Odsuzujeme Klausovu i dřívější Schwarzenbergovu amnestii

JH

#26 Drzost některých kandidátů na prezidenta

2013-01-06 12:30

Opravdu mě fascinuje drzost s jakou (vedlejší) petici proti amnestii podpořili kandidáti na prezidenta Táňa Fischerová, která dříve byla pravicovou poslankyní zvolenou pod záštitou Unie svobody - strany s nejkovanějšími havlisty jako byl Ruml s Pilipem a s ODSáky, kteří procitli, když se začala loď ODS potápět a najednou pocítili potřebu poctivé nové strany a Jiří Dienstbier u něhož se to na volební stánce Havlisty také jen hemží. Ostatně sám má americké občanství (to je u pravicí podplacené ČSSD zdá se už podmínkou pro kandidaturu na prezidenta).

Nepřihlášený uživatel

#27 Re:

2013-01-06 13:10

#25: ivan -

Klaus chtěl třeba jen pomoci těm slušnějším a i těm, kteří neměli na to platit např. alimenty apod. On přece nemůže za to, že větší zlodějové, vrahové a ostatní darebáci dostali tak nízké tresty.

Jarda

#28 Re: Jardo, vy jste se snad zbláznil

2013-01-06 14:01

#18: Nebo ano ? - Jardo, vy jste se snad zbláznil 

Prezident ústavu dodržuje. Bohužel o tobě se to říci nedá. Upíráním prezidentovi práva zakotveného v ústavě tuto ústavu pošlapáváš jako to dělali komunisti. Třeba právo na stávku bylo v ústavě zakotvené, ale mohl bys si to skusit. To bys dopadl. Vol komunisty Ty chytráku. Ti by tě za tyto bláboly už dávno popravili.

Jarda

#29 Re:

2013-01-06 14:06

#25: ivan -  

Prezident ústavu dodržuje. Bohužel o tobě se to říci nedá. Upíráním prezidentovi práva zakotveného v ústavě tuto ústavu pošlapáváš jako to dělali komunisti. Třeba právo na stávku bylo v ústavě zakotvené, ale mohl bys si to skusit. To bys dopadl. Vol komunisty Ty chytráku. Ti by tě za tyto bláboly už dávno popravili.

Zalez si do lochu sám a už nic nehul.

Tuhej Mašín

#30 Re: Re:

2013-01-06 16:16

#29: Jarda - Re:

kdo jde proti lidu,je šmejd a patří do Jáchymova...Zavři držku chcípáku

Nepřihlášený uživatel

2013-01-06 16:42

klaus nebyl a nikdy nebude opravdový vážený prezident
Jarda

#32 Re:

2013-01-06 17:52

#31: -  

Už nehul brácho. Prezident je a byl vždy váženou a reprezentativní osobou. Pokud si myslíš, že jediný kandidát na prezidenta je lepší, tak nemá smysl bavit se s tebou o tom co je reprezentace. Bohužel o tobě se to říci nedá. Upíráním prezidentovi práva zakotveného v ústavě tuto ústavu pošlapáváš jako to dělali komunisti. Třeba právo na stávku bylo v ústavě zakotvené, ale mohl bys si to skusit. To bys dopadl. Vol komunisty Ty chytráku. Ti by tě za tyto bláboly už dávno popravili.

Jarda

#33 Re: Re: Re:

2013-01-06 17:58

#30: Tuhej Mašín - Re: Re:  

Jen komouši uměli urážet. Dialog jim byl úplně cizí. Kam až může dojít komunistická zlovůle je možno vidět na Severní Koreji. Po těch sračkách co předvádí nyní naše pravice, jsem chtěl volit levici, ale to bych musel být vymaštěný, podpořit tyto grázly, kterým není nic svaté. Ani ústava!!!

Bajaja

#34 Amnestie nebo odpustky

2013-01-06 23:11

Naše církve vynalezli odpustky aby se poddaní vykoupli z hříchů a náš president tomu říká amnestie akorát nevím komu to víc vyhovuje.
Převzato

#35 Básnička o amnestii

2013-01-07 03:46

Čepro, Rolins, Pomeje,
Vašek pouští zloděje.
Manažeři z Unionu,
vesele už běží domů,
Pitr Tomáš, soudce Berka,
- volná je Wajglova dcerka,
Hlava mi to nebere,
Vašek se s tím nesere.
Jen mi řekni hlavo země,
neděláš ty vola ze mě ?
hahaha

#36 Re: Re: Re: Re:

2013-01-07 03:47

#33: Jarda - Re: Re: Re:

jojo, to ti tady všichni tak žerem

YeS

#37 Nepodporujeme Klausovou amnestií

2013-01-07 14:47

Tato petice na stejné téma už má skoro 100 tisíc podpisů http://jednej.cz/petition.php?id=123
JH

#38 Re: Nepodporujeme Klausovou amnestií

2013-01-07 18:33

#37: YeS - Nepodporujeme Klausovou amnestií

Zdejší petice je širší a vznikla právě proto, že se mi tamní petice nepozdává. Zdá se mi, že se snaží propagovat provařené politiky. Např. uvádí jen některé politiky, kteří petici odsoudili.

