Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

#2826 Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-30 10:40

#2823: - Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

Člověk nemusí mít glejt, že vystudoval psychologii, aby zjistil, že MIP je nepříliš inteligentní jedinec/jedinci, ač si to o sobě myslí... možná má jen smůlu, že má ve svém okolí vlezdoprdelky, kteří mu to tvrdí a nejsou schopni mu říct pravdu do očí. Žije v bludu, že když použije sprostý slova a svůj příspěvek vycpe naučenými antikomunistickými frázemi, tak že bude vítěz diskuze, že nikdo neodhalí, co za bláboly sem píše.

A co se týče zástánců paní Baborové? Někteří se řídí heslem na hrubý pytel hrubá záplata.

Nepřihlášený uživatel

#2827 Re:

2013-04-30 20:13

#2824: -

Zdravím do Třeboně, raději se učte pořádně česky, protože nasekat v tak krátkém příspěvku dvě chyby, tak to je umění i na studenta třeboňského gymnázia. Asi s vámi paní řídící Kohoutová probírá jen vulgarismy, protože ty umíte dobře.

Někdo má rudé  hovno, někdo modré. No a co má být ???

Nepřihlášený uživatel

#2828 Re: Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-30 20:35

#2826: - Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

Dost dobrý... Na sekretariát OV. A neříká se, v žádném případě paní, ale zásadně soudružka!!! Jste zralý, na stranickou výtku...

Nepřihlášený uživatel

#2829 Re: Re:

2013-04-30 20:36

#2827: - Re:

Bacha na to rozdělení vět, bolševický blbečku...

Nepřihlášený uživatel

#2830 Re: Re: Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-30 20:52

#2828: - Re: Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

To jako že když někdo odhalí, že MIP je blbější než příslovečnej houpací kůň, tak musí mít nutně co do činění s komunisty? Pravda, studenti ODS třeboňského gymplu by na to možná nedošli, ale nemyslím, že by voliči ODS, TOP 09, ČSSD... byli tak hloupí, aby to nepoznali.

Tož ať se blázen MIPEK vykecá, když doma nemůže

#2831 CELKEM již asi 700x nás blázen ŽUMPA MIP oblažil svými radami

2013-04-30 21:38

Přibližný počet výsledků: 700 (0,12 s)
Martin Rosocha

#2832 http://www.gymtrebon.cz/c-283-rosocha-martin.html

2013-04-30 21:53

http://www.rosino.cz/

Rosino na Měsíci
Večer na mne čeká kometa,
odváží blázny na Měsíc...
Kde jen je bože ta,
kvůli níž jsem teď popleta.

Večer na Měsíci,
Rosino dychtící,
promlouvat bude;
o lásce téma to,
pestré paleto,
červený na líci.

Večer se dívej ke hvězdám,
úmluvu s nimi mám!
Svítit jen pro Tebe,
celičké jich nebe,
budou, tak přísahám.

Blbí jak studenti z Třeboně.

#2833 pěkná sebranka, a toto učí naše děti

2013-04-30 22:06

Studenti mají toho DE-BILLA rááááádi

#2834 Už jsem se dlouho tak nezasmál

2013-04-30 22:10

http://www.casopisgym.cz/

21.02.2013 11:49 - Absolvent napsal/a:
Když už jste se pasovali na ty extremistobijce, tak by bylo vhodné dodržovat určité zásady, třeba nebýt jako oni. Mám pozdravovat v Liberci?

25.02.2013 11:11 - Klára napsal/a:
Jakýsi kantůrek Rosocha, který se vzhlédl ve fašistické filozofii,dokáže zmrzačit hodně studentských charakterů, ale nedokáže zapudit myšlenku na spravedlivý svět a rozumní už jistě prokoukli. A ti co mu naletěli se jednou budou hodně stydět.

24.03.2013 15:09 - Vasil napsal/a:
Souhlasím s Klárou. A navíc je pravda, že je Ros extrémista – jak jinak si vysvětlit jeho šílené a nesmyslné tažení proti komunistům na kraji? Chápu, že se mu, jakožto pravičákovi, komunisté nelíbí. Ale to je asi tak všechno, co normální člověk třeba se stejným názorem dělá. Kdežto Rosocha si místo toho vybere oběť na jihočeském kraji, jejíž rozhodování by stejně nemělo pro společnost žádné větší dopady. Rosocha tedy sepíše petici, tlačí na studenty aby ji podepsali, hrdě ji propaguje a hlásá že se na škole dějí velké a důležité změny, atd. A to všechno pravděpodobně jen proto, aby se zviditelnil.
Tož Martine, ty dobry učitel.......

#2835 JAK TO CHODÍ u Blbů v TŘEBONI

2013-04-30 22:15

http://www.casopisgym.cz/?p=1150#comment-37521

9.04.2013 08:48 - Absík napsal/a:
Tak jak dopadla ta dohra na redakční radě? Udivuje mě, že nejlepší středoškolský časopis v republice má tak pustoprázdné stránky.

