Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Nesouhlasím s propuštěním Mgr. Stanislava Svobody
Nepřihlášený uživatel |
#262013-07-02 21:03Z toho, co jsem se tady dočetla, je mně na bliti. Teď by se už Svoboda po tom všem, co je tady napsáno, těžko mohl na Čajdu vrátit a dál tam učit.... |
Nepřihlášený uživatel |
#27 Re: ad stížnost na inspekci2013-07-02 21:08#24: - ad stížnost na inspekci Hronkovy vztahy se studentkami byly vždy v rámci meze, kterou nikdy nepřekročil, od toho jsou tam jiní .. takže jeho kecy jsou fakt jenom kecy a nic víc:) A co se týče inspekce, tu bych tam poslal taky, takovej bordel se nevidí jen tak:) |
Nepřihlášený uživatel |
#28 Re:2013-07-02 21:10Tím líp pro něj, stejně je ho tam škoda:) |
Nepřihlášený uživatel |
#292013-07-02 21:25Vy, co tady šijete do Svobody si aspoň laskavě projděte tu petici, není tam zrovna málo jmen učitelů z Čajdy, to už o něčem vypovídá ! |
Nepřihlášený uživatel |
#302013-07-02 21:26Ale většina se nepodepsala, proč asi? |
Nepřihlášený uživatel |
#31 Re:2013-07-02 21:28Nauč se počítat..a kromě toho by mě zajímalo, kolik dalších učitelů nesouhlasilo s uveřejněním jména |
Nepřihlášený uživatel |
#322013-07-02 21:31Mě by zajímalo kolik komentářů si napsal Standa sám.. |
Nepřihlášený uživatel |
#332013-07-02 21:34Tak kolem dvaceti... :D |
Nepřihlášený uživatel |
#342013-07-02 21:43Neměl by mít ten rozum pan profesor? Nepamatuji si, že pan Svoboda na někoho u kafe chytal, tahal za vlasy, štípal nebo plácal po zadku... Tohle nemá smysl, všichni, kdo chodí na čajkárnu, ví svoje. Proto asi tu je přes 260 podpisů včetně podpisů uznávaných kantorů našeho gymnázia. :-) Ještě, že někdo má hlavu na správným místě.. |
Nepřihlášený uživatel |
#352013-07-02 21:46Být rodičem, tak se určitě pohoršuju nad tím, že se moje dcera baví s profesorem na chodbě. Mnohem lepší je zvát studenty na kafe nebo k sobě domů a nabízet jim přespání. Pane bože vzpamatujte se. |
Nepřihlášený uživatel |
#36 Re:2013-07-02 21:51Já ti rozumím, štve tě, že to podepsalo tolik lidí a že většině studentů z čajkárny to není ukradený a podporuje pana profesora. Ale tvoje komentáře ti tady nepomůžou ani nikoho nepřesvědčí. Předpokládám, že se jedná o profesora, jinak by jsi se nedržel v anonymitě a dal jsi komentář na facebook. Všechny negativní komentáře jsou od tebe, na facebooku není jediná osoba, která by by s námi nesouhlasila. |
Nepřihlášený uživatel |
#372013-07-02 21:51Na co je todle srovnávání s Hronkem? házením špíny na druhé Svobodovi nepomůžete... |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-07-02 21:53- Date of removal: 2013-07-02
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#39 Re: Re:2013-07-02 22:05I ty vševěde, teď mi skoro ukápla slzička dojetí. Nikdo se tady v anonymitě nedrží, je tady víc lidí s negativníma komentářema. Než něco napíšeš, tak přemýšlej prosím tě. Na facebooku není jediná osoba která by s vámi nesouhlasila? Když se podíváš pořádně tak jich najdeš hned několik, takže si nejdřív si ověř fakta než plácneš takovou.. ehm .. kravinu. |
Nepřihlášený uživatel |
#40 Re: Re:2013-07-02 22:17Stando vy si s Hronkem tykáte? :D |
Nepřihlášený uživatel |
#41 Re: Re: ad stížnost na inspekci2013-07-02 22:18#27: - Re: ad stížnost na inspekci ok ... ale vážně si to musíme nechat líbit? Štve mě, že se to na Čajdě bere jako normální ... a taky mě štve jak to tam jde do kytek... ale to asi nejsem sama... |
Nepřihlášený uživatel |
