podporujeme prezidenta Zemana
Nepřihlášený uživatel |
/ #1282 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co má společného nechutný "prezident"-kolaborant a pravoslavné vánoce?2015-01-11 21:49Komunistický "hakenkreuz" neexistuje, to je jen nějaká Vaše fikce. Komunistická strana nebyla zakázaná, taže si můžou chodit plakat kde chtějí (stejně nalezli do jiných stran, tak je to jedno). Semelová asi není komunistický zločinec (nevím sice o koho jde, ale kdyby byla podle našeho práva zločinec, tak bude ve vězení a nebude chodit po hřbitovech). Proč tomu tak není se ptejte těch, co tvoří zákony. Posledních 25 let to komunisti už nebyli. Nepíšu příspěvky proti protože to je nějaká osoba, která nemá žádnou moc a není zajímavá. Ať si roní slzy, co je mi do toho. Ta mi nic dělat nemůže. Taky ale nepíšu třeb proti velebení Mašínů, kteří byli také vrazi - svázat policajta a pak ho podříznout jako podsvinče je vražda - a dostaliza to medajli. Nicméně, je to dávno, nezajímá mě to. Ale naše současná budoucnost mě zajímá. 25 let po "jakoby revoluci" se všichni zaklínají že za současný stav pořád můžou komunisté a pořád omílají Horákovou. Mnohem větší násobky lidí byli zabiti v zemích které naopak podporujeme. Důležitá je ale Horáková, to ostatní asi nejsou lidí. Za současný stav už nemůžou komunisté a nelze se na ně vymlouvat donekonečna. Hlavně když Ti kteří se napakovali pořád křičí, že za to že oni kradou můžou komouši. Jenomže většina skutečných"komoušů" kteří jsou v parlamentu jsou lidé bez vlivu a bez možností krást. Proč Ván nepřišli peníze nevím, Vy sám musíte vědět, kdy je obvykle dostáváte. U nás v práci je to 16. ale jak je to z US Embassy to já vědět nebudu. Že je "vaše místo" tady ovšem chápu. Putinovi je jeho pacholek k užitku zde, v Rusku má takových kreatur dostatek. ano, moje místo je tady jelikož jsem se tu narodil, žiju tady, žili tu mí rodiče i prarodiče a rád bych aby mi tu přežili i moje děti a nestaly se potravou pro děla za zájmy výrobce zbraní z US. Ale, řekněme si to na rovinu, mě jde o moje děti, Vy si ty svoje strčte klidně do mlejnku na maso, když o tu krev tak stojíte... nikdo Vám nebrání. Můžete je poslat do Kyjeva ještě dnes. Jinak, ano, je mi jasné, že kreatury Vašeho typu spíše ocení McCain
|
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
124859 Vytvořeno: 2025-02-11
Nová silnice ze Vstiše do Dobřan u Plzně
216 Vytvořeno: 2025-04-14
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
8148 Vytvořeno: 2025-03-28
Babičky a dědové proti době ledové
132 Vytvořeno: 2025-04-15
Petice za odstranění Ukrajinské vlajky z Malé pevnosti Terezín.
453 Vytvořeno: 2023-03-15
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
3107 Vytvořeno: 2025-03-10
Bagety v Jablonci
103 Vytvořeno: 2025-04-15
Proti hluku, nepořádku a rozdělávání ohňů v lese Ukrajinci u Jizerského potoka v Liberci
77 Vytvořeno: 2025-04-21
Petice za zákaz rituálních porážek
28443 Vytvořeno: 2025-02-28
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6258 Vytvořeno: 2025-03-24
Otevřený dopis ministru práce a sociálních věcí Marianu Jurečkovi k Příspěvku na péči
646 Vytvořeno: 2023-11-15
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6760 Vytvořeno: 2025-03-23
Petice za zajištění dopravní oblužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
494 Vytvořeno: 2025-03-25
Podpořme otevření drogerie (např. DM, Rossmann) v Kostelci nad Labem“
56 Vytvořeno: 2025-04-16
Petice za spravedlivý proces v kauze vraždy ve Slopném
774 Vytvořeno: 2024-07-24
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23596 Vytvořeno: 2021-12-22
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
16140 Vytvořeno: 2024-08-09
Petice za posouzení způsobu vedení ZŠ Stupkova Olomouc současnou ředitelkou školy.
102 Vytvořeno: 2025-04-13
PETICE ZA ZÁCHRANU STÁVAJÍCÍHO BARU U WALDEMARA A ZA ZRUŠENÍ VÝPOVĚDI Z NÁJMU
917 Vytvořeno: 2025-03-15
Otevřená výzva k budoucnosti zámku Zelená Hora
339 Vytvořeno: 2025-04-03