PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

/ #1317 petici ANO

2015-02-25 16:31

#1310: - Re: petici ANO 

Dana Tenzler  502553

Chcete říct, že TÚ, který zřídila Rulíková-Vítková, a na který posílali lidé peníze pro paterčata, smí vyluxovat právě jen Rulíková-Vítková? 

POKUD tomu tak je, pak vidím konečně pravý důvod, proč se tahle "ochránkyně" paterčat tolik snaží, aby ukázala rodinu v tom nejhorším světle.

Dana Tenzler

Já nesoudím, jestli Rulíková lže nebo ne, ostatně na to nám všem chybí základní znