Petice za odvolání Zdeňka Kapitána z funkce ředitele ÚMPOD

Nepřihlášený uživatel

/ #107 p.Kapitan

2015-02-03 07:39

Jsem velice rád,že jsem tuto petici nalezl. Výroky p.Kapitana jsou mi známa již z minulých dob , kdy jsem jej osobně informoval o podobných kauzach ve Velké Británii. Tento člověk by neměl ani nesmí být v úřadě , který má dohlížet na dodržování mezinárodního práva a ochrany děti . Jeho reakce na mé upozornění mne šokovali, kdy reagoval asi tímto způsobem ... " Tito lidé neměli odjíždět do zahraničí a pakliže tak učinili , musí počítat se vším". Ač to nikomu nepřejí , tomuto pánovi ,pakliže má děti bych ze srdce dopřál prožít to utrpení aspoň na jeden měsíc. Utrpení ,které musí prožívat rodiny a matky , kterým se toto stalo. Je šokujicí,že Česká vláda a parlament se v této věci snaží spíše tuto záležitost bagatelizovat a neplní si tak svouji povinost. Tedy zajistit plnou ochranu svých občanů ,ať žijí doma nebo v zahraniči. Myslím,že my občané v této věci budeme muset udělat více ,protože jak vidno České úřady se k tomu nemají. Musíme protestovat .ať v ulicich nebo před ambasadmi , veřejně deklarovat naše rozhořčení a nesouhlas , dávat najevo Českým Úřadům,že nebudeme tolerovat jejich záměr vše bagatelizovat a spíše si uchránit " dobré" vztahy s Norskem či státem,kde se toto bezpráví děje....