Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Tož Martine, ty dobry učitel.......

/ #2835 JAK TO CHODÍ u Blbů v TŘEBONI

2013-04-30 22:15

http://www.casopisgym.cz/?p=1150#comment-37521

9.04.2013 08:48 - Absík napsal/a:
Tak jak dopadla ta dohra na redakční radě? Udivuje mě, že nejlepší středoškolský časopis v republice má tak pustoprázdné stránky.

30.04.2013 08:58 - Absík napsal/a:
“Marně si kladu otázku, jak je možné, že ve chvíli, kdy máme jedny z nejlepších stránek školního časopisu, ve chvíli, kdy máme jeden z nejlepších školních časopisů v republice, ve chvíli, kdy se nabízí doslova škála témat, u kterých by se dalo diskutovat, proč jsou tyto stránky naprosto mrtvé.”
Odpověď je jednoduchá. Ne každý má zájem o to, aby byl při redakčních radách, potažmo vyučovacích hodinách, perzekuován za svůj názor. Vaše posedlost IP adresami a věčné vyhrožování “já stejně vím kdo jsi” je poněkud směšné. Proč nenecháte alespoň vlastním žákům trochu anonymity? Myslím, že bychom se dost podivili, kdybychom zjistili, kde se anonymně ukájíte vy, ačkoli u ostatních anonymitu tak vehementně odsuzujete. A kdybyste alespoň trochu přemýšlel, došlo by vám, že ten příspěvek vůbec nemusel pocházet od vaše “kolegy” z redakční rady, ale od jakéhokoli člena jeho rodiny. Ale to vy asi už víte líp než já – pochlubte se, jak to na té schůzce dopadlo?

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...