PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #869 Re:

2015-02-17 21:13

#858: AVS -  

 

 

 

  1. Sponzorování umělým mlékem. Tiskovou mluvčí dělala KVR, tak to se teda s tím mlékem moc nepovedlo. Opět další selhání?
  2. Nataženou ruku jsem v dokumentu neviděla.
  3. Sponzoři se nabídli, že pomohou, byt vybavili tím, co si matka přála. Mě na tom nepřijde nic divného. To měli darovat opak toho, než co si rodina přála?
  4. Sašu jsem osobně viděla děkovat v dokumentu několikrát a četla články s děkováním. Také jsem četla diskuze s rodiči, kteří se s rodinou setkali v Boskovicích na setkání dvojčat. Reakce na rodinu byly vesměs příznivější, než na KVR. Dvojčata org je totiž další organizace, která se věnuje dvojčatům po celé republice, nějak se dohadovali o doménu s KVR a jejím klubem, nevím jestli mají něco společného, ale zřejmě ne.
  5. Pečovatelky tam jsou na pomoc v domácnosti. Proč je Vám divné, že pomáhají?
  6. Místostarosta Milovic se vyjádřila v TV, že obec mimo jiné podporuje rodiny s vícerčaty právě poukázkami na drogerii, prací prášky atd.
  7. Saša by si přála domek. Na tom nevidím nic špatného. Rozhodně při koupi RD by byli na tom lépe, než platit celý život nájem. Bohužel finanční politika hypoték jen opět napomáhá státnímu aparátu a ne rodinám.
  8. Vyjadřovat podporu k petici Kláře Vítkové Rulíkové komentáři k rodině paterčat mi přijde hodně nešťastné.