Pic

#39 Prezidentovo právo

2013-01-07 21:49

Nepřihlášený uživatel

#40 Re: Je amnestie vůbec legální ?

2013-01-07 21:52

#1: Polemika - Je amnestie vůbec legální ?

Tomu se, ty osle, neříká amnestie, to je milost.

JH

#41 Karel je prostě frajer.

2013-01-08 15:00

'Prezident' Schwarzenberg: Vězňů máme moc, dal bych amnestii.

Neshoda panuje mezi kandidáty v tom, zda má prezident po nástupu ulehčit přeplněným věznicím plošnou amnestií. Otevřeně pro je pouze Schwarzenberg. „Je to dobrá tradice.

LN, 16. února 2012 12:26

TOP 09 navrhuje kompenzace pro poškozené amnestií
8. ledna 2013
JH

#42 Náckovství a Vladimir Franz

2013-01-08 17:16

Co říkáte na minulost Franze?

http://www.czechfreepress.cz/vase-fr ee-zona/vladimir-franz-nemluvi-pravdu-o- sve-minulosti.html

http://hassan.blog.idnes.cz/c/312199 /Vladimir-Franz-prezident-ze-staryho-kam aradstvi.html

Mluví se tam dokonce o tom, že měl být STBák. No je to možné, JUDr. získal za komančů.

Co říkáte na zvěsti, že by měl radit Vladimiru Franzovi ekonom Pavel Kohout, který podpořil jeho kandidaturu a nabídl se mu? Pavel Kohout je mj. spoluautorem pensijní reformy, rovné daně a člen vládního Nervu.

Co říkáte na tu Franzovu blondýnku? Velice mi připomíná tu Landovu, dokonce stejný chladný výraz v očích. Chtěli byste takovou první dámu?

Co říkáte na názory pana Franze z přednášky na TEDu, že internet nepatří do rukou veřejnosti a měl zůstat jen pro elity?

"Česká republika stojí za Vladimírem!" http://vladimirfranz.cz/

Proč mluví za náš, když ještě nebyl zvolen?

Co říkáte na jeho přátelství s výběrčími výpalného (tzv. atorských poplatků) OSA od kterých dostal předloni dokonce "ocenění".
Bacza

2013-01-08 17:43

Výzva :
Lidé nevolte nového prezidenta, pokud bude portrét Václava Klause viset ve volební místnosti. Upozorněme všichni své volební komise, ať ho sundají. Já to udělám.

Bacza

2013-01-08 17:57

Máte nás všechny za blbce - Klausové, Nečasové, Jaklové ???
Myslíte, že národ neví, komu na míru vaši právníci amnestii ušili ???
Ano. Obsah amnestie vypracovali právníci na základě seznamu těch, které je potřeba dostat ven. Proč ? ODSce už na příští volební kampaň nikdo významný nepřidá. Takže byli vybráni lumpové, kteří sice sedí ale v minulosti prokázali, že nás občany bez skrupulí dokážou hromadně okrást a modrým ptákům z toho na kampaň přispějou. A protože nebylo možné propustit jen pár desítek velkozlodějů, pustili se s nimi i tisíce malozlodějů. Ti nám mezitím vykradou byty, auta, sklepy, chaty, kabelky. S nimi se naštěstí svezlo i pár těch, kteří měli tu smůlu, že byli v nepravý čas na nepravém místě.
JH

#45 Sexuální zneužití nezletilé, Schwarzenbergovo ano amnestii

2013-01-08 19:08

Policie obvinila amnestovaného z pohlavního zneužití nezletilé dívky

Amnestovaní zavlekli turistu v Praze do průchodu, zbili ho a okradli

Schwarzenberg: Vězňů máme moc, dal bych amnestii, je to dobrá tradice. LN, 16. února 2012

Poškozené při amnestii by mohla vláda kompenzovat, navrhl Schwarzenberg, 8. ledna 2013

Souhlasíte s Karlem Schwarzenbergem, který byl i 1. muž na hradě s Havlem, že amenstie je dobrá tradice?
hanny

#47 amestie

2013-01-10 10:36

Tato amestie je další výsměch vlády poctivým a čestným lidem,v této zemi vládne bezpráví,korupce.Zloději,násilníci,tuneláři i vrazi dostali od této vlády za své skutky vyznamenání.Jaké překvapení to bude příště protikorupční vládo?
Jan Honzák - autor petice

#48 Jsem velice potěšen

2013-01-12 17:20

výsledkem pana Zemana v prezidentských volbách a prosím všechny o účast i v druhém kole.

Nepřihlášený uživatel

#49 Re: Jsem velice potěšen

2013-01-12 17:53

#48: Jan Honzák - autor petice - Jsem velice potěšen

Ano, přijďte a dejte svůj hlas knížeti. Oposmluvník ať táhne na smetiště dějin.

budulínek

#50 Re: Přečtěte si ústavu !!!

2013-01-14 12:16

#17: Jarda z Mostu - Přečtěte si ústavu !!!

Jardo, prosím, co znamená "nebuťte komunisty"? Ztrácím se v tom. ....A práva jsou danÁ, a ne danÉ..