podporujeme prezidenta Zemana

Nepřihlášený uživatel

/ #1391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-18 13:52

#1389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Děkuji za obsáhlou odpověď. Chápu, jí tedy tak že skutečně neumíte nic jiného nežli druhým nadávat že jsou idioti. Nebo že jsou cokoliv jiného.

Jinak píšete: "jinak se s toho průměrně inteligentní a průměrně slušný člověk může také poblít" Tipuju dobře, že když jste to psal, tak Vy jste se nepoblil? Nevím tedy, jak jste na tom s inteligencí (nemám, bohužel, tu Vaší jasnozřivou schopnost každého prokouknout do morku kostí na dálku), ale slušnost máte asi dost podprůměrnou, takže Vám riziko zvracení nehrozí :-)

Nějaké skutečné argumenty, polemika, důkazy, fakta či cokoliv jiného nežli nadávky Váš mozek nezvládá, nebo se tak alespoň tváříte, případně jste na to líný. Ale to Vaše hulvátství, to musím uznat, je prvotřídní. Špica! Výrazy jako "superdrzý halama" to jsem vážně ještě neslyšel. Čéče, Vy jste úplný básník!

Je hezké, že by jste mě rád viděl houpat se na lucerně. Takové teplé až vřelé lidské gesto, hodí se k Vám. Jen aby se Vám nepodařilo tímhle přístupem přispět k nějakému režimu, který tam pak pověsí třeba Vás. Revoluce žerou své děti, říká se.

Já jsem v reálu vcelku nenápadný člověk, kterého mají druzí spíše rádi. Protože jim také reálně pomáhám. Ale mám radši Zemana nežli Kalouska/Schwarcenbergra a také nesnáším Havla a to se neodpouští. (Určitě se v mém případě jedná o zlolajného kryptokomunistu, tajného Putinova agenta, pátou kolonu fašistobolševizmu či rovnou sračku, která se tiše po nocích plíží kanály a svýma krysíma zubama podhryzává pilíře toho báječného kapitalizmu a navíc při tom posměšně a drze mrká malýma červenýma očičkama, nebo ne? To je jen kdyby Vám došla inspirace, ale to Vás podceňuju, že?)