podporujeme prezidenta Zemana

Nepřihlášený uživatel

/ #1383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-14 17:36

#1379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

To co se stalo na Národní se dnes stále běžně děje v zemích, které Vy máte za své idoly, nebo jsou to jejich "spojenci" - USA, Bahrajn, Saudská Arábie, Izrael/Gaza a tak dále. V těch posledně jmenovaných to má mnohem drsnější průběh - uplaťňování kolektivní viny v Gaze s 2000 mrtvých, většinou civilisy a z toho cca 400 dětí.

Když to nevidíte, bagatelizujete, omlouváte či nepřiznáte a pokud s něčím takovým srovnáváte Národní třídu, jste lidská svině vy. Tam totiž proběhly o několik řádů větší "bestiality" a "masakry". Co kdyby jste se vyjádřil k tomu, místo co by jste opakoval ty urážky. Já už velmi dobře vím, že pro Vás jsem ruský/ruskácký/Putinův blbeček, lidská svině, povl, který skučí a tak dále. Fajn a co dál?

Fakt neumíte napsat nic jiného? Nedokážete to? Je to tak těžké? Inteligent jako Vy? Vážně neumíte nic jiného, nežli demagogicky říkat o druhých, že jsou idioti?

Možná by jste neměl psát co se mohlo stát ale co se skutečně stalo. Mohlo se stát všechno, ale stalo s to a to. Když už tedy mluvíte o historii. Historie nejsou doměnky, přání ale fakta.

Mimochodem já neobhajuju, co s na Národní stalo. Konečně, přímo tam jsem nebyl, ale v mladické nerozvážnosti jsem o pár dní, když jsem se tam dostal podporoval tu protestující stranu, ale už jen na Letné. (Kdybych si tehdy uměl představit, kam to povede, asi bych tam nešel - to jsem ale zloduch, když neskáču radstí do vejšky nad kapitalismem s krizí a nezaměstnaností, že? Kapka na Váš mlýn...)

Ale tvrdím, že masakr je pro to nadnesené slovo, viz wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr  

To je prostě fakt, ověřitelná skutečnost. Pro Vás jistě dobrá záminka jak mě označit za ..... doplňte dle libosti.