Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Nepřihlášený uživatel |
#3901 Re:2013-02-06 20:52Další slabomyslný. Máte tady slet,co? |
NA |
#3902 Zdravíme bývalé soudruhy, dnes největší pravičáky2013-02-06 22:10Tak se vám to povedlo. Stejné metody jako fašistické bojůvky SA před nástupem Hitlera k moci. |
Nepřihlášený uživatel |
#3903 Re: Re: Re: Kdo to asi podepisuje?2013-02-07 13:09#3900: - Re: Re: Kdo to asi podepisuje? :-)) strana Vám to vynahradí, soudruhu:-) |
Nepřihlášený uživatel |
#3904 Re: Re: Re: Kdo to asi podepisuje?2013-02-07 13:13#3900: - Re: Re: Kdo to asi podepisuje? Soudruhu, co říkáte na další možnosti? Jednu, pod písmenem D jsem popsal....jistě by někdo popsal další... Blbé co? Oni jsou tu lidé, kteří nemusí ani ODS ... a přesto už vůbec ne komunisty....na tuto možnost Vás v sekretariátu nepřipravovali?:-)) |
Nepřihlášený uživatel |
#39052013-02-07 13:16Tak znovu. Proč k nám neutíkali houfně z kapitalistických zemí lidé, když tu byl takový ráj na zemi? |
Nejsem idiot |
#3906 Re: Re: Kdo to asi podepisuje? A kdo asi sepisuje pod jménem Nejsem Idiot tyhle žvásty?2013-02-07 17:37No, tak vidíte, jak jste se hezky "odkopal" - platí na vás dokonce 2 varianty ze 3. Já jsem nikde neřekl, že se mám špatně, ale líp než dřív 100% ne. Ono to milý chytráčku 1) není jen o penězích a za 2) sleduju, jak se mají lidé kolem, a není mi to lhostejné - a přiznejte si i vy, prostě dříve se měla většina lidí mnohem lépe. Pracovat byla povinnost, dostat za práci zaplaceno jistota, a nestávalo se, že tu a tam někdo umřel hlady, venku na mrazu, a nebo proto, že nemá na léky. A tím celou diskuzi s vámi končím, neboť vidím, že jste nejspíš další z namodralých (ev. Top 09) asociálů, kterým se dnešní poměry náramně líbí a vyhovují... |
Nejsem idiot |
#3907 Pro všechny, co se jim můj komentář nelíbí:2013-02-07 18:04Budete se všichni jistě divit, ale nejsem soudruh (tedy zatím). Ale jinak, a to tedy hlavně, jak říkám : 1) nejsem idiot 2) už vůbec ne asociál, kterému se vládnutí ods a top 09 náramně líbí a vyhovuje mu 3) umím - a přijde mi samozřejmé - respektovat výsledky voleb. A tím i s vámi ostatními diskusi končím, protože s lidmi s vašimi asociálními (a dost možná i dobře zaplacenými) názory (po pravdě řečeno nevěřím tomu, že by podobné nesmysly člověk psal zadarmo) nemá vůbec smysl diskutovat... |
Zbohatlík a asociál,dříve outsider |
#3908 Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba)2013-02-07 18:18Jen aby komunistická tupost,sprostota a lež neměla poslední slovo: já byl ty idiote (který si o sobě myslí, že není) za toho "dříve" z politických důvodů (pro idiota = pro své názory) nezaměstnaný a také nezaměstnatelný. Už jsem to tu napsal podobnému idiotovi dříve, zde diskuse s takovýmito idioty končí (ani to nemusí sami prohlašovat kvůli tomu, že jsem "asociál"), protože k tomu další argumenty už nemají. Stejně jako k poznámce, že pracovní povinnost pod heslem "Arbeit macht frei" byla i v nacistických koncentrácích. Není nic známo o tom, že by se našel idiot (kromě bachaře Hösse a jeho tlupy gangsterů), který by tvrdil, že to bylo dobře a že šlo o lidem prospěšné zařízení (střechu nad hlavou a skromnou stravu měli přece "zaručenu").Ostatně ČSSR byla jedním obrovským koncentrákem také..... a jen zde, mezi Čechy jsou takovíto idioti. Buď zde byl "Nejsem idiot" muklem - bezprávným nestraníkem, pak jde o idiotství nepředstavitelné velikosti. Nebo byl komunistický bachař - esesácký pohůnek, a pak jde o nepředstavitelnou drzost a sprostotu, plivnutí do tváře všem nevinným obětem něco takového vychvalovat. Snad jen idiotství je částečnou omluvou.Takoví jsou stoupenci komunismu.... |
Nepřihlášený uživatel |
#3909 Re: Pro všechny, co se jim můj komentář nelíbí:2013-02-07 18:18#3907: Nejsem idiot - Pro všechny, co se jim můj komentář nelíbí: ...tak, to bychom měli jít zapít, ne?.-) |
Nepřihlášený uživatel |
