Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
Nepřihlášený uživatel |
#1476 Re:2012-12-26 13:56Myslím, že Rosocha vyvolal a je zcela odpovědný za celou tuhle situaci. Doufám, že se tímto bude někdo zabývat. Vulgární nadávky ukazují na nízké IQ pisatele, ale vyhrožování smrtí už trestné je. |
kreja |
#14772012-12-26 14:33Soudružko nelžete, komunisti nikdy žádnou slzu nemačkali. To by totiž museli mít nějaké svědomí. No a reagujete-li na příspěvek MIP, tak laskavě napište v čem konkrétně kecá. Třeba takhle: Banány byly, na Vánoce. Pemerečně nebyly vůbec nikdy. Hajzlpapír byl a nebyl. Vložky byly a nebyly. Devizový příslib byl a nebyl, vždy však maximálně do konce března, cca však pouze pro 4% žadatelů. Auta byla a nebyla, některá nebyla ani z plechu. Uhelný prázdniny byly. Měnová reforma byla, pak byl i ten hajzlpapír. Dům módy byl a v něm nebylo módního vůbec nic. Dráty byly od Aše až po Bratislavu, to abychom náhodou nemohli omylem zbloudit do kapitalistické ciziny. Pracovat byla povinnost, ovšem tam kde určili komouši a tak téměř nikdo nepracoval. Volby byly dobrovolné, ale běda jak někdo nepřišel, nebo notabene aby přišel a chtěl volit někoho jiného. Zhruba tak. |
TLAMA |
#14782012-12-26 14:45HELE, KOMANČI, STE NĚJACÍ CHYTŘÍ. NEJSTE NÁHODOU POSRANÍ? :-))))))))))))))))))) |
Nepřihlášený uživatel |
#14792012-12-26 15:14Podepište podobnou petici "Chceme komunisty ve vládě": http://www.petice24.com/chceme_komunisty_ve_vlad K úrovni antikomunistů ve zdejší diskusi není co dodávat. Ukazuje to, co jsou tihle "lidé" zač... |
Nepřihlášený uživatel |
#1480 Re:2012-12-26 16:33Nad Vámi by nikdo neplakal, Vy jste k smíchu. K příspěvkům pravičákům, kteří lezou sem pod tuto petici nemá cenu se vyjadřovat. Těmto lidem chybí základní lidské vychování a tím je SLUŠNOST Tito chudinkové 40 let neměli v puse žádné ovoce, museli chodit do práce a pokud chtěli utéct do ciziny,tak nemohli.
|
, |
#1481 ,2012-12-26 17:57Je namravné, aby tu vládli komunisté. Je to stejně tak nemravné, jako kdyby 22 let po 2. světové válce vládli v Německu nacisté ! |
? |
#1482 ?2012-12-26 17:58Je namravné, aby tu vládli komunisté. Je to stejně tak nemravné, jako kdyby 22 let po 2. světové válce vládli v Německu nacisté ! |
Nepřihlášený uživatel |
#1483 Rudé ovce2012-12-26 20:39Bé bé bolševici brečí že se jim ubližujéééééé bé bééééé chudinky bééééééééé! |
David Sráth Pablbkův kokot |
#1484 Rudá hvězda pizda2012-12-26 21:29Skety vymrdaný co tuhle petici podepsali by zase chtěli návrat bolševika aby se zas říkalo: VŠE ROVNO FŠICHNI MÁME HOVNO. A já říkám: NASRAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1485 Teplej komouš2012-12-26 21:46Bez komoušů homoušů, životem se prokoušu. |
tydýt |
#1486 konec komančů v Čechách2012-12-26 22:31Podepisujte petice, vstekejte se jak chcete, komanči stejně skončíte v rezervacích a slušní lidé se na vás budou chodit dívat jako na kurijozitu tak jak se dnes chodí dívat do zoo na opice. stejně nikdo nepozná vás bolševiky od šimpanze akorát šimpanzi mají banány komanči jenom frontu na vánoce jinak ne, tak skori´žádnej rozdíl tak co chcete. Jo, a mužete se vztekat jak pominutí ale stejně se dostane Karel na hrad a Mašíni dostanou viznamenání, tak se neserte do studentů z Třeboně, kterým nesaháte ani po kotníky, Grebeníčkovy závistiví nuly. |
babi |
#1487 Re: konec komančů v Čechách2012-12-26 23:54#1486: tydýt - konec komančů v Čechách Vážená/ný,máte výstižnou přezdívku - TYDÝT- přečtěte si svůj příspěvek a jestli to dokážete, opravte si gramatické chyby! Jestli jste z třeboňského gymnázia,bylo by lepší místo těch vašich blábolů učit se český jazyk. A ty Vaše plky?Nestojí ani za komentář. |
Nepřihlášený uživatel |
#1488 Re: Re: konec komančů v Čechách2012-12-27 07:28
Nemá cenu s nimi diskutovat, oni nemají argumenty, oni umí jen nadávat. Myslí, že komuisté v Čechách končí, neví,jak dopadly volby. Studetům z Třeboně jde jen o to, že díky té rosochovině, kterou tady rozpoutali, se nemusí učit..Je to hnusná fraška, kterou už by měl někdo ukončit.
