podporujeme prezidenta Zemana

Nepřihlášený uživatel

/ #1092 Re: Re:

2014-12-03 22:45

#1091: - Re:  

To ale nemůžete ničím dokázat, co Putich chce či nechce. Je to stejné, jako tady před každými volbami stašit komunisty a tak donekonečna. A po vyhraných volbách se chovat hůře nežli oni. Stále se omílá osud paní Horákové a zapomíná se, že to bylo před mnoha desítkami let a určitě to neopodvídalo roku 89 v ČSSR.

Kdypak se zde někdo postaví a na rovinu řekne, že za těch 25 let, co uplynuly "vod sametu" už komunisti nemohou. Tipuju, že to nebude nikdy. Je ta ale také odhad. ;-)

Já myslím že jsem se probudil ale Vy ještě ne. Mimo jiné se změnilo i Rusko a USA. USA nyní vysávaji celý svět. Mluvíme o tom že je Rusko rozpínavé, ale kdo buduje vojenské základny všude možně a kdo vyměňuje režimy jak na běžícím pásu?

Teď jsou bohužel spíše USA tou horší stranou, které my podporujeme. Jestli se za její zájmy pustíme do války s Ruskem, zaplatíme to my.

Na to co bylo se CCCP před 25 ti lety bychom měli zapomenout a normálně vzájemně výhodně spolupracovat. Stejně jako teď (ne vždy vzájemně výhodně, ale nějak to jde) spolupracujeme třeba s Německem. A ublížilo nám ve válce více nežli CCCP.

V2tšinu života jsem prožil v rozděleném světě, při soupeření USA a CCCP. Ale byl mír a ten život nebyl zase tak špatný. Válka to všechno zničí a je-bude zbytečná. A nevyhrajeme v ní my.