Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3401 Re: Pozor na pravicovou úchylku, soudružko!

2013-06-07 20:18

#3398: MIP - Pozor na pravicovou úchylku, soudružko!

I já se přidávám, dobytku Mipe, oslovení  učitelko mě neuráží, protože já opravdu učitelka jsem ( ne českého jazyka) a tu soudružku beru jako bonus. Nejste člověk bystrého ducha, psala jsem, že jsem maturovala až po roce 1989, tudíž byste si mohl umět spočítat, kolik mi tak zhruba je let, ale Vy máte mezery nejen v lekcích slušného chování, ale také v češtině a evidentně i v matematice. Mnohokrát jsem Vám psala, ať mi netykáte. Tykají si jen komunisté, a to Vy přece nejste a navíc, pokud jste pásl husy, tak já fakt ne, já, jako dítě komunisty, mohla od 6 let chodit do školy :-).A  netuším, proč sem pořád taháte mého tátu:-).Jestli máte něco proti mne, tak oslovujte mne a jeho vynechte, nebuďte takový srabák, který se bojí ženské, která by mohla být věkem jeho vnučka.( i když Vy jako můj dědek, to je hrozná představa). Jste skutečný srab, který musí útočit na  lidi, kteří s diskuzí nemají  nic společného? No fuj, styďte se, Vy dobytku jeden, to přece dělali ( podle Vaší teorie) komunisté. Mipe, Vy jste komunista !!! Nevím, co tady melete o obsahu a formě, já s Vámi nediskutuji. Když jsem poznala, že Vaše IQ se pohybuje  v pásmu debility, zjistila jsem, že hovory s debilem nemají smysl. A jestli Vás zajímá, proč zde upozorňuji na hrubice, tak to je snadné, Vy je  píšete a já Vám  evidentně zvedám tlak tím, že na ně upozorňuji a strašně mě to baví.

PS. Ve Vašem příspěvku, Vám vypadly čárky. Já bych řekla, že se jedná o vsuvky, ale co já můžu vědět, dítě komunisty, že ? :-))

tě znáš, jako když bičem mrská, základní téze marxismu-leninismu..

a neupřednostňuj tu, po buržoasním způsobu, formu před obsahem!

Mipe, dobytku, dávejte si na tu gramatiku pozor. Nebo Vám dám pětku a budete pak doma bit.

.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...