PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #691 Jak to vidím já

2015-02-14 20:19

Saša ve spoluúčasti své matky si vysnily krásný příběh, příběh o tom ža Saša porodí (vlastně lékaři porodí, ti mají veškerou zásluhu na porodu a tento zákrok vyšel na několik milionů - jde dohledat tuším na Blesku), dostanou vysněný dům, k tomu zahradníka, kuchařku, pradlenu, chůvy k dětem, komorníky a každý den přistavenou zlatou limuzínu pro princeznu a královnu s rozmotaným červeným kobercem a hurá do víru nákupů, večírků atd., jak pravá celebrita. Tonda ne, ten je moc černej.Nic takového se nekonalo a byl to tvrdý dopad - realita. Po princezně se chtěla také nějaká práce ale to zavánělo rasismem, princezna a pracovat ??? Nemyslitelné!! Jak už věděla princezna v porodnici - domeček nebude, nejsou sponzoři tak nastupují(jako) výhrůžné dopisy, sms, rasistické útoky na FB pro sl. Kiňovou a její paterčata. Ať přemýšlím jak chci, viděl někdy někdo nějaký takový dopis ?? Královna to princezně pouze zavolala a dopisy zničila. Ale - kde by někdo vzal adresu princezny aby ji mohl napsat, kde vzal někdo tel. číslo na princeznu Kiňovou? Nikde nebylo uveřejněno ani tel. číslo ani adresa. Výhrůžky na FB? Slečna Kiňová má uzavřenou skupinu a nemůže tam nikdo psát, pouze a jen Ti co má v přátelích. Zasklení balkonu - moc jsem se nasmála při čtení článku,že asi sl. Kiňová moc sleduje americké kriminálky, lupiči na balkoně, ukradené pleny a kojenecká voda. A Saša vidí zloděje a otočí se na druhou stranu a dělá že spí ????Saša která má pomalu neprůstřelná skla tak se bojí ??? Tak se zachová milující matka které spí vedle pět mimin ?? Každá milující matka okamžitě, když je jí navíc pořád vyhrožováno rasistickými útoky, volá policii a nedělá že spí !!!No zkouška zda se chytí blbec který zasklí balkon ať můžou staří Kiňovci vyhulovat v teple.Nevím co by měl zloděj s plenek a s kojenecké vody, navíc kdyby ty barely házely s balkonu tak to rozbijí, takže efekt žádný, pouze blbý výmysl. A to se taky nechytlo, balkon nikdo nezasklil a já si ani po zhlédnutí dokumentu nevšimla že by měli někde v bytě krabice s plenama a barely. Tak budem zkoušet další výmysly....

Copak tohle všechno normální člověk nevidí ?? Nejsem proti a ani na žádné straně, nikoho neznám, pouze a jen jsem zhlédla dokument, pročetla věechny možné články a diskuse a snažím se udělat si svůj závěr. V dokumentu mi hodně chybí láska matky k dětem, ta tam dle mého názoru není, ano vyfotit, mezitím načesat, namalovat, naaranžovat, rozesadit kolem mě děti a úsměv..., to není láska. V dokumentu je jen řev, nespokojenost, všeho málo, nikdo se nestará, nikdo nic neumí, nikdo nic nezná, jediná matka je světice která ač nic nedělá, vše zná a všem bude radit, protože ji nikdo radit nebude, neb matka paterčat ví vše nejlépe. Velká chyba p. Rulíkové že se snažila pomoci i nad rámec svých možností. Měla tuto rodinu nechat pouze s pomocí platných zákonů a tohle vše by nebylo. Děti by byly v kojeňáku, otec by snad pracoval a nezneužíval neschopenku aby pomohl líné matce, protože on ví že kdyby nepomohl tak je to v háji, staří Kiňovi a bratři sl. Kiňové by se věnovali svému životu (jak sdělila sl. Kiňová), takže flákání a byl by klid.

Vadí mi překrucování skutečností a řešení blbého rohlíku. Bylo to pouze sdělení a příklad ale to kdo nechce tak raději nechápe.