PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 08:46

#589: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

Co máte na mysli tím, aby se rodina z části živila sama? Otec nepracuje? Babička byla do června 2013 bez práce třetí rok. Před tím pracovala a chtěla pracovat u své dcery hned. Nešlo to, až v roce 2014, máte k tomu někdo nějaké rozumné vysvětlení? Nevšimli jste si jak kmitala a vařila, nosila rodině jídlo atd., zastupovala placené pečovatelky, které prostě na poslední chvíli odřekly. Jak toto KVR koordinovala? Z ona idnes:

Musela by to zvládnout.
Přišla domů z porodnice s pěti dětmi, do prostředí, které předtím neznala. Kojila, odsávala, do toho zdravotní problémy. Volala mi, že pečovatelky jí odříkaly na poslední chvíli a že na všechno bude sama. Snad kdyby měla od začátku hned po příchodu domů nastavený „full servis“, dalo by se časem odebírat. Jenže pomoc ze začátku hodně haprovala.

Snad KVR své maximum vyčerpala a žádné další story v médiích nebude. Pokud vidíte, že rodině jde o bezpracné prachy, tak snad aby stát zrušil mateřskou a přípěvky na péči, vždyť matky vlastně mají dovolenou. A pokud teda dítě onemocní, tak nebudeme vyplácet "ošetřovačku" druhému rodiči. OK. To by jste chtěli?

 

Petici nepodepíši.