Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

aquaman

#351 Re: klidek

2013-05-31 18:22

#23: hrochous - klidek

Nejdříve si zjistěte, jaký je rozdíl mezi klasickou porážkou a rituálním podřezáním. I kvůli tomu byly provedeny nechutné studie pomocí elktrod EEG. Rozdíl je velký a věřte, že kdyby jste byl zvíře a mohl si vybrat, vybral by jste si ten nůž...

Neznamená to, že zabíjení zvířat ve velkochovech podporuji, jen mi vadí tato snaha některých xenofobů štvát zabedněné ovčany proti muslimům!

Nepřihlášený uživatel

2013-05-31 18:48

Zbavit násilím svobody a přirozeného prostředí zvířata, jejichž inteligence převyšuje v mnoha případech tu lidskou, pouze za účelem stupidní zábavy, považovat něco takového za normální a humánní jednání a jěště se na to chodit dívat, může jen stupidní idiot, jehož vlastní IQ nesahá tomu delfínímu ani k ocasu. To se ostatně týká nejen delfínú. ale i dalších zvířat držených v naprosto nepřirozených podmínkách a nucených šaškovat pro pobavení tzv homo sapiens v cirkusech a pod.
Karel L.

#353 Re: Re: Re:

2013-05-31 19:56

#350: Veronika Szabo - Re: Re:  Mě by zajímalo, zdali delfíni co měli přijet do Česka, byly z moře a nebo odchováni v zajetí?

Nepřihlášený uživatel

2013-05-31 20:29

Neukazujte svoji nelidskou povahu, která chce naučit delfíny lítat. Za delfíny se musí k jejich přírodnímu prostředí - moři.

Nepřihlášený uživatel

#355 Re:

2013-05-31 21:16

#354: -  Do Norinberka?

Nepřihlášený uživatel

#356 Re:

2013-05-31 21:31

#352: -  Nemusíte chodit daleko, hned zítra můžete začít protestovat v ZOO, máte na to IQ, tak do toho.

JS

#357 tak akce nebude, dovoz není povolen

2013-05-31 21:34

Já bych si vsadil, že lístky vrace nebudou a zmizí. Na ticketportal a dalších prodejních místech už mají varování, že oni jen prodávají, ale vracení vyřizuje pořadatel akce.

Nepřihlášený uživatel

#358 Re:

2013-05-31 23:27

#352: -  Ty babo bláznivá, jakým právem si tu dovoluješ napadat lidi ! STUPIDNI jsi ty! To tvoje IQ, s kterým se tu pořád nadnášíš, nemáš ani v prd..li,natož v hlavě.

Veronika Szabo
Autor této petice

#359 News

2013-06-05 08:54

Aaaa, pan marketingovy mag perli dal. Pan Kaiser zrusil oficialni stranky Delfini v Praze na facebooku. Asi neunesl tu hromadu nastvanych komentaru od lidi, kteri si na nej brousi zuby. Dalsi vec-nikdo s oklamanyma zakaznikama nekomunikuje, neberou telefony, neodpovidaji na emaily. Pani Kaiserova, kde jste ted? Tesim se na Vase radky... :) Na tu haldu lzi a vymyslu co tu budete zase prezentovat :) Konecne priznejte, ze jste s touhle show slapli vedle. Jen doufam, ze bude mit pan Kaiser tu hrdost a vrati lidem vstupne... Snad si ze svych zakazniku neudelal banku na prachy, ktere uz chudaci nikdy neuvidi :)
V.Hrudoš

#360 Re: News

2013-06-05 13:28

#359: Veronika Szabo - News Mám dotaz ?  Proč se pořád staráte o to dočeho Vám nic neni! Měli by jste raději pomoc ZOO.

Veronika Szabo

#361 Re: Re: News

2013-06-05 14:51

#360: V.Hrudoš - Re: News

Pane Hrudos, staram se, protoze se starat chci. Takze mi prosim nerikejte, co mam delat. A  s tim, ze mi do toho nic neni, se velice mylite. Hezky den.

Nepřihlášený uživatel

#362 Re: tak akce nebude, dovoz není povolen

2013-06-05 19:03

#357: JS - tak akce nebude, dovoz není povolen

Vy jste někdy viděl, že by světský vraceli vstupný?

V.Hrudoš

#363 Re: Re: Re: News

2013-06-05 23:11

#361: Veronika Szabo - Re: Re: News Když se staráte, tak alespoň nelžete! Já mám vstupenky mě nemusíte radit co mam dělat,a ne jen mě!  Pamatuji si v prosinci jak jste lhali, že delfíni budou odloveni z moře..LŽETE!   