#3910 Re: Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba)2013-02-07 18:23#3908: Zbohatlík a asociál,dříve outsider - Odpověď sociálovi - hnědému nebo rudému (platí pro oba) Klid, příteli, tihle Vám za rozčilování nestojí....tyhle nezměníte... |
Nepřihlášený uživatel |
#39112013-02-07 18:24Koukám, že líná pravicová spodina se vzmůže alespoň na to, aby měla poslední slovo. A samozřejmě na to, aby Českou republiku držela déle než rok a půl zbytečně v hospodářské krizi /zatímco všechny sousední země vesele bohatnou/. To ovšem studentům z Třeboně nevadí - to jsou děti zlodějů, kteří si nakradli. A jedinou jejich starostí je, aby se proboha nedostala k moci slušná vláda, která by taťkovo rozkrádání začala vyšetřovat. Protože pak by šel nejen táta sedět, ale i oni sami by nedostali za maturitu na třeboňském gymnáziu slíbenýho mercedesa. Tomu je ovšem třeba zabránit. I za cenu toho, žr zničíme lidský život. Vždyť je to stejně jenom úča... Takhle uvažujete, milí Třeboňáci - a země, která nad vámi pobaveně kroutila hlavou, už jen bezmocně krčí rameni: z dětí zlodějů budou zase jen zloději. |
Nepřihlášený uživatel |
#3912 Re:2013-02-07 18:30Vy musíte být velký vůl:-)) Myslíte, že komunisty nemají rádi jenom pravičáci a boháči?? Jste opravdu poblouzněný těmi komunistickými žvásty... nedivím se, že takoví, jako vy, tleskali třeba Jakešovi... Čest:-))) |
Nepřihlášený uživatel |
#3913 Re:2013-02-07 18:38Jestli Vy, naivko, čekáte, že vláda ČSSD bude nějak vášnivě vyšetřovat zlodějny?.-) Vždyť se na nich, stejně jako ODS, ...ale i mnozí jiní z jiných stran, podíleli:-)) A opravdu myslíte, že alespoň komunisti jsou čistí?? ... to nejsou žádní proletáři...a je známo, že bez nich se na východ udělá málokterý velký obchod. Myslíte, že zadarmo?.-))
|
Nepřihlášený uživatel |
#3914 Re:2013-02-07 19:01Přesně řečeno: "líná pravicová spodina ....", která živí pilné levicové socky, toho času na sociálních dávkách. Tak ať jdou ty socky dělat něco pro to, abychom také "vesele bohatli"..... proti bohatnutí určitě nebude ani pravicová spodina! |
Nepřihlášený uživatel |
#3915 Re: Pro všechny, co se jim můj komentář nelíbí:2013-02-07 19:33#3907: Nejsem idiot - Pro všechny, co se jim můj komentář nelíbí: ....jó, to je hustý :-DDD Škoda, že jste tu diskusi ukončil, asi jste tu hodně "chytráčků" pěkně naštval - pro pravdu se každej hodně zlobí. Ne že bych s Váma úplně souhlasil, ale neuznávat výsledky demokratických voleb moc demokratický teda není... |
Včera rudý, modrý dnes. Zloděj z ODS |
#3916 Re: Re:2013-02-07 23:34Když ona ta pravicová spodina všechno, co se tu vydělá, rozkrade. |
Nepřihlášený uživatel |
#3917 Re:2013-02-08 09:11Jsem jednoznačně proti tomu, aby resort školství vedla strana, jejíž sympatizanti, jsou takoví vykmínovaní týpci... |
Nepřihlášený uživatel |
#3918 Re: Re: Re:2013-02-08 10:00#3916: Včera rudý, modrý dnes. Zloděj z ODS - Re: Re: Další chytrák... To vážně umíte rozdělovat pořád svět jen na rudý a modrý? Nikdy jste si nevšiml, že je tu několik tisíc lidí, bez rozdílu stranické příslušnosti, kteří jsou přisátí na státu a vykrádají ho ... ve všech koutech republiky? V každé městě a obci Vám místní vyjmenují tyhle experty. Ano, z těch viditelných jsou to lidé okolo ODS, Klaus, Topolánek, Dalík, Janoušek, Jančík,...a spousta dalších,... ale také z ČSSD, Gross, Šlouf, Tvrdík, Rath, Palas ... a spousta dalších, ... a samozřejmě Kalousek...a spousta dalších,...a také nezapomeňte na soudruhy z komunistické strany. Nebo si myslíte, že oni v kšeftech nejedou?.-)) To nejsou žádní proletáři....a v poslanecké sněmovně po sobě plivou oheň jen před televizními kamerami, ale za nimi se umí skvěle domluvit na každém výhodném obchodu... A pak jsme tu my, obyčejný lid, který je těmhle všem nahoře pro legraci, hádáme se tu, jestli je hezčí rudá, nebo modrá, většina nedostižně kouká po výši průměrné mzdy a s nevolí, ale poslušně platí čím dál vyšší daně a spoustu nových poplatků, vyšší cenu za energie a benzín, jen, aby se těch pár tisíc, rozlezlých po politických stranách a přisátých na státních institucích, mohlo dobře bavit při jejich rozkrádání.... Takže Vaše hluboká myšlenka, že každý, kdo nemiluje komunisty, je zloděj, .... to je asi opravdu už na léčení:-))) |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-02-08 11:23- Date of removal: 2013-02-08
