PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

#1001 Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-21 22:23

#997: - KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 kricet tady na nas nemusite stlacte si caps lock

zalozte si jinou petici a uvidite kolik lidi vam ji podepise

muj nazor je ten

ze Kinova udelala   na Klaru a vsechny lidi dobre vule veliky podraz  

plakala jak moc nemaji  penize na patercata a zatim prodavali clanky do Blesku a Aha

 

negativni reakce jim dobre vynasela

urcite tam je financni odmena, procpak  to nikdy nepriznali?

Kolik dostali za fotky patercat od Blesku? zadarmo to urcite nebylo

asi uz maji na ten domecek bokem nasetreno a tak chteji penize i ze sbirky

Klara v nevedomosti o prijmu penez zalozila sbirku a vypomohla se zarizenim bytu

cele by se to melo prosetrit , to kdo psilal anonymy Sasene na fb jde prece zjistit

kdo vyhrozuje detem a rodine v diskuzich jde zjistit podle IP

hlavne proc nebyla potrestana Olga Kinova za zmlaceni pecovatelky?

a proc se s nima  uz nebavi ani Romana?


Nepřihlášený uživatel

#1002 Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-21 22:42

#997: - KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 Rad bych podotkl vam vsem který jste tak dokonalý a jste příkladem nám všem černým a špinavým cikanům.

Rád bych podotkl ze jednoho dne jsem si řekl že si udělám pet malych miminek abych vyžral celej českej národ. Že jsem vypočitavej a že jsem nikdy nepracoval.
nebo ze jsme meli jedno dite a sotva se uzivili. Ja zapomel ze jste nam videli do peněženek. 
Ale co vy vsichni umite kritizovat a odsuzovatt. 
Tak aby jste věděli Vaše chytrý kecy a nazory mam v zadni časti meho těla. 
Ja pracuji už 9 rokem 
ja jako zastupce vedoucího, ja kterej nikdy nemarodil (tedy az ted ) si myslím že by jste mohly dat nam uz pokoj ... 
lidé kteří nás podporuji a chapou nas mooc mooc dekujeme a za mě jsem moc stastnej kdyz vidim ze nas branite... verte ze nejsme takový jakoo ostatni romoveeee.
mooc moooc diiiky
TAAAK A TED SE DO ME MUZETE PUSTIT.... JEN DO ME

 

Ahaaa omylem jsem psal od maminky. . . Jo a jeste odpovidam pani proc jsme nevzali fotit Tonyho nejstarsiho syna...
on byl velmi nemocny. ; ( :( :(

13, cervenec 2014


Nepřihlášený uživatel

#1003 Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 01:41

#997: - KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 

  •  · Pracuje ve společnosti Mateřská dovolená
    Žaneta Packová ja Vidim do právě skoro 10 let. . A ver mi .. nevidím do hospody a ani nehraju automaty.. a nepiju nekourim. A spatne jsme na tom nikdy nebyly. ....... jen nemůžeme si dovolit kupovat vsechno šestkrát to nejde. I když mám lepší plat jako zastupce vedouciho, tak si to clovek nedovede představit ... je to prostě obtizne.. tak nekritizoval bych pokud nevím a už vůbec neodsuzoval bych pokud neznam
    · 22. červenec 2014 v 13:18
     
     
  • nelži, ještě když byla těhotná nemakal a v tv říkal, že shání práci, už s tím prvním žili s dávek, takže bych si na jejich místě dávala majzla pořizovat si další
     

 Pracuje ve společnosti Mateřská dovolená

Jana Flíčková to bych chtel videt kde jsem to rekl.
Jenže to nikdy neuvidim protože jsem to nikdy nerekl.. 
Ja tu práci mám už osm let . . Takže tady nemusíte šířit drby.... a před tom jsem se učil a budete se divit ale uspesne. Takže si Vyližte polevu :)
 23. červenec 2014 v 2:09
 ======================
28. května 2013 ● 13:48
 
 

 

Ve svízelné finanční situaci se brzy ocitnou rodiče budoucích paterčátek. Uživit rodinu se šesti dětmi není nic jednoduchého, a to přesto, že otec vydělává. Jako prodavač s deseti tisíci měsíčně by ale rodinu neuživil. Vícečetné těhotenství může potkat kohokoliv. Přečtěte si, jaká je finanční pomoc od státu.


