Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP
Nepřihlášený uživatel

/ #3417 Re: Re: Pozor na pravicovou úchylku, soudružko!

2013-06-08 10:13

#3401: - Re: Pozor na pravicovou úchylku, soudružko!

Soudružko Jejdo! Jestliže ve mně poznáváš komunistu, budu se muset nad sebou vážnš zamyslet. Tvoje poznání je přece podloženo letitým poznáním vlastního tatíka-bolševíka (podle tvého vlastního přiznání komunisty),není to tedy posudek jen tak někoho. Tak tedy i já, "dobytek" MIP, jsem podle tebe komunista? Tzn. tatík-bolševík je naopak také "dobytek"? Jen si pak nestěžuj, že mu zde nadávám, já na něj ani nijak neútočím (pokud odhlédneme od toho, že útočím proti všem komunistům, členům KSČM, k čemuž se přiznávám; mám k tomu své, bohužel velice dobré, důvody, které zde objasňuji na prožitcích vlastních i citací jiných, vesměs autorit. Že komunističtí tupci tu raději diskutují o českém pravopisu moje vina není). A tebe se "bát", soudružko Jejdo? Leda, že bys mne mohla jednou, až po vašem velikém vítězství ve volbách to bude zase běžný projev komunisty, prásknout. Ale s těma volbama, to je jen takové snění, ne služtičky Máry z nějaké Červené knihovny, ale kované soudružky učitelky Jejdy, komunistky v druhé generaci).

Kdysi prohlásil komunistický (před tím rakousko-uherský, později masarykovský) velikán a vědec Zdeněk Nejedlý: "Komunisté jsou dědici pokrokových tradic národa českého". Zdá se, že se to bude muset opravit. Jak tu dokazuje soudružka Jejda, "komunisté jsou nejlepší znalci české gramatiky a českého pravopisu, dědicové Jungmanna".

Na poznámku, že se s chutí věnuješ formě a nikoliv obsahu ovšem nemáš co namítnout, na Aristotela to nesváděj, ona duševní vyprázdněnost komunist(k)y se musí nakonec někde projevit. Tak jen opravuj úkoly dál, to jsi (snad) zvládla. Na diskusi a obhajobu velikých myšlének komunismu nemáš.

A nezapomeň:

K horizontům komunismu          ještě těsněji se semknout,       do vod revizionismu      na netřídní platformu již

kupředu směřovat,                    svou jednotu stmelit,               zavléci se nedat,           nikdy více nejít

pracujícím masám stále            zdravá jádro naší strany           ideovou výši kádrů        s exponenty pravice se

bděle důvěřovat                       leninsky zocelit                         soustavněji zvedat        trvale rozejít!

(výňatek z Křtu svatého Vladimíra, verze pro XX. století)

V tézích KSČM není o boji s pravopisnou úchylkou řečeno nic. Takže pozor, soudružko Jejdo!

Zdravím kolegu tatíka!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...