Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-30 10:07

#3136: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A co měl podle vás pan Zimola udělat? Uspořádat radnici podle usmrkanců, kteří jsou jen loutkami ve hře ředitelky a učitelíčka? To měl vzkázat voličům KSČM "sorry, hlasovali jste nějak, ale já se budu řídit přáním tady těch hloupoučkých studentíků"? Pokud by studentům o situaci ve školství skutečně šlo, tak hledají problémy a řeší je a nešaškují na náměstí. Prostě se smiřte s tím, že dokud KSČM není zakázaná strana a má své voliče, tak se holt její členové budou k postům dostávat. Možná časem její voliči vymřou a ona skončí, ale to ukáže čas

Události z podzimu spíš ukázaly, že výbušnou směsí je jmenovat ředitelem vzdělávacího ústavu aktivního politika, zvláště pokud se jedná o nevyzrálou osobnost, která se vzteká jak malý spratek, když není po jeho.

Členem KSČ ani jejím sympatizantem jsem nikdy nebyl, protože když byla u moci, tahal jsem kačera po dvorku.

A když se tady oháníte spoluvinou, ODS rozkradla miliony, neměla by být proto Kohoutová okamžitě odvolána z funkce ředitelky, protože je členkou té strany a tudíž hrozí, že vytuneluje peníze pro gympl? Je to ódéesačka, tudíž fandí zlodějům a zlodějiny jí nejsou cizí.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...