Nepřihlášený uživatel

#1004 petici ANO!

2015-02-22 04:40

Jestliže pan Krosčen při každé příležitosti na diskuzích přispívá tvrzením, že KVR zneužila peněz pro osobní potřeby ( pozor na dotazy ostatních ohledně důkazů nereaguje a následně své příspěvky maže) cítila bych stejnou potřebu se hájit.


Nepřihlášený uživatel

#1005 Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 07:55

#1002: - Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 Pan Krosčen tedy pracuje jako zástupce vedoucího, je mu to  ke cti. Je určitě vděčný svým rodičům, kteří jej v mládí vedli ke vzdělání a  práci.Takových romských rodin si musíme vážit. Dopracoval se svou pílí k funkci zástupce a na tuto je náležitě hrdý, na  funkci potřebuje určité znalosti a hlavně organizační schopnosti. Je jen škoda, že své schopnosti /organizační / neuplatňuje i ve své rodině. Jako zástupce má mít i přirozenou autoritu a tu jsem v seriálu nějak postrádala.Určitě má dobrého zaměstnavatele když mu umožňuje občasné pracovní neschopnosti,Dalším předpokladem k výbornému vykonávání funkce zástupce je plánování, naplánováno bylo vše výborně, jen se vloudila malá chybička v podobě tchýně, To by byla šéfová,žádný vytýkací dopis, vše by vyřizovala ručně a stručně.

otto

#1006 Re: Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 12:01

Pan Kroščen už hodně dlouho  nepracuje, neb si to slečna matka nepřeje.

 


Nepřihlášený uživatel

#1007 Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 12:09

#1003: - Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 Špatně jsme na tom nebyli, jenom jsme v exekuci, a já chudák nevím proč. Někdo to na nás nahrál když se nám narodily děti.


Nepřihlášený uživatel

#1008 petici ano

2015-02-22 13:03

Antonio Kroščen: Mila Stano. Dekuji za vase postrehy…
co se tyce o exekucnich platbach.. tak bohuzel jsme o tom nevedeli…
j3 to smutný ale jsou to stare a zapomenute castky kdy me parkrat chytil revizor jako 17 ti leteho kluka kterej musel chodit do skoly. A bohuzel rodice na tom asi nebyly financne nejlip… jinak my jsme mely vsechno co se tyce Antonia..

To vás jen chválí, že jste chodil do školy, vaši rodiče byli rozumní a zodpovědní, že umožnili vzdělání dětem. za které jste jim vděčný. Alespoň jej můžete nyní využít a zajistit si tak lepší možnost uplatnění v managmenru firmy.

 


Nepřihlášený uživatel

#1009 petici ANO

2015-02-22 14:27

Půlhodinový film Za Adolfa by žádní morgoši neměli žádný práva režisérek Apoleny Rychlíkové and Martiny Malinové, jímž bylo představení zahájeno, je krutě přímočarý. Vychází z loňské zprávy o tom, že jedna romská maminka porodila paterčata. Film zaznamenává každodenní život této matky, jak se stará o své děti. K tomu jsou čteny komentáře z různých internetových stránek, které jsou neuvěřitelně rasistické. "Tyhle děti nebudou nikdy pracovat", vyjadřuje se jeden komentář, zatímco jiné chtějí vědět, kolik peněz maminka dostává od státu. Romové jsou charakterizováni jako "paraziti", "zaslouží si zastřelit"; tyto nesmírně znepokojující výroky se stávají ještě více šokujícími, když kamera panorámuje po dětech a zachycuje jejich emoce. Účelem filmu je důrazně ukázat, že Romové jsou lidé, ne komiksové příšery, které jsou démonizovány určitými částmi společnosti. Uvědomujeme si, že ani děti nejsou bezpečné před jedem rasistů, kteří se skrývají za internetovým připojením (a kteří, což je ironické, podepsali tyto rasistické výroky svými plnými jmény a místy bydliště - ta jsou uváděna v horním levém rohu na plátně). Je velmi nepravděpodobné, bylo nám řečeno, že by se tento film veřejně promítal a namísto toho bude zřejmě jen k vidění na mimořádných akcích v České republice a v zahraníčí. Byl vyroben v koordinaci s iniciativou "Ne rasismu", další informace najdete na stránkách - See more at: http://www.blisty.cz/art/75266.html#sthash.vL7SN2Tm.dpuf


Nepřihlášený uživatel

#1010 Re: Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 14:46

#1007: - Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

zmlaceni pecovatelky

===============

 

 pátek 18. listopadu 2011, 3:24 - Albrechtice

Tvrdíte, že vás napadla skupina místních Romů kvůli vyplácení peněz jejich příbuzné. Jak k útoku došlo?

