PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #1025 Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE

2015-02-22 20:51

#1023: - Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE  

 Co je hlavním záměrem vašeho "vysílání" Slušného Čecha? Nastavit zrcadlo společnosti, samotným účastníkům diskusí, upozornit na nesnášenlivé postoje?

Tím záměrem je ukázat, jak absurdní je tvrdit, že jsem „slušný Čech“, když zároveň tvrdím některé ty věci v diskusích pod články – dekonstruovat ten pojem. Ukázat, že tihle „slušní Češi“ jsou zároveň pěkná „prasata“. Takové nejsilnější momenty byly asi u komentářů k paterčatům. To bylo opravdu strašné.

Co vás osobně na „slušných Češích“ nejvíce vytáčí?

Neochota hledat chyby sám u sebe. Ten princip „hate and blame“.

Pod článkem serveru iDNES.cz o vašich videích („Slušný Čech“ paroduje křiklouny na webových diskusích i politiky“) se na facebooku stejného serveru objevil mimojiné komentář: „Hůavně že se recesista dobře baví. Kdopak mu to asi platí ??? Neo že by láska k bližnímu ???“ Osobně mám ale dojem, že k natáčení Slušného Čecha není potřeba ani koruna – že patří k těm typům „akce pro dobrou věc“, která se dá udělat úplně zadarmo. Nebo vás opravdu platí nějaká utajená společnost?

Přesně takhle to začalo, stačil mi k tomu přístup na internet. Videa ale měla sledovanost a po nějaké době mě kontaktovali ze Streamu. S těmi jsem se dohodl, takže mi za umístění videí na jejich serveru něco platí. A je to tak paradoxně i díky diskutérům, o kterých svá videa točím.