#42 Re:2013-07-03 06:50Na co ? Nepotkal jsem na škole člověka co by řekl, že Hronek je jeho oblíbený učitel a že by jeho hodiny někoho bavily nebo že by ho nějakým způsobem obdivoval. Navíc jeho chování je typické tak pro nějakého burana, to jak se chová ke studentům jsem ještě na žádné jiné škole neviděl, hrubé nadávky, které jdou slyšet přes chodbu, urážení jiných učitelů před studenty, ano tím teď myslím pana Svobodu, to že spolu mají problém neznamená, že ho mají řešit před studenty a snažit se je tím ovlivňovat a tohle dělal pouze jeden z nich... a proč se to řeší tady ? Protože všichni vědí, že Hronek má na řediele nějaký vliv a určitě hrál velkou roli v jeho vyhazovu a jestli měl být nějaký důvod, že se propouští na všech školách tak by to měl být on a né Svoboda. Myslím, že podpisy mluví za vše, i to kolik je tam učitelů.
|
Nepřihlášený uživatel |
#432013-07-03 07:55Já za svou 8 letou éru na čajkárně jsem zažila hodně učitelů ze zsv/občanky a musím uznat, že Mgr. Svoboda byl tím nejlepším! Sprenzl-děvkař, Schmied-co je mi po tom, že ve Varně balil nějaký holky, Svoboda a Zuzka -aspoň mluvili k tématu. |
Nepřihlášený uživatel |
#442013-07-03 08:15Jestli pana Svobodu propustí, tak můžu rovnou na jinou školu. Jen on mě držel tak nějak na úrovni a nedovolil mi úplně zvlčet. Pro třídu by udělal první poslední, žádný jiný učitel nemá tolik obav a starostí o svou třídu. Naučil mě neuvěřitelné množství informací a i když toho bylo moc, hodiny s ním mě neskutečně bavily. Přiznejme si - Čajkárna je jedno z nejhorších gymnázií a jestli bude pan Svoboda skutečně propuštěn, klesne až úplně na dno. To, že je nespravedlivý ke studentům s individuálním studijním plánem není pravda. Ten, kdo se snaží, i přesto, že má individuál, je vždy učitelem oceněn. Vím z vlastní zkušenosti. Ale takoví ti "velcí" sportovci, kteří se flákají a vymýšlejí si tréninky, aby nemuseli do školy, to je věc druhá. Vážně si to přiznejme: kolik z vás bude po skončení střední školy hrát v nějakém velkém fotbalovém týmu? Nebudete nic umět a rodiče? Ti vás nebudou živit až do vaší smrti. A co pak? Ti chytřejší budou rádi, že je pan Svoboda nutil k nějakým výsledkům, protože díky těmto vědomostem se dostanou na nějakou slušnou vysokou školu. |
Nepřihlášený uživatel |
#462013-07-03 14:44S bývalým kolegou Stanislavem Svobodou jsem učila sedm roků na Gymnáziu v Uničově. Tehdy byl mým nadřízeným - zástupcem ředitele. Naše cesty se pak rozešly; já nastoupila na Gymnázium Hejčín v Olomouci, on přešel o několik let později na Gymnázium Čajkovského v Olomouci. Oba jsme jako Olomoučané pracoviště změnili z důvodů dojíždění. Stanislava si pamatuji jako mimořádně pracovitého, precizního kolegu, velmi vzdělaného, ale i přirozeně náročného učitele a zejména jako vždy nesmírně slušného, vstřícného a obětavého člověka. Jeho výše zmíněná preciznost, s níž kontroloval práci nás učitelů z pozice zástupce, byla vždy namístě a mohla nanejvýš "vytáčet" kolegy, kteří neplnili své povinnosti rovněž precizně. Také jeho náročnost vůči studentům byla v pořádku, protože kde jinde má učitel klást laťku svých požadavků vysoko, když ne na gymnáziu? Řada studentů kdysi i dnes trpěla a trpí mylnou představou, že předmět ZSV je jednoduchý a že maturita z takového předmětu by nemusela být tak náročná, jako je tomu v předmětech jiných. Opak je pravdou; ostatně nejinak je tomu i na našem hejčínském gymnáziu, kdy mnohý student právě ze ZSV u maturity neuspěje. Kolega Svoboda byl na Gymnáziu Čajkovského také zástupcem (členem bývalého vedení) a i na této škole si nadělal mezi některými učiteli právě pro