Petice za podporu Miloše Zemana

ZNECHUCENÁ

/ #1172 Re: Přeji dobrou chuť znechucené.

2014-11-25 13:32

#1154: spokojený - Přeji dobrou chuť znechucené. 

Je vidět co jste za UBOŽÁKA. na nic jiného se nezmůžete, než nadávat a urážet ty co s Vámi nesouhlasí a vyjádří svůj názor. Nejradši chcete, aby všichni sklapli podpadky a papulu a vše Vám odsoulasili! Žádná komunistka jsem nebyla a za komunistů byla má rodina pod dohledem. Nikam jsme nesměli. Kdyby nebylo hodných sousedů, neměli jsme kolikrát ani co jíst. Ale přesto jsme se měli líp, než teď v této době. Nestalo se, abych tři měsíce nadostala plat, protože zaměstnavatel neměl na výplaty! Nestalo se, když jste měl nahlášenou dovolenou,že jedete k moři, na kterou jste šetřil 20 let a zaměstnavatel Vám den před odjezdem řekl, že na dovolenou nesmíte a musíte přijít do práce.A když neuposlechnete, už nemusíte chodit vůbec a náhrada peněz za dovolenou ho vůbec nezajímají, jak se to stalo kamarádce! To, co jsem napsala jsem zažila. Prodavačka za devět tisíc měsíčně není u Vás dělník? Z Vaší reakce usuzuji, že s dělníky nemáte nic společného. A proč jste tedy nešel do světa pěšky??? Já jsem nepsala, že se mi nelíbí "pryč s Rusákama" , ale že začínáme žít pod vládou UNIE a AMERIČANU. Pořád něco nařizují nebo zakazují. Připadám si, že se nic nezměnilo a žiju za dalšími dráty. Nejdřív to bylo RUSKO, teď je to UNIE a AMERIKA!!! Tohle Vás neděsí???  Proč tedy nekřičíte pryč s UNIÍ a AMERIKOU!!! Vám vyhovuje urážet ty, kteří mají svůj názor, aniž víte co je to za člověka a co si v životě prožil.