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#39202013-02-08 11:35Soudruzi, jak nám vysvětlíte, že v průběhu let v parlamentu nejčastěji proti omezení imunity poslanců hlasovali komunisté???? Když jsem to četl, nevěřil jsem svým očím. Je to pravda, nebo zase cílený útok pravicového tisku?.-) |
MIP |
#3921 Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství2013-02-08 11:48Komunisté Grebeníček a Semelová celému národu, včetně miliónů, kteří jsou pamětníky, vysvětlili v parlamentu čin Jana Palacha.....Normálně k zblití, zde jen další argument: komunistické morální zrůdy, ať je volební výsledek jakýkoliv, nepatří a nesmí patřit do žádné funkce, kde by mohly, po komunisticku, ovlivňovat výuku dějin. Baba Baborová skončila, budou se ale pokoušet znovu. Je třeba stejně vykopat jakéhokoliv zástupce této zločinecké organizace. |
Nepřihlášený uživatel |
#3922 Re: Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství2013-02-08 12:22#3921: MIP - Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství Máte pravdu, to je děs, co tito dva jmenovaní dlouhodobě obecně prohlašují ... poslední vystoupení k Janu Palachovi to jen potvrzuje... Pak je dost odvážné tvrzení jiných komunistů, že jsou už jiní a poučení, pokud za ně v parlamentu vystupují takoví kolegové... A to nemluvím o asistentovi soudruha Dolejšího, který by všechny pravičáky a podnikatele rozvěsil po nárožích a vyvlastnil je do desátého kolena.... také mrazivé čtení:-) |
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)
2013-02-08 14:45- Date of removal: 2010-05-29
- Důvod odstranění: spam
Nepřihlášený uživatel |
#3924 Re: Re: Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství2013-02-08 15:34#3923: - Re: Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství Tak to museli mít doma u večeře s fotrem, celkem luxusní debaty... |
Nepřihlášený uživatel |
#3925 Re: Re: Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství2013-02-08 17:24#3923: - Re: Každému musí být jasno, proč komunisti "potřebují" vládnout školství :-) jéje, tak nakonec byl i Grebeníček disident ....a mluvíte o otci, nebo synovi?.-)) ... tady to začíná mít opravdu velmi komický charakter....jsem zvědavý, co se ještě dozvíme:-) Jen na mé dvě, tolikrát položené a stále opakované otázky ne a ne nikdo ze soudruhů odpovědět:-) Proč k nám neutíkali houfně z kapitalistických zemí lidé, když tu byl takový ráj na zemi?
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
767 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
502 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
218 Vytvořeno: 2024-11-12
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
510 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
187 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24648 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1338 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
3972 Vytvořeno: 2024-09-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
16994 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
113 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
133 Vytvořeno: 2024-11-05
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
74 Vytvořeno: 2024-11-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22807 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2061 Vytvořeno: 2024-08-23
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2214 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
79 Vytvořeno: 2023-10-18
Zachování Centra zvířat ve Staré Roli (Minizoo)
1510 Vytvořeno: 2024-10-25
Petice proti úplnému zákazu vapingu v ČR
17329 Vytvořeno: 2024-08-09