Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3857 Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 17:14

Soudružko rozhoďnožko Jejdo, snad je to tím, že mi stále předhazuješ, jaký jsem starý dědek, snad je to tím, že z písně znám, že „mladý je každý komunista“ a ty jsi přece komunistka, prostě až do tvé otevřené sexuální nabídky (příspěvek č.3827) jsem si neuvědomil, že už nejsi mladá pionýrka, které mohu při svém věku i tykat („my jsme mladé pionýrky, proto máme malé ….“), ale dospělá žena míru („až budeme ženy míru, budeme mít velkou ….“) a že jsi opravdu sexuálně dospěla. Proto ti (vlastně vám) od této chvíle budu vykat (jak si ostatně přejete).
Asi ne nadarmo o mně zde kdosi napsal (a můj příznivec to určitě nebyl), že sice používám výrazy jako komunistické hovado, blbec nebo kretén, ale že nikdy nepoužívám nadávky (nechme stranou, že výrazy, věrně popisující inteligenci komunistů vydával za „nadávky“) „se sexuální konotací“.
Hlavní část mého sdělení, speciálně pro vás,Jejdo, je tedy v tom, že já, „dobytek“, „pan žumpa“ (a jak mne zde ještě diskutující soudruzi nazvali) bych si sám od sebe nikdy nedovolil dělat vám nějaké sexuální nabídky nebo začít jakkoliv na sexuální téma s vámi diskutovat. Kdyby vám zase náhodou nesloužila paměť, tak si přečtěte svůj vlastní příspěvek č. 3827, iniciativa vyšla od vás. Nebylo to ostatně po prvé, co jste něco podobného na mou adresu napsala. Před tím jsem to ignoroval - to moje staromódní vychování ! - teď ale, když vidím, že pro vás je vhodnější přejít od různých zločinů komunistů na sexuální pole, tak vám, soudružko rozhoďnožko Jejdo, vyhovím, sexuální konotace sem nebo tam....
Sice mne se nikdo neptal, zda bych s vámi chtěl do postele, ale kdo by se takovými detaily zabýval, že. Vy, jako komunistka máte prostě vedoucí úlohu a nějaký nestraník MIP do toho nemá co kecat! Jako tomu bylo za vlády komunistů vždy.
A teď se ještě můžeme spolu se soudruhy zasmát: no představte si:
MIPíčka soudružka rozhoďnožka, komunistka-učitelka Jejda, nepřipustí do své postele. Tak se „udělá“ na klávesnici počítače (viz komunista č.3841) a pak rychle odjede snídat na Alpu (zdroj: četní další komunisté v této diskusi) dříve, než mu paní Baborová se samopalem zase sebere pas nebo čítanku nebo nevím co ještě (podle soudruha Rudého dědka vševědka). No není to rozkošná „asociace“, Jejdo? Nepochválíte mne za ni stejně jako vtipného a inteligentního Rudého dědu vševědu (č.3830)? A nakonec: vidíte, že nejen Rudý děda si umí hrát s MIPem jako kočka s myší. I my myši, si umíme hrát se zrny, jejda!

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...