V úterý dopoledne přišla matka ženy, jejímž je obec opatrovníkem. Stála přede dveřmi a opakovala, že ty peníze patří jí. Tak jsem jí odvětila, že opatrovníkovi žádné peníze nenáleží. A na vyřízení příspěvku na bezmocnost, který jsem pro ni zrovna vyřizovala, si musí počkat. Nato přiběhla sestra té opatrované a křičela, že pro ni nic nedělám. Řekla to tedy poněkud expresivně. Poslala jsem je pryč, načež ona začala křičet, jestli se chci prát. Najednou nějaký vysoký muž, kterého neznám, rozkopl vrátka a dvakrát mě udeřil do obličeje. Manžel mě přišel bránit, ale on ho srazil na zem vedle přepravky s dřevěnými špalky. Ty pak po mém muži začal házet. Když jsem řekla, že zavolám policii, v tu chvíli všichni zmizeli.

Utrpěli jste nějaké zranění?

Naštěstí se nám nic nestalo. Ale já jsem po operaci oka, ten útočník se trefil vedle. Bylo taky velké štěstí, že muž upadl jen kus vedle schodu, mohl se uhodit do hlavy i o kamenný stůl.

O co přesně ve sporu o vyplácení peněz jde?

Rodina se ženy kvůli nemoci před dvěma lety zřekla. Předtím ji nechtěli, říkali mi, že když ji neumístíme někam do ústavu, přivedou ji ke mně domů. Soud nás určil opatrovníkem někdy v červnu loňského roku. Vše probíhalo bez problému až do doby, kdy byla žena přeléčená a vyřídila jsem jí důchod. Ten jí úřad vyměřil i zpětně, takže jí přišla na účet poměrně velká částka. Od té doby po mně začali její příbuzní požadovat peníze, které patří opatrované. Najednou tu nemocnou zase milovali a skončilo to tak, že chtějí opatrovnictví převést na sebe.

Vy jste proti tomu, aby opatrovnictví přešlo znovu na jejich rodinu?

Vůbec ne, napsali jsme na soud, aby obec zbavil opatrovnictví. Už jsem jim i volala, aby to řízení urychlili.

Řešila obec s touto rodinou v minulosti nějaké problémy?

Právě že vůbec nebyly. To, co se stalo, bych od nich nikdy nečekala a o to víc vás to zasáhne. S těmi lidmi jsem normálně jednala na úřadě a snažila se jim pomoct. Otec s matkou té nemocné ženy celý život pracovali. Horší to je v případě jejich syna, který nepracuje a pracovat asi nebude. Starosta mu dokonce zařídil práci, ale on tam nechodil.

Máte po úterní události strach?

Mám velký strach. Špatně vidím, takže když jdu po ulici a proti mně někdo jde, nepoznám ho. Teď se bojím, jestli to nejsou nějací útočníci, kteří si to přišli se mnou vyřídit. Doufám, že už k ničemu nedojde, ale na druhou stranu, když si troufli a přivedli si jednoho, proč by si příště nemohli přivést dva tři.


Nepřihlášený uživatel

#1011 Re: Re: Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 15:02

#1010: - Re: Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 Tohle sem nepatří, co vytahujete samé negativa. Proč neuvedete kladné příklady : Gondolán, Balogová, Gipsy, moderátoři v televizi, Vlasta Horvát, který by se vzhledem ke svému nadání měl objevovat více v mediích. Každý máme nějakou dobou i špatnou zkušenost s cikány, ale proč to tahat sem


Nepřihlášený uživatel

#1012 Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 16:49

 

Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

 

Úřednice MPSV – a Statutární orgán – ředitel Klub dvojčat a vícerčat, o.p.s a její slovník:

 

 „Ku*vy zas*aný,“ křičela na celé kolo, když vyběhla po hádce z bytu rodiny.