30.04.2013 08:58 - Absík napsal/a:
“Marně si kladu otázku, jak je možné, že ve chvíli, kdy máme jedny z nejlepších stránek školního časopisu, ve chvíli, kdy máme jeden z nejlepších školních časopisů v republice, ve chvíli, kdy se nabízí doslova škála témat, u kterých by se dalo diskutovat, proč jsou tyto stránky naprosto mrtvé.”
Odpověď je jednoduchá. Ne každý má zájem o to, aby byl při redakčních radách, potažmo vyučovacích hodinách, perzekuován za svůj názor. Vaše posedlost IP adresami a věčné vyhrožování “já stejně vím kdo jsi” je poněkud směšné. Proč nenecháte alespoň vlastním žákům trochu anonymity? Myslím, že bychom se dost podivili, kdybychom zjistili, kde se anonymně ukájíte vy, ačkoli u ostatních anonymitu tak vehementně odsuzujete. A kdybyste alespoň trochu přemýšlel, došlo by vám, že ten příspěvek vůbec nemusel pocházet od vaše “kolegy” z redakční rady, ale od jakéhokoli člena jeho rodiny. Ale to vy asi už víte líp než já – pochlubte se, jak to na té schůzce dopadlo?
Pro Rosochu

#2836 Konečně Ti to Ty blbe řekl i náš president.

2013-04-30 22:34

Pitomci v nás
21. 1. 2013 17:48, rubrika: Politika, čtenost: 986x, karma: 22,09
V jedné z debat pravil Miloš Zeman následující: „Jestliže někdo má větší ambice, než jsou jeho reálné schopnosti, tak je to pitomec.“
Kdo je studentský vůdce Heller !!!!!!!

#2838 Nedostudovaný učitel oblbuje naše děti.

2013-04-30 22:50

Podle stránek JČU byl zvolen do Akademického senátu JČZ na období 2011-2014 jako student. Už v něm byl v r. 2010 - jako student 2. ročníku (matematika a geometrie pro ZŠ).
Když mu zbude troška času, tak snad dostuduje letos. Ale bude mít hoňku, protože ještě musí stíhat Studentskou radu VŠ. akademický senát, partaj, hladovky, cestování, demošky, přednášky o cestování a podnikání...
KOMMUNIST KILLER

#2839 Re:

2013-04-30 22:57

#2837: pro blby z Třeboně -

DI DOPRDELE ! NA KARLA NEMÁŠ RUDÁ MRTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TŘEBOŇ RULEZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-04-30 23:11

šmejdi obyčejní rudí šmejdi!!!! si vás najdu vy degeni a pak vám ukážu vy kurvy !!!!!!!!!!! a po legr

Nepřihlášený uživatel

2013-04-30 23:11

rudej sliz blééééééééééééééééééééé !!!!!!!!!!!
Studenti z Třeboně .....

#2842 Heler a Rosocha - nejlepší učitelé blbů z Třeboně v ČR

2013-05-01 06:56

#2839 Re:,#2840,#2841,
Jonnel

2013-05-01 12:27

Tak jsem se byl podívat dneska na komunistickej první máj co je to za hovna co proti nám studentům z Třeboně píšou bože to byli držki že by jeden blil !!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#2844 Re:

2013-05-01 20:13

#2843: Jonnel -

Zdar krasavče, tvého podobaného ksichtu si také nešlo nevšimnout.

Nepřihlášený uživatel

#2845 Re: Re:

2013-05-02 07:41

#2825: - Re:  

...zajímavé zjištění:-) Kdo není členem Komunistické mládeže, je chamraď?:-) Mám také tedy nějakou chamraď doma....a jsem moc rád....:-))

Nepřihlášený uživatel

#2846 Re: Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-05-02 07:52

#2826: - Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání 

Soudruhu, myslím, že pokud chce někdo stanovovat diagnózy, měl by mít jisté vzdělání....to není tak, že švec může vést stát....nebo ano?.-)

Navíc myslím, že je to právě naopak.... teze s hrubou záplatou platí opačně, Vy nejste ti poškození....to Vy, bolševici jste rozpoutali teror a uvrhli do ponížení celé generace lidí....teď sklízíte pouze zasloužené ... Prosím tedy, nestavte se do rolí ublížených....je to nedůstojné....

Mnohokrát jsem tu psal, že ne zcela souhlasím s hrubým výrazivem....ale v tom jste si rovni, navíc, pan MIP čelí značné přesile, protože Vy jste se tu, soudruzi, slezli snad všichni, co v Čechách máme...

A konečně, vůbec si nemyslím, že by pan MIP nebyl inteligentní....ve svých argumentech ( ať už je prezentuje jakkoli), je přesný... bohužel narozdíl od mnohých zdejších soudruhů...demagogie a hloupost z mnohých z Vás přímo tryská...

Nepřihlášený uživatel

#2847 Re: Re:

2013-05-02 07:54

#2827: - Re:  

Soudruzi, odkdy tolik lpíte na inteligenci?:-)

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2013-05-02 10:32

Nepřihlášený uživatel

#2849 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-05-02 11:59

#2848: - Re: Re: Re: Re: Re: MIP jako předmět psychologického bádání 

Předvedl jste odpověď debílka:-)

Většina Vámi jmenovaná má vystudovanou VŠ, tedy, má jisté vzdělání ( zda je vhodné, aby se svým vzděláním zastávali zrovna posty, které zastávají, je věcí manažerských schopností, příp. neschopností )

Vaši ševci, krejčí,... a podobní vzdělaci typu Gottwald, Bilak, Jakeš,.... to je přece jen jiná kategorie, nemyslíte? ( I když, Vy asi ne:-))

Martin Rosocha

#2850 Doufejme, že toho blázna kometa už zítra odveze....

2013-05-02 12:01

http://www.rosino.cz/

Rosino na Měsíci
Večer na mne čeká kometa,
odváží blázny na Měsíc...
Kde jen je bože ta,
kvůli níž jsem teď popleta.

Večer na Měsíci,
Rosino dychtící,
promlouvat bude;
o lásce téma to,
pestré paleto,