Žolík pro Mirku, Mirka zpět do vily

Nepřihlášený uživatel

/ #79

2013-10-02 05:22

Mirka vypadnut neměla, myslím, že to bylo zmanipulováno, Mirce nešly posílat hlasy jak přes net, tak ani přes SMS.
Troufám si říct, že věří, že náš národ by neposlal zpátky někoho jako je pán Hradil. Už jen za porušování pravidel měl být dávno venku, podobná petice se měla psát i za Mirka z Ostravy, nebyla jsem jeho fanda, ale tenhle vyhazov si prostě nezasloužil, Hradil má podmínečné vyloučení, porušuje stále kde co a pořád tam je. Myslím si, že Prima má již svého vítěze a to pana Hradila, ostatní jsou jen jejich figurky.

Před pár dny se překecla NIkola říkala tam, že Prima oslovila i toho jejího Gina, ale musel by hrát gaye, on s tím nesouhlasil. Na to Tomáš řekl, že mu zase řekli, že potřebujou svalouše, tak at cvičí...co k tomu dodat? Jak mohli vědět, že se tam dostane z volby? nevěřím jim ani slovo a osobně už nepošlu ani hlas, vše je domluvené, proč posílat hlasy, které pošlou pana Hradila akorát blíž k výhře, ne...je to jen manipulace s lidmi jak ve vile,tak s náma divákama. když jsem tohle napsala na diskuzi na jejich stránky, ihned mi to smázli, a když jsem to napsala znovu, zablokovali mě, to o něčem svědčí, kdyby měli čisté svědomí zůstane to tam, aby se k tomu lidi mohli vyjádřit.

Zatím jejich chování vůči Thomasovi a Vladovi mě utvrzuje, že se nemýlím, viz. ukázky ve prospěch Tomase,ale to bylo i s Mirkou, ho ukazují jako příjemného, citlivého člověka, a ostatní úplně jinak.

Včera se objvila na diskuzi taky jedna zajímavá zpráva, byl to vyslechnut rozhovor někoho v metru, který říkal že má na Primě známou a že mu říkala, žeTomase nevyhodí, že je domluvený duel do finále Thomas-Vladko, pokud by přišel ten duel dřív, zruší ho...samozřejmě zpráva byla hned smazána, bohužel tomu opravdu vše nasvědčuje, že to tak je.