Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody

Nepřihlášený uživatel

/ #44

2013-07-03 08:15

Jestli pana Svobodu propustí, tak můžu rovnou na jinou školu. Jen on mě držel tak nějak na úrovni a nedovolil mi úplně zvlčet. Pro třídu by udělal první poslední, žádný jiný učitel nemá tolik obav a starostí o svou třídu. Naučil mě neuvěřitelné množství informací a i když toho bylo moc, hodiny s ním mě neskutečně bavily. Přiznejme si - Čajkárna je jedno z nejhorších gymnázií a jestli bude pan Svoboda skutečně propuštěn, klesne až úplně na dno. To, že je nespravedlivý ke studentům s individuálním studijním plánem není pravda. Ten, kdo se snaží, i přesto, že má individuál, je vždy učitelem oceněn. Vím z vlastní zkušenosti. Ale takoví ti "velcí" sportovci, kteří se flákají a vymýšlejí si tréninky, aby nemuseli do školy, to je věc druhá. Vážně si to přiznejme: kolik z vás bude po skončení střední školy hrát v nějakém velkém fotbalovém týmu? Nebudete nic umět a rodiče? Ti vás nebudou živit až do vaší smrti. A co pak? Ti chytřejší budou rádi, že je pan Svoboda nutil k nějakým výsledkům, protože díky těmto vědomostem se dostanou na nějakou slušnou vysokou školu.