Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

Quoted post

Veronika Szabo

#364 Re: Re: Re: Re: News

2013-06-06 02:01

#363: V.Hrudoš - Re: Re: Re: News

Tak jsem si prosla sve prispevky a NIKDE jsem nepsala, ze delfini BUDOU odloveni z more. Psala jsem, ze jelikoz pan Kaiser nedokaze dolozit, ze jsou ze zajeti, tudiz je jasne, ze jsou z odlovu.  Podle toho se ridi i urady, ktere mu nedali povoleni. Neprekrucujte moje slova prosim... Ted se se vstupenkami na delfiny mozete leda tak vyfotit. Udelal by jste lip, kdyby jste si koupil nafukovaci delfiny a zaplaval si s nima v bazenku. Tak by vase penize aspon nebyli vyhozene.

Odpovědi

V.Hrudoš

#366 Re: Re: Re: Re: Re: News

2013-06-06 12:43:58

#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News Jste drzá! LŽETE! To dojde každému že nejsou odloveni, jenom Vám ne. Jste arogantní, drzá slepice!

přítel delfínů

#367 Re: Re: Re: Re: Re: News

2013-06-06 15:33:40

#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News

Vy jste psala, že delfíni nemají doklady, a že jsou určitě z volné přírody. Pana Kaisera neustále lživě napadáte. Mě by zajímalo,co jste za lidi, a pro koho tuhle špinavou práci děláte? ( Věřte, že i to se dá zjistit a určitě to nebude trvat dlouho.)

Nepřihlášený uživatel

#385 Re: Re: Re: Re: Re: News

2013-06-25 09:13:17

#364: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: News

Já jsem dle pokynů zaslala  17.5.2013 vstupenky a požadovala jsem vrácení peněz, ale do dnes se nic neděje. Tak nevím !!!!!!!!  s pozdravem Mila