PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #1022 Ano NE rasizmu a to od romského etnika směrem k daňovým poplatníkům.

2015-02-22 20:24

1) Nejsem nejmladší a ledacos jsem již zažila,přesto pro mne nejodpornější ras.výrok pronesla Romská matka(nikdy nepracující cuchta) na adresu dítěte,dívenkyjiné Romské matky(řádně pečující a pracovité) že je zasr...hnusná černá držka.Hádejte,čí dcera dokončila ZŠ,vyučila se,našla uplatnění a dnes se vzorně stará o vlastní rodinu a manžela NE-ROMA?Na rozdíl od té druhé,opakovaně ve VT?

2)Ano i v majorit.společnosti se najdou vulgární a omezené existence.Ale stačí si najít komentáře na ROMEA.cz,to,co se tady vyskytuje za ubožárny,to nemá obdoby.Drtivá většina zde se prezentujících má IQ houpajícího koně,ta sprostota k těm,jak je nazívají bílími svi...?O procentualním poměru delikventů trest.činů nemluvě.

3)Ano,jsou zde v drtivé většině minoritou zneužívány social.dávky a to neskutečným způsobem.Co si budeme povídat i početné příbuzenstvo sl.matky to má zmáknuto.Setkávám se s tím často jako prac v soc.službách.Při posledním zážitku s členy minorit.spol.jsem však pociťovala naprostou beznaděj.Oni někteří z nich se prostě lidsky nestydí ničeho.

Mnohočetná rodina pobírající značné socal.dávky,zneužívá demencí trpící 86letou tzv.bílou pani- sousedku,chodí k ní si tak rádoby- půjčovat,nevratně .Vše od peněz po potraviny.Nestyděli se i v minulosti na  černo napojit na její Elektroměr.Odporné. Nedávno jsemje vykázala  je pod pohrůžkou Policie.z jejího bydliště.Asi nemusím popisovat že jsem byla fiz.napadena a bílá pí.,zkur.ená svi.e atd bylo to nejslušnější co jsem slyšela.Bohužel beze svědků,byli rychlejší,utekli.:-))).

Z Kroščenko-Kiňovic realityšou jsem prodýchala pouze asi 2x20 a 1x40 minut.Stačilo.

ANO Petici.     ANO,ANO,ANO.Jako jedna z prvních.

PS.Pokud pan Kroščen či blízcí nebudou moci odolat zaslání nějakého vtipného komentáře,že předem děkuji.Již jsem s tímto pánem měla neplánovanou čest.Také stačilo.Jsou prostě lidé,se kterými není radno mít společné ani místo v tramvaji.