Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3863 Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-06 18:45

#3857: MIP - Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Nevím, co svým  slovním průjmem, chtěl básník říct, opravdu, Mipe, ztrácíte "grády", dokud svůj sloh nevylepšíte, tak si Vaší knihu nekoupím.

Nebydlel jste v minulém životě ve Spartě ? Nemyslím tím stadion :-)), ale ten stát ve starověkém Řecku.  Mohl jste tam dělat nějakého neohroženého vládce. Docela Vás vidím, jak hážete "slabé kusy" ze skály. Omlouvám se, že Vám to píšu jak kreténovi, ale nevím, jak jste na tom byl s dějepisem. Možná jste také musel z učebnice dějepisu pro 5.třídu vyrvat stránku o Řecku a posunout ji na okraj lavice. Vlastně také nevím, zda máte pět tříd základní školy. Sorry, ale při Vaší inteligenci, kterou se zde prezentujete, pochybuju, že  máte ukončené základní vzdělání.

A ještě k tomu sexu... jak to říct slušně? Mipe, s Vámi fakt nikdy, i kdybyste byl jediný chlap na celém světě. Já vím, že Vás moje odmítnutí sebralo, že si myslíte, že nejste  chlap. Máte penis, možná máte i koule, ale nemáte to, co mám u chlapů ráda, bez čeho to nejde, a to je mozek ( inteligenci) . A jste fakt starej . Tak sorry, Mipe, najdi si sobě rovnou, ale se mnou nepočítej :-)))

A teď se, Mipe, snaž, ať to má šťávu, fakt nějak upadáte do průměru až podprůměru a takové "spisovatele" fakt nečtu.

Tak, Mipe, nadechnout, srovnat tlak a hurá ..... :-))))))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...