Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Nepřihlášený uživatel

/ #169 Re: Re: Re:

2013-04-28 21:45

#167: - Re: Re:

Ano kdysi jsem Taxikařil na lukrativním náměstí  i já. Po nekompromisním tlaku Taxikářské skupiny Thorges nebo jak se tenkrát jmenovala jsme, téměř všichni opustili centum. Proti nim jít nešlo a při jejich zlodějských praktikách hraničícím  s loupežným přepadením s nimi také ne. A jsou tam někteří z Vašich kamarádů ještě dodnes pane Ponert. Že ta neschpnost magistrátních ůředníků a policie dospěje do stavu kdy konečně zasáhnou, za pomoci této neštastné novely zákona ale těsně vedle, omezí  či zničí živnosti slušných dopravců nesmyslným zákonem, kteří mají tu hrdost a nikdy se nesníží k tomu být taxikářem. Za pomoci MD které se zřejmě nezeptalo ani jednoho dopravce do 9 osob jak jeho živnost funguje. Návrh však MD zaslalo na  Česmad který má ve svých členech i majitele malých autobusů, který má i mikrobusy do 9 osob a jediné co se stalo je, že dozvěděl o novele zákona o týden déle než mi tady od Michala. Hamba poslancům, senátorům, prezidentovi asi to nečetli, hamba jim všem. Umyslně se podepisuji tak aby mi jmenovaní neničili vozový park.

xxx