 

Tvoji tchýni zabiju,“ křičela směrem k otci dětí, který zůstal stát jako opařený.

 

„Nepomůžu. Se*u na vás!“

 


Nepřihlášený uživatel

#1013 Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 17:31

 

Slovník rodiny paterčat pro srovnání:

 

 

Babička Olga: řekla, že KVR je blbá

 

Bratr matky Péťa: stát se nestará

 

Matka paterčat: teď na nás každý s*re

 

 

 

Matka: Zastává se státu, protože je pod ním zaměstnaná,“ rozčilovala se matka dětí. „Tady končí, jestli chce“.

 


Nepřihlášený uživatel

#1014 Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 17:38

#1012: - Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE 

Něco velice vážného ji k tomu vyprovokovalo, asi bychom se divili kdyby nám pustili co tomuto výstupu předcházelo. Kdo vždy  drží dekorum ?Asi se měla tohoto výstupu zdržet, ale co když to byla záměrná provokace? Já jsem zaregistrovala u pana otce takový úsměv až škleb, ale asi je to jen můj dojem.Podle reakce paní K je vidět, že to není studený čumák, ale ženská z masa a kosti. 


Nepřihlášený uživatel

#1015 Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 17:59

#1014: - Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE 

ale co když to byla záměrná provokace? Já jsem zaregistrovala u pana otce takový úsměv až škleb, ale asi je to jen můj dojem

 neni to vas dojem vice lidi si toho vsimlo stejne jako u Kramneho 


Nepřihlášený uživatel

#1016 Re: Re: Re: Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE.

2015-02-22 18:02

#1011: - Re: Re: Re: Re: KLÁŘE VÍTKOVÉ RULÍKOVÉ: NE, NE, NE, NE, NE. 

 ale patri

cikan sam nikdy na bileho nezautoci protoze se boji

pocitam ze na tu pecovatelku kterou  babka profackovala si  taky privedla ochranku


Nepřihlášený uživatel

#1017 Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 18:22

#1014: - Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE 

 

Díl Sami:

 

KVR říká Tondovi: Tebe taky mám ráda, i když ty říkáš, že mi nevěříš, hajzle. (27:40)

 


Nepřihlášený uživatel

#1018 Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 18:34


Nepřihlášený uživatel

#1019 Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 18:35

#1014: - Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE 

Když KVR vyběhla a nadávala otec koukal překvapeně, úsměv až doječela, škleb tam nevidím. Záměrná provokace to si nemyslím. Takto se Vám jeví "ženská z masa a kostí"?


Nepřihlášený uživatel

#1020 Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 19:32

 

Za Adolfa by žádní morgoši neměli žádný práva

V barvě natočený, vyhraněně černobíle pojatý, observační dokument o realitě dne s cikánskými paterčaty odkrývá bolestné téma českého rasismu. Kamerou zachycená celodenní péče o děti je doprovázena  opovržlivými komentáři a finančními přepočty národnostní většiny, jež tak obnažuje své vlastní slabiny.

DETAIL:
První paterčata v České republice: „kofoly, pět fakanů, nedotknutelná pětka, dobře prosperující farma, potenciální nemakačenkové, 5 x cikáně = 5 x trestný čin, malí potkani, svině černý, darmojedi, haranti…“ S chutí do života!

dokument-festival.cz, imdb.com

 

Doufám, že komentáře jsou uvedeny s patřičnými jmény, tak jak to točí Jan Jablunka na youtube.

Film se bude promítat na klubových akcích také u nás.

 


Nepřihlášený uživatel

#1021 Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: ano

2015-02-22 20:18

#1020: - Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE  

Provokace? Reklama?  5 miminek a 1 klouček, o co vám jde?


Nepřihlášený uživatel

#1022 Ano NE rasizmu a to od romského etnika směrem k daňovým poplatníkům.

2015-02-22 20:24

1) Nejsem nejmladší a ledacos jsem již zažila,přesto pro mne nejodpornější ras.výrok pronesla Romská matka(nikdy nepracující cuchta) na adresu dítěte,dívenkyjiné Romské matky(řádně pečující a pracovité) že je zasr...hnusná černá držka.Hádejte,čí dcera dokončila ZŠ,vyučila se,našla uplatnění a dnes se vzorně stará o vlastní rodinu a manžela NE-ROMA?Na rozdíl od té druhé,opakovaně ve VT?

