Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona
Nepřihlášený uživatel |
/ #9 Re:2014-05-29 09:50Vážená paní a Dámo, je mi Vás velice líto, Vás i Vašich dětí, o manželovi ani nemluvě. Důvěřuji panu Šináglovi a jelikož jej osobně znám jako inteligentního a poctivého nezávislého novináře, věřím i jeho závěrům a jeho snahám o spravedlivé posouzení celé kauzy. Jsem členem Hnutí ANO, jelikož jsem poznal nereformovatelnost a zakonzervovanost předchozích vládnoucích stran a falešnost jejích představitelů. Tím více mne mrzí, že představitelé ANO zatím zarytě mlčí k případu Vašeho manžela, jakoby se báli, že se může provalit jiná pravda, než jakou oficiálně prezentuje policie a justice, přípaně veřejná média. Osobně se v této záležitosti nedokážu orientovat, je pro mne velice složitá a stěží pochopitelná. Přesto mi připadá, že se s Vaším manželem jedná podobně jako s Dr. Rathem, příp. problematicky odsouzeným lupičem Kájínkem, tedy demonstruje se síla a odhodlání zastrašit případné podporovatele spravedlivého posouzení případu. Případy pana Rittiga, Janouška a Dr. Béma, i jiných podezřelých, jen znevěrohodňují spravedlnost při posuzování vlivných osob. Proto jsem také nedávno podepsal petici za zrušení rozsudku a obnovu řízení. Rád bych Vám, a hlavně Vaší dceři, pomohl i jinak. Velice se zajímám o alternativní medicínu i fungování té jediné uznávané školské. Mám dost přátel z řady odpovědných tetrapeutů a znám i mnoho jejich vynikajících výsledků (bývalých "nevyléčitených" pacientů). Nemám v úmyslu zde prezentovat více, než je třeba, ale Vám rád pomohu s vyléčením (nikoli pouhým léčením s velice pravděpodobnými negativními dopady). Nemám jiný zájem, než odpovědně poradit a pomoci Vaší dcerušce. Nemám jinou možnost, než Vám zde veřejně předložit moji adresu josefcap@hotmail.cz a doufat, že se mi ozvete právě Vy. Držím palce a přeji jen to dobré i skutečně spravedlivý proces! Josef Čáp
|
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2102 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1649 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18332 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
754 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
677 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
104 Vytvořeno: 2024-12-20
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
98 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1692 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
138 Vytvořeno: 2024-12-09
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
260 Vytvořeno: 2024-12-12
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43057 Vytvořeno: 2022-12-27
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23021 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2245 Vytvořeno: 2024-08-23
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2014 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4430 Vytvořeno: 2024-09-11
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17756 Vytvořeno: 2023-10-23
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1869 Vytvořeno: 2024-01-25