) generace dosáhla "nějakého vzdělání" a dnešní toho nedosáhne...

Na škole jsem poznal hodně chytrých, pilných ... ale také hloupých, protekčních studentů... netuším, o co úžasně lépe se vzdělávalo? Půl předmětů ovlivňovalo směšné všehovetkávání marxismu-leninismu a učilo nás také  několik velmi průměrných pedagogů, občas až za hranicí únosnosti ( asi Vás nepřekvapí, když povím, že to byli většinou právě ti, přednášející idee dělnické třídy :-) ... pochybuji, že to ve Vašem případě bylo jiné... takže bych se, být Vámi, nepovyšoval...

Nevím, co a na jaké škole učíte. Nevím, jaký jste pedagog,  to nechť posoudí Vaši studenti...z mého pohledu, a z toho co vím a prožil jsem, nechtěl bych Vás v dnešní době za svého pedagoga. Jste zatrpklý, bez vizí, nenabízíte nic pozitivního v rámci současné demokracie ... upínáte se zpět, do minulosti, která byla tragická a nechcete to vidět ... doufám, že mé děti do "rukou" nikdy nedostanete...   

Nepřihlášený uživatel

2013-01-10 10:32

Tak jak bylo na školním výletě? vyzvídá maminka od své dcery, která se vrátila domů.
"Senzačně, nejkrásnější výlet," jásá dceruška.
"Hned ráno spadla paní učitelka do propasti a museli jsme na ni celý den házet kamení, než přestala křičet."

Nepřihlášený uživatel

#3266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

2013-01-10 10:35

#3258: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi  

Copak Vás to tak rozčílilo na tom, co jsem napsal?.-) Co je na tom nepravdivého, soudruhu?:-) U které pasáže jste usoudil, že se mi nevyvinul mozek?.-) 

... toto rozhodnutí je nad rámec rozhodování jedné soudružky. To je rozhodnutí pro vládu, potažmo MŠ, jakým způsobem a v jaké šíři bude financovat školství ... a zda ano, nebo ne, přispívat i soukromému.

Třídně bojujte s neutuchající vášní dál, soudruzi, a třeba vyhrajete i parlamentní volby....a pak si tu zrušíte asi nejen soukromé školství....ale počítám, že asi soukromé všechno, že?.-)) 

Nepřihlášený uživatel

#3267 Re: Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 10:43

#3263: - Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná 

Máte pravdu, zastánci soudružky Baborové a dnes už ne oranžového, ale zarudlého hejtmana Zimoly jsou inteligentní, s vysokou úrovní vyjadřování ... kdežto odpůrci jsou pomatení, nevzdělaní zaprodanci... dříve jste tvrdili, že imperialismu....dnes pravice:-)) ... ( panebože, kdy Vy přestanete s tím Vaším třídním bojem?:-)))

Za sebe se mlouvám, pokud jsem Vás někdy vulgárně napadl oslovením "komunisto". Máte pravdu, pro mnohé je to  sprosté slovo...:-)

Malá poznámečka: nejsem student z Třeboně:-) A věkem už nejsem nevyzrálý ( vím, že ideově samozřejmě ano:-))

Nepřihlášený uživatel

#3268 Re: Re: Re: Fakta jsou snad jasná

2013-01-10 10:52

#3261: - Re: Re: Fakta jsou snad jasná 

:-) pobavil jste mne ... citujete klasika, kterého nikdo nikdy neviděl.... ( to je stejné, jako nikdy nikdo neviděl a nikdy nezažije ideu jiných "klasiků", beztřídní společnost, nastolenou z vůle lidí, a už vůbec ne bez krveprolití a diktatury:-))

Nebo stále věříte?.-))

A myslím, že se vždy, v každé genetaci s oblibou opakuje:" ... ta dnešní mládež !" ... ano, i nám rodiče dokonce říkali o těch talířích:-) A ono to nikdy není tak horké...

Nepřihlášený uživatel

#3269 A pak ,že Monika není blbá jak student z Třeboně ?

2013-01-10 10:54

Monika

#3229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi
2013-01-09 12:29

#3226: - Re: Re: Re: Re: Re: Soukromé školstvi

Debílek jste vy. A myšlení vaše je myšlení úplného idiota, který si nepřečetl jediny zakon a absolutne nezná fungování školství. O kldr jsem nikdy nepsala, to je hloupý trik komančů. Soukromé podniky, které vyrábějí, obchodují a vytvářejí zisk pro svoji obnovu, jsou něco úplne jiného než školství. Spadněte už z višně nebo vlastně z třešně.
MIP

#3270 Blamáž komunistické baby .

