Petice proti nespravedlivému posuzování Lékařské posudkové služby

bláznivka

/ #62

2013-04-12 18:39

syn dostal s dg.PAS,vývoj.dysfázií,hyperkin.syndromem,astma,atd, v 5ti letech 1.st.,kdy jsem sotva věřila vlastním očím-syn nechodil,nemluvil...Odvolala jsem se,úřednice na úp si neodpustila krkolomné komentáře na naší adresu...u komise jsme měli štěstí na lékaře v oboru-ten se zděsil,jak mohl dostat syn 1.st.,když je úplně mimo a není schopen ani vnímat matku jako matku....dostali jsme IV.st...a po přestěhování už nám volali,že přijdou na šetření,když jsem namítala,že máme posudek sotva půlroku a platnost do r.2015,bylo mi řečeno,že přijdou tedy AŽ za půl roku....Nyní tedy očekávám,že nám vezmou,co nám dali,když tak čtu zkušenosti od jiných...možná by bylo fajn,kdyby vedle toho posdukáře,kdy 60letý zubař skutečně asi o PAS nic neví,navrhli stupen PNP i třeba lidi,kteří s dítětem pracují-když se pak u posudkáře sejdou papíry od pediatra s návrhem na 3.,SPC s návrhem na 4.,psychia 3,neuro 3,no tak posudkář tam asi tu jedničku neflákne...a odborníci tak či onak vypisují posudky na asistenty,zprávy k posudku PNP,tak jestli se mrknou už jen selským rozumem na těch 10potřeb,už je nezabije a rodičům to hodně pomůže.Ale když mu tam přijde zpráva,kde není jasně vypsané,co dítě neumí a nemá dnes už ani návrh stupně PNP od úřednice,která byla na šetření,tak pak on sám neví,když nezná autismus,a nějaké ADHD je pro něj totéž co PAS-neznámý pojem,který za něj nebyl...počte si ve zprávách,kde vyčte,že dítě chodí do školy,má vysoké IQ,nohy ani ruce mu nechybí,tak co vlastně chtějí-šup a je to tam I.st.