2)Ano i v majorit.společnosti se najdou vulgární a omezené existence.Ale stačí si najít komentáře na ROMEA.cz,to,co se tady vyskytuje za ubožárny,to nemá obdoby.Drtivá většina zde se prezentujících má IQ houpajícího koně,ta sprostota k těm,jak je nazívají bílími svi...?O procentualním poměru delikventů trest.činů nemluvě.

3)Ano,jsou zde v drtivé většině minoritou zneužívány social.dávky a to neskutečným způsobem.Co si budeme povídat i početné příbuzenstvo sl.matky to má zmáknuto.Setkávám se s tím často jako prac v soc.službách.Při posledním zážitku s členy minorit.spol.jsem však pociťovala naprostou beznaděj.Oni někteří z nich se prostě lidsky nestydí ničeho.

Mnohočetná rodina pobírající značné socal.dávky,zneužívá demencí trpící 86letou tzv.bílou pani- sousedku,chodí k ní si tak rádoby- půjčovat,nevratně .Vše od peněz po potraviny.Nestyděli se i v minulosti na  černo napojit na její Elektroměr.Odporné. Nedávno jsemje vykázala  je pod pohrůžkou Policie.z jejího bydliště.Asi nemusím popisovat že jsem byla fiz.napadena a bílá pí.,zkur.ená svi.e atd bylo to nejslušnější co jsem slyšela.Bohužel beze svědků,byli rychlejší,utekli.:-))).

Z Kroščenko-Kiňovic realityšou jsem prodýchala pouze asi 2x20 a 1x40 minut.Stačilo.

ANO Petici.     ANO,ANO,ANO.Jako jedna z prvních.

PS.Pokud pan Kroščen či blízcí nebudou moci odolat zaslání nějakého vtipného komentáře,že předem děkuji.Již jsem s tímto pánem měla neplánovanou čest.Také stačilo.Jsou prostě lidé,se kterými není radno mít společné ani místo v tramvaji.

 


Nepřihlášený uživatel

#1023 Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 20:34

#1020: - Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE  

 Pokud by se p.Jablunek systematicky venoval Romske problematice, pak by bylo vse v poradku. Zde je ale jen snaha zviditelnit se na lacinem tematu. Co je snazsi nez vymezovat se proti rasismu? Snad jen odsoudit zabijeni deti.....to je ale zoufale malo. Pan Jablunek proste nema co rict a je s podivem, ze je vubec na streamu. Zrejme neci dobry kamarad.


Nepřihlášený uživatel

#1024 Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 20:46

#1019: - Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE 

 Záměrná provokace to si myslím na 100%


Nepřihlášený uživatel

#1025 Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 20:51

#1023: - Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE  

 Co je hlavním záměrem vašeho "vysílání" Slušného Čecha? Nastavit zrcadlo společnosti, samotným účastníkům diskusí, upozornit na nesnášenlivé postoje?

Tím záměrem je ukázat, jak absurdní je tvrdit, že jsem „slušný Čech“, když zároveň tvrdím některé ty věci v diskusích pod články – dekonstruovat ten pojem. Ukázat, že tihle „slušní Češi“ jsou zároveň pěkná „prasata“. Takové nejsilnější momenty byly asi u komentářů k paterčatům. To bylo opravdu strašné.

Co vás osobně na „slušných Češích“ nejvíce vytáčí?

Neochota hledat chyby sám u sebe. Ten princip „hate and blame“.

Pod článkem serveru iDNES.cz o vašich videích („Slušný Čech“ paroduje křiklouny na webových diskusích i politiky“) se na facebooku stejného serveru objevil mimojiné komentář: „Hůavně že se recesista dobře baví. Kdopak mu to asi platí ??? Neo že by láska k bližnímu ???“ Osobně mám ale dojem, že k natáčení Slušného Čecha není potřeba ani koruna – že patří k těm typům „akce pro dobrou věc“, která se dá udělat úplně zadarmo. Nebo vás opravdu platí nějaká utajená společnost?

Přesně takhle to začalo, stačil mi k tomu přístup na internet. Videa ale měla sledovanost a po nějaké době mě kontaktovali ze Streamu. S těmi jsem se dohodl, takže mi za umístění videí na jejich serveru něco platí. A je to tak paradoxně i díky diskutérům, o kterých svá videa točím.