Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3391 Svatou trpělivost (s komunistickou chátrou) prokázali jiní (třeba v listopadu 1989 a po něm stále)

2013-06-07 14:33

#3389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo je tu hloupý, komouši?

Zdá se, komunistický blbče, že tě tvá svatá (svatá samozřejmě ve smyslu svaté víry v Lenina, jinak jsi přece ateista, nebo ne?) trpělivost nějak přechází, prosil bych odkaz na těch 50 komunistických diskutérů, kteří zde, pěkně po bolševicku, odpověděli na moje záludné otázky o banánech, zakázaných knihách, cestování .... o 1+1 nebyla, pokud mne paměť neklame, řeč. To jen nějaký blbeček zde dává hodiny pravopisu (a sám dělá překlepy a chyby) a mne chtěl jiný blbeček opravovat v italštině. Dopadl trapně.

Ne, o vaší komunistickou diskusi já také nestojím. Jakých zhovadilostí jste komouši jedině duchovně schopni jste tu předvedli už dostatečně. Jde jen o to, že už si nesmíte myslet, že budete ještě někdy moci drze a sprostě lhát, zesměšňovat vám nepohodlné, nadávat jim (ano, drzý komouši, nadávat, jako zde od počátku nadáváte podpisovatelům petice; o tom, která petice je a která není protiústavní také už nebudete rozhodovat vy, komunistická chamraď) a postižení vaší sprostotou budou smět jen mlčet. Na to zapomeň. Budu-li mít chuť a čas, budu vždy a všude na komunistické sprostoty a komunistickou debilitu odpovídat - ne abych diskutoval (s chátrou nechci, děkuji pěkně), ale aby si chátra nemyslela, že má pořád monopol na vyjadřování a ostatní, neprokádrovaní musí jen mlčet.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...