Veronika Szabo

#364 Re: Re: Re: Re: News

2013-06-06 02:01

#363: V.Hrudoš - Re: Re: Re: News

Tak jsem si prosla sve prispevky a NIKDE jsem nepsala, ze delfini BUDOU odloveni z more. Psala jsem, ze jelikoz pan Kaiser nedokaze dolozit, ze jsou ze zajeti, tudiz je jasne, ze jsou z odlovu.  Podle toho se ridi i urady, ktere mu nedali povoleni. Neprekrucujte moje slova prosim... Ted se se vstupenkami na delfiny mozete leda tak vyfotit. Udelal by jste lip, kdyby jste si koupil nafukovaci delfiny a zaplaval si s nima v bazenku. Tak by vase penize aspon nebyli vyhozene.

Klára

2013-06-06 07:18

Dobrý den Veroniko. Koukám, že jste se na mě těšila. Ale bohužel Vás musím zklamat, protože já nemám důvod lhát a vymýšlet si, od toho jste tu Vy. Nebojte se, pokud akce bude úplně zrušena, tak jsem slíbila, že Vám zde upřímně pogratuluji. Já nemám důvod se schovávat a vymýšlet si. Bohužel tu nemohu trávit veškerý čas, jako Vy, protože mám život (jestli Vám to něco říká).Mám práci a rodinu! Nemám čas na nudu,na otravování lidí,intrikářství, fantazírování, urážení a pomlouvání. To víte, každý má to své - já mám život, Vy svou petici. A o peníze se nemusíte bát, pan Kaiser je rozumný člověk s čistým srdcem a není žádný zrádce. Ti, kteří chtěli vrátit vstupné, tak jim také bylo vráceno a tak to bude i nadále. Mohla bych vidět nějáký důkaz o tom, že nekomunikují se zákazníky? Nebudu hned něco vyvracet, když nemám přesný důkaz, ale tak mám jen pochybnosti, protože pan Kaiser není amatér a podvodník, je to profesionál co ví co dělá.
V.Hrudoš

#366 Re: Re: Re: Re: Re: News

2013-06-06 12:43

#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News Jste drzá! LŽETE! To dojde každému že nejsou odloveni, jenom Vám ne. Jste arogantní, drzá slepice!

přítel delfínů

#367 Re: Re: Re: Re: Re: News

2013-06-06 15:33

#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News

Vy jste psala, že delfíni nemají doklady, a že jsou určitě z volné přírody. Pana Kaisera neustále lživě napadáte. Mě by zajímalo,co jste za lidi, a pro koho tuhle špinavou práci děláte? ( Věřte, že i to se dá zjistit a určitě to nebude trvat dlouho.)

přítel delfínů

#368 :

2013-06-06 15:40

#365: Klára -

Kláro souhlasím s Vámi. Pevně věřím, že Delfíni v Praze budou.

Nepřihlášený uživatel

#369 Irena

2013-06-06 15:57

#367: přítel delfínů - Re: Re: Re: Re: Re: News

to zní skoro jako výhrůžka ....možná byste měl vážit slova ....a k těm výrokům Veroniky, nikdy neřekla, že delfíni jsou z moře...to jen vy neumíte číst a  vytrháváte věci z kontextu, ale to dělají všichni demagogové.

Amel

#370 Re:

2013-06-06 17:04

#365: Klára - na protestní fb stránce, které mimo svého života, práce a rodiny také ráda věnujete pozornost, máte hned několik důkazů o diskutabilním přístupu ke svým zákazníkům ze strany týmu vašeho otce. Na oficiální fb stránce projektu Delfíni v Praze o tyto negativní zkušenosti nezavadíte, neboť jsou obratem mazány... Ale tento postup není ani pro vás jistě žádnou novinkou...

app je vskutku komické sledovat vyzoufalené útoky vůči Veronice, které neevokují nic jiného, než tragickou absenci sebereflexe...