|
demo |
#1489 Re: Re: Re: konec komančů v Čechách2012-12-27 07:45#1488: - Re: Re: konec komančů v Čechách Souhlasím. Studenti se považují za důležité ve svém "spravedlivém" boji. Z jejich příspěvků je zřejmá neznalost, špatný (jednostranný) úsudek, nerozvážnost mládí. Vinu mají ti, kteří je podporují - učitel Rosocha, novináři a další, kteří z jejich blouznění mají prospěch. Komunisté v Čechách rozhodně nekončí, budou spíše posilovat (důsledek pravicového vládnutí). Předvídám, že ve volbách za rok a půl to dopadne podobně jako to dopadlo v krajských. Příští vláda bude ČSSD a KSČM. Studenti jsou bohužel tak hloupí, že si neuvědomují, že svým jednáním přímo komunistům pomáhají. |
MIP |
#1490 Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou2012-12-27 12:18#1475: - Re: Re: Podporuji paní Baborovou Skoro bych řekl, že mi jako "nepřihlášený uživatel" odpovídá sama soudružka Baborová. Píše: "Doufám, že ti, co vyvolali a přiživovali tuhle nenávist, boudou dohnáni k odpovědnosti." To bych si ze srdce přál také, soudružko. Ti "ti" jsou totiž komunisté..... A nelíbí se ti, že tu občas někdo (včetně mne) "nadává" komunistům? Kdybys byla soudružko opravdu slušný člověk, tak ti nikdo nadávat nebude. Komunisté se, pouze na základě příslušnosti ke straně (dnes vlastně i zákonem prohlášené za zločinnou) vždy považovali za něco mnohem, mnohem víc než jiní, za nadlidi, za "výkvět" národa, za "nejlepší z nejlepších", za "dědice" národních tradic, za "předvoj", za jediné osvícené (debilním "vědeckým světovým názorem" musím dodat)..... A pro druhé měli jen urážky, přezírání a zesměšňování: maloburžousti a kulaci,pánbíčkáři a tmáři, inteligentčíci-běloručkové.... A také právo nad jejich existencemi a dokonce životy, o kterých drze a zcela bez zábran rozhodovali jako snad kdysi otrokář o svých otrocích. Jaký div, soudružko, že si z té druhé strany, ze strany toho méněcenného, ideově zaostalého davu třídně neuvědomnělých individuí vyslouřili lásku, projevující se dodnes označováním komunistů jako komunistické svině, kurvy, zmrdi ... Jak se do lesa volá (a volalo se přes 40 let), tak se z lesa ozývá, soudružko. A ještě k tomu se les kácel a létaly ty třísky.... Že dnes nemáš ani na parcelu? Já za vaší vlády neměl ani na ty banány. Dnes si nemusím stavět dům svépomocí, koupil jsem si ho za peníze ušetřené ze své mzdy. O tom to je: liní a neschopní potřebují se přidat ke straně nadlidí s "vedoucí úlohou", která znárodní a okrade druhé. Jinak pro ně skutečně zbývá ta fronta před "pracákem". Já se bát nemusím, že bych tam někdy musel stát.... |
Karel už jde na hrad - předvolební spoty |
#1491 tydýt #1486 konec komančů v Čechách2012-12-27 12:26Tydýte, Tydýte, do roka a do dne budeš taky na hradě - my tě všichni podporujeme, ale prosím-Tě trošku té češtiny se s Karlem douč na gymnáziu v Třeboni. Rosocha Tě doučí. Jo, a mužete se vztekat jak pominutí ale stejně se dostane Karel na hrad a Mašíni dostanou viznamenání, tak se neserte do studentů z Třeboně, kterým nesaháte ani po kotníky, Grebeníčkovy závistiví nuly. http://vtipy.netroof.eu/item/6160/knize-pan-spici/ http://vtipy.netroof.eu/item/8350/stolba-ferdinand/ http://vtipy.netroof.eu/search/?q=kn%C3%AD%C5%BEe |
A už je tady, už se !!! MIP """vyrojil |
