Přejeme si zachování záchranné stanice Drosera na Bublavě

Josef Chlouba, clen sdruzeni Drosera

/ #103 Re: Re: Vyzva

2014-04-07 09:38

#100: Lenka Hlaváčková - Re: Vyzva

Paní Hlavácková, nechápu, co Vás tak strasne pohorsuje na tom, ze se clenove sdruzení drosera distancují od vyhruznych mailu a jinych zpráv vuci vedení obce? Mi je nepíseme a v tom mame cisté svedomí! Pokud to nekdo delá a nepodepíse se pod svuj vzkaz, tak mi ne. Myslím, ze jste reportáze videla a slysela a nikdo z tech, kterí se vyjadrovali zakrytou tvár nemeli. Cili vystoupili se svym názorem verejne. Touto vyzvou jsem chtel pouze oslovit ostatní, aby se takového jednáni také vyvarovali. Na tom není nic spatného, nebo ano? Evidentne bránite protistranu a za to se na Vás nikdo nezlobí a zlobit nemuze. Tahle petice je o vyjádrení názoru. Vy máte svuj, ostatní mají jiny a to je v poradku. Nikdo Vám ho nebere a tak bych Vás chtel pozadat, aby jste nám ponechala ten nás. Sama jste si precetla, ze to, ze má byt stanice zrusena není lhostejné ani lidem, kterí do Bulavy zavítají jen obcas, nebo tam byli treba jen jednou. A co? To jim nedává právo podporit svym názorem tuhle diskusi? Ze bychom je vsechny vyskrtali a vycenzurovali? To uz se zase vracíme trosku do hystorie, nebo snad ne?