svou důslednost, pečlivost a obyčejnou lidskou slušnost několik "nepřátel". Pro některé členy sboru může být nepříjemné, že jim jako bývalý zástupce tak trochu vidí do karet a ví, co není v úplném pořádku. Způsob, jakým dostal výpověď, je opravdu nestandardní a není hoden gymnázia. Proč se učitel jako třídní nemůže rozloučit se svou třídou a sdělit jí, že se od září už spolu neuvidí? Proč vedení školy neuspořádá poslední den závěrečnou poradu? Proč učitelé jdou na dovolenou, aniž by znali své úvazky? (Na našem gymnáziu známe už nyní díky pracovitosti vedení nejen úvazky, ale i budoucí rozvrhy hodin...A s možnými změnami v průběhu prázdnin samozřejmě naše vedení operativně počítá.)Proč vedení Čajkovského oznámí učiteli, že ho propouští pro nadbytečnost (???), až když už je většina jeho kolegů za branami gymnázia? Odpověď je velmi jednoduchá, ale odpovězte si na ni každý sám. Opravdu nechápu, jak se může vedení školy dobrovolně zbavit dobrého a zkušeného pedagoga, o jaké je dnes nouze... Nejde tady už o to, aby se Stanislav vrátil zpět na gymnázium (jak ho znám, ani by už po tom nijak netoužil).Jde spíš o princip a o způsob jednání vedení školy se svými podřízenými.Podařilo se jim mezi pedagogy navodit atmosféru strachu, ale ta kvalitní práci nijak neprospívá... |
Nepřihlášený uživatel |
#47 Re:2013-07-03 15:42Jak dlouho jsi to psal Staňo? příště se pochval ještě víc :) |
Nepřihlášený uživatel |
#48 Re: Re:2013-07-03 16:02Tva inteligence je opravdu velmi vysoko:) |
Nepřihlášený uživatel |
#492013-07-03 16:41Ano, všechny komentáře jsou od pana profesora. Taky si koupil 300 počítačů, aby neměl stejnou IP adresu a vše si tu podepisuje.. musím souhlasit, opravdu vysoká inteligence. Nad tím se člověk může jen pousmát. |
Nepřihlášený uživatel |
#50 Re: Re:2013-07-03 17:39Nedělejte prosím té škole ještě větší ostudu. Už tak musí být spoustě lidí trapno, že mají její jméno v životopise. Děkuji. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice SMS ČR proti převodu financování nepedagogických pracovníků na obce (Vařečkový protest)
850 Vytvořeno: 2025-02-03
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13516 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
779 Vytvořeno: 2025-01-16
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2559 Vytvořeno: 2025-01-20
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
845 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za odvolání ředitele ZŠ Vančurova Hodonín
79 Vytvořeno: 2025-02-05
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15791 Vytvořeno: 2023-10-30
Podpora pro spolek Triangl
281 Vytvořeno: 2025-01-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18179 Vytvořeno: 2023-10-23
Pepa a fortinte
33 Vytvořeno: 2025-02-06
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
271 Vytvořeno: 2024-11-29
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1812 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za záchranu stromů a zelené plochy na ulici Kulturní v Rožnově pod Radhoštěm
32 Vytvořeno: 2025-02-05
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49582 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1880 Vytvořeno: 2025-01-22
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
172 Vytvořeno: 2025-01-13
Břehy bez omezení!
1774 Vytvořeno: 2024-01-24
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3093 Vytvořeno: 2024-07-23
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1468 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
262 Vytvořeno: 2024-12-09