Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1500 Re: Re:

2012-12-27 13:53

#1499: Komunista - Re:

To je blbeček, že jo? Ale víte, co? Věřím, že se jim to vrátí.Dívala jsem se na "jejich " petici, už mají po sezoně,tak si chodí léčit mindráky sem k nám.

Nikdy jsem lidi nedělila podle toho, koho volí, ale teď po tom, co tady "zavedl" Rosocha, jsem začala.

Slušnost musí stranou, protože to, co tady předvádí příznivci ODS už dáááávno přesáhlo hranice slušnosti. Teda, oni nikdy vlastně slušní nebyli.

Pevně věřím, že zasáhne školní inspekce na gymnáziu v Třeboni, chci věřit tomu, že i paní Baborová, řádně zvolená v demokratických volbách, ustojí tlak na svojí osobu a nastoupí na školského odboru.

Myslela jsem, že volby byly demokratické, ale ejhle, "ptáci" nevyhráli, tak asi tak demokratické nebyly,co?

Připadá mi to jako v pohádce O pyšné princezně, která se mimochodem také natáčela v Třeboni a okolí : Zahradníku, já chci, chci a chci a ty musíš, musíš dostat ODS zase k moci.

Už mě nebaví tady číst ty kecy o tom, jak se teď máme královsky, že lidé bez práce, jsou vlastně jen líní a neschopní. Ten chytrolín, co to napsal, by sebrat odvahu a měl by to jít říct tátovi od rodiny, který ztratil práci,protože podnik,kde pracoval , zkrachoval, je mu 55 let a pro dnešní dobu je starej. Ať tam jde a zazvoní a řekne tomu chlapovi, že je línej a neschopnej a bude vypadat ještě hůř,než muž na té trapné fotce,kterou jsem vyvěsil ten prudič z ODS.

A ještě něco, v roce 1989 jsem začala akorát navštěvovat střední školu, aby mě někdo nemohl napadat za to,že komunisty volí jen důchodce.

Věřte mi, že to nejsou jen důchodci...a bude hůř, pro ODS.

Přeji všem milým lidem krásný den.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1521 Re: Re: Re:

2012-12-27 17:53:33

#1500: - Re: Re:

"....v roce 1989 jsem začala akorát navštěvovat střední školu ...."

Podle logiky a příspěvků zde diskutujících bolševiků tedy můžeš zatím jen držet hubu, protože jsi houby zažila a tak do toho nemáš co kecat. Když to platí pro studenty, kteří s peticí souhlasí, platí to i pro tebe.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...