2013-01-10 10:54

Tak nám komunistická baba Baborová se svou inspekcí na gymnáziu v Třeboni pohořela. Přesto je dobře, že se takto odkopala hned první dny, kdy "ukazuje, co dovede" (podle jejích tupých bolševických obhájců). Že se ukázalo, že jde jen o ubohou mstu, politickou mstu, něco, co grázlové jako Baborová by chtěli zase v tomto státě provozovat ve velkém, jako kdysi....
Studenti a všichni, komu není lhostejné, kdo nám bude vládnout, VYTRVEJME V PROTESTECH! Zlá komunistická baba ukázala už dost! Teď musí konečně vypadnout!

Vzdělaný MIP ?????

#3271 Velmi vzdělaný student MIP #3270 Blamáž komunistické baby

2013-01-10 11:22

Bilo nebilo jedno královstvý a v ňom vládly studenty. Nebily to náhodou studenty s třeboňskího gimplu? Ano bily to voni a podle čeho sme jih posnaly. Podle toho že vony ty studenti neumjely pořádně česky a kdiš voni něco psaly tak tam sekaly hrubyce. Bilo to od tej dobi co jednou takto v roce 2012 modrí ptáčkové prohrály volbi a ty studenti a jejich učitel usoudily že to jako ne že s tím se musí něco udělat a kdiš teda žijeme v tý demokraciji tak se jako zruší vísletky volep a bude se volit do tý chvýle neš zase vihraje ta jejich strana ODs, a studenti pak nechodily do školi jezdily do Budějc nejedly nepyly jen rozmlouvali a hulily trávu tak si vyhulily mozek a ostaly tupcema do smrti.

Znáte pohádku O princezně se zlatou hvězdou na čele? Hnal ho všechen prostý lid.
Vzdělaný MIP

#3272 Náš hrdina MIP promluvil - já volím našeho KARLA.......

2013-01-10 11:32

""""se ukázalo, že jde jen o ubohou mstu, politickou mstu,"""
http://vtipy.netroof.eu/search/?q=kn%C3%AD%C5%BEe
BACHANAKK

#3273 Re: Blamáž komunistické baby .

2013-01-10 11:36

#3270: MIP - Blamáž komunistické baby .

Vážení,je zapotřebí nejenom vytrvat v protestech,ale zejména začít chodit ke všem volbám a nenechat rozhodovat o naší budoucnosti pouze někdejší členy zločinecké KSČ,případně KSČMordující,ev.tzv.ČSSD a samozřejmě  zachovávat slušnost jak v životě,tak i ve svých diskuzních příspěvcích a nekopírovat neurvalost,kterou na politickou scénu v minulosti přinesl dnešní kandidát na prezidenta republiky p.Miloš Zeman jako předseda tzv.ČSSD.

MIP

#3274 Inspekci z ÚV KSČM na ně!

2013-01-10 11:39

Podle posledních zpráv výsledek školní inspekce na gymnáziu v Třeboni soudružku Baborovou silně rozladil. Rohodla se proto poslat na školní inspekci inspekci přímo z ÚV KSČM. Ta je naučí, jak se dělá inspekce na žádost soudružky radní!

Nepřihlášený uživatel

#3275 Re: Re: Blamáž komunistické baby .

2013-01-10 12:03

#3273: BACHANAKK - Re: Blamáž komunistické baby .

Moc hezké ponaučení, i když přichází poněkud pozdě. Prohlédněte si předcházející stránky, jak se vyjadřují studenti třeboňského gymnázia a jejich příznivci. Ono je také dobré vzpomenout slov "velkého studentského vůdce", která pronášel na demonstraci:

„Všichni tito lidé si pravděpodobně uvědomili, že po třešních přichází onen specifický druh stolice,“ řečnil z pódia gymnazista Hořejší. Následně dodal, že nechce, aby zde byly další čtyři roky v p*deli.

Řeč vskutku "na úrovni".

No, a k volbám choďte, to bude určitě rozumnější než pořádat demonstrace a "hladovět".