#1492 tydýt - POZNÁTE HO ? NÉ !2012-12-27 12:30Poznáte ho? Kde se vzal a odkud přišel copak vlastně hledá tu? Nepřijel snad vlakem z Pyšel, anebo snad v parníku? Moudrý stařec, směšný slinta kdopak z vás ho odhalí? Jeho bodrost je jen finta, ten to s náma zaválí Nevěřím mu ani pohled, nevěřím mu ruky stisk. Na poddané patří dohled, chudým patří držet pysk. Před sto lety jsme je hnali, jak nám radil Masaryk. Kolem huby zas maj' svaly, už spustili ten svůj ryk. Že má titul? Hrabě? Kníže? Koho z vás to zajímá? Že se země z krize líže? To ho málo dojímá. "Zákony sem, zákony tam, jak to jenom udělat? Komu kolik podstrčit mám, a pak na tom vydělat?" "Restituce? Nemám nárok? To teprve poznáme, povíme si zhruba za rok paragrafy zkroutíme." "Hola lidi, kdo měl pravdu? Už jste všechno vrátili? Dobře měli, moji předci že vás bičem mlátili." "Vzal jsem všechno co se dalo, už nemám co ukradnout. Jenže já mám pořád málo. Co do vlády usednout?" "Skoro za nic jsou tam prachy, ještě se tam vyspíme a jak na vás, chudé brachy, občas se tam radíme" Co provedem z hrůzným starcem aby více neškodil? Ještě jednou šlechtu smetem! Jak Masaryk poradil. |
A už je tady, už se !!! MIP """vyrojil |
#1493 Příručka ODS2012-12-27 12:45 |
Totalita |
#1494 rok 19742012-12-27 13:00 |
Mrazek P. |
#1495 Souhlas s MIP2012-12-27 13:04Kurva bolsani pekne vas to hnete, ze o vas napsal MIP pravdu co? komousi nebyly nikdy nic jeneho nez ten nejhorsi povl spolecnosti, zavistivy nuly co v zivote hovno meli protoze hovno dokazali. A protoze hovno meli tak to tem uspesnym zavideli a tak jim to museli zebrat formou zestatneni majetku. Proto vami bolsany vsichni slusni lidi opovrhuji a chcou vam nakopat prdel za to, ze mate jeste furt tu drzist se tady roztahovat a smrdet. to vam nestacilo tech 40 roku bidy, upadku, spiny, zaostavani za vispelym zapadnim svetem kam sme se ani nemohly podivat protoze byli zadratovane hranice? Fakt vam to nesnestacilo? Mozna ne, protoze ste blby, stary skleroticky nuly s proxhlastanymi mozky a jatry a uz si hovno pamatujete jak to bilo ve skutecnosti. Si odjedte do Koreje nebo na Kubu tam si ten svuj komunizmus budujte, ale rikam vam - do mladych se kurvauz neserte, oni maji svou svobodu a vy nemate kurva pravo jim ji brat, chapete to doprdeleuz? seru na vas, chciju na vas, bliju z vas, dementni proletari. TAK UZ SAKRA PRESTANTE SMRDET A DOBROVOLNE VYCHCIPEJTE RUDEJ XINDLE KURVAUZ!!!!!!!!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#1496 Re: Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou2012-12-27 13:18#1490: MIP - Re: Re: Re: Podporuji paní Baborovou Jéééé, Vy jste fakt za míň jděte si brečet někam jinam. Za komunistů jsi neměl na banány a za tohodle režimu jste nakradl a koupil si dům, to je nám všem jasné,protože ,bando jedna zlodějská, nic jiného ,než krást neumíte. Jak můžete lidi,kteří nemají práci a přitom by pracovat chtěli, nazývat, že jsou neschopní a líní??? Kdo Vám na to dal právo? Víte, kolik lidí na Vás a Vám podobné dře v soukromých firmách? Lidé dostanou pár korun a pak podnikatel vyráží s rodinkou k moři? Je mi z Vás fakt zle . Budťe tak hodný a netykejte mi,když nejste ve straně. :-) |
Rudej pyj |
#14972012-12-27 13:21Tak dopadne každá rudá tlama, kterou potkám: http://media.novinky.cz/129/71295-original1-jaxht.jpg...
Jak se vám to líbí komunardi?
|
Eddard Stark |
#1498 Re:2012-12-27 13:23Jako volič ČSSD jsem jasně pro respektování koalice která vznikne. To jest JAKOUKOLIV. To ale neznamená, že budu podepisovat petici kde si autor dupe nožičkou. S toho důvodu nemohu tuto petici podepsat |
Komunista |
#1499 Re:2012-12-27 13:31Jéje, ty jsi ubožáček, tebe bych chtěl potkat - ukazoval bych tě jako cirkusovou atrakci dětem ve školce, taková duševní anomálie, to se hned tak nevidí.... |
Nepřihlášený uživatel |
#1500 Re: Re:2012-12-27 13:53To je blbeček, že jo? Ale víte, co? Věřím, že se jim to vrátí.Dívala jsem se na "jejich " petici, už mají po sezoně,tak si chodí léčit mindráky sem k nám. Nikdy jsem lidi nedělila podle toho, koho volí, ale teď po tom, co tady "zavedl" Rosocha, jsem začala. Slušnost musí stranou, protože to, co tady předvádí příznivci ODS už dáááávno přesáhlo hranice slušnosti. Teda, oni nikdy vlastně slušní nebyli. Pevně věřím, že zasáhne školní inspekce na gymnáziu v Třeboni, chci věřit tomu, že i paní Baborová, řádně zvolená v demokratických volbách, ustojí tlak na svojí osobu a nastoupí na školského odboru. Myslela jsem, že volby byly demokratické, ale ejhle, "ptáci" nevyhráli, tak asi tak demokratické nebyly,co? Připadá mi to jako v pohádce O pyšné princezně, která se mimochodem také natáčela v Třeboni a okolí : Zahradníku, já chci, chci a chci a ty musíš, musíš dostat ODS zase k moci. Už mě nebaví tady číst ty kecy o tom, jak se teď máme královsky, že lidé bez práce, jsou vlastně jen líní a neschopní. Ten chytrolín, co to napsal, by sebrat odvahu a měl by to jít říct tátovi od rodiny, který ztratil práci,protože podnik,kde pracoval , zkrachoval, je mu 55 let a pro dnešní dobu je starej. Ať tam jde a zazvoní a řekne tomu chlapovi, že je línej a neschopnej a bude vypadat ještě hůř,než muž na té trapné fotce,kterou jsem vyvěsil ten prudič z ODS. A ještě něco, v roce 1989 jsem začala akorát navštěvovat střední školu, aby mě někdo nemohl napadat za to,že komunisty volí jen důchodce. Věřte mi, že to nejsou jen důchodci...a bude hůř, pro ODS. Přeji všem milým lidem krásný den.
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2134 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1655 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18379 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
763 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
684 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
109 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
104 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
140 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43064 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
262 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4431 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2015 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1870 Vytvořeno: 2024-01-25
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17758 Vytvořeno: 2023-10-23