Pro připomenutí si zde dovolím zkopírovat část jedné z diskusí na protestní fb stránce, kterou jste tam odstartovala, společně s reakcí Jany Hajduchové, která obsahuje vše v kauze DvP do současné chvíle podstatné:

Zde je seznam útoků, intrik a pomluv na tuto akci a na pořadatele. ...
• křivá obvinění, že naši delfíni budou vyloveni ze širého moře (nesmysl a nepravda)
• zveřejnění lživé informace, že se na Ukrajině nenachází delfíni narození v zajetí
• osočování z černých staveb a příprav bez povolení (po zjištění nepravdy bez žádné omluvy)
• uměle vyvolané a medializované demonstrace (na které se nedostavil buď nikdo, nebo jen 5 účastníků)
• využívání mrtvých duší zájmovými organizacemi (pro petice, Facebook účty a dokonce i pro e-maily směrem k ministrovi Tomáši Chalupovi! Zde dokonce i rozesílání e-mailů jmény konkrétních osob, které o využití jejich e-mailových adres ani nevěděli)
• úředníci bojující proti našemu projektu tak, že rozesílali svým jménem, ale ze soukromých adres nepravdivé a lživé informace na jiné orgány, které byly v dalším článku rozhodování (můžeme doložit)
• osobní útoky na mě a celý náš tým

Jana Hajduchová Bylo by to veselé a vtipné, kdyby to nebylo tak smutné. Kláro, ve skutečnosti to je takto - a vezmu to taky podle bodů:
• Na přímou otázku, zda delfíni jsou ze zajetí nebo z volné přírody, pan Kaiser (viz Český rozhlas) odpověděl, že jsou z Ruska. No,
to je sice divočina slušná, ale podle dokumentace CITES jsou tito delfíni narozeni v zajetí. Jejich rodiče ale byli vyloveni z širého moře, což ale stačí na to, aby je nebylo možné legálně dovézt do České republiky pro komerční účely. Ať už té své show pan Kaiser dá jakoukoli nálepku – dokud na to prodává vstupenky za peníze, jedná se o komerční akci.
• Na Ukrajině se narodilo asi 15 delfínů v zajetí. Nevíme, kolik z nich přežilo, úmrtnost mláďat v zajetí je poměrně vysoká (uvádí se až 50%) i v těch nejkvalitnějších delfináriích v západní Evropě a v USA. My tvrdíme, že na Ukrajině není ani jeden delfín, narozený ve druhé generaci v zajetí (tedy jehož rodiče by se rovněž narodili v zajetí).
• Na cirkusový stan skutečně není potřeba žádné povolení. Pan Kaiser tedy skutečně staví bez povolení. Na svou „Vodní scénu“ ale už povolení potřebovat bude. A pokud si o něj hodně rychle nepožádá, bude mít na krku černou stavbu.
• Vy jste pořádali nějaké demonstrace a nikdo vám tam nepřišel?
• Mrtvé duše pro petice a facebookový účet? Využívání cizích e-mailů? Prosím prověřte si opět, co přesně uváděl tiskový mluvčí MŽP. Normálně tu lžete.
• Vy máte přístup k soukromým e-mailům? Pohybujete se na hraně zákona, pozor na to
přítel delfínů

#371 Re: Re: Re:

2013-06-06 17:07

#326: Veronika Szabo - Re: Re:

Pani Veroniko, tady jste psala, že delfíni, kteri maji vystupovat v ČS nejsou z odchovu. Tudiž jsou odloveni ve volné přírodě atd....

LŽETE ! ani nevíte co píšete!

Nepřihlášený uživatel

#372 Re: Re:

2013-06-07 05:21

#370: Amel - Re:

Mého otce? To mě velmi zaujalo... A kdo je podle Vás můj otec?

Amel

#373 Re: Re: Re:

2013-06-07 09:42

#372: - Re: Re: Omlouvám se za nejspíš špatnou dedukci. Žila jsem v domnění, že Artur Kaiser je váš otec. Moje chybná domněnka však není podstatou naší diskuse, v tom se mnou jistě budete souhlasit.

Nepřihlášený uživatel

#374 kašpaři

2013-06-09 11:26

milí rádobyochránci všeho živého,jděte už s touto vaší aktivitou do pr...nevíte nic,nechápete nic,jen se zviditelňujete.
Cirkusakomil

#375 Re: kašpaři

2013-06-09 12:25

#374: - kašpaři

Kašpárek jste tady možná tak vy :) Nechápu co tady furt vomejláte slova marketingového mága Artura, že ochránci přírody mají potřebu se na téhle ujeté show zviditelňovat. Tohle je svobodné vyjádření názoru vy šašku! Pokud podle vás nemohou lidé nesouhlasit s něcím, co se jim nelíbí, tak jste se právě zařadil mezi stádo stupidních, blbých českých ovcí, které se ukájejí nad drezurou zvířat v cirkusech a podobných show. Hlavně, že vy toho víte mnoho a chápete ještě víc, že? :) Jděte si raději nalejt pívo, pohonit šášulu a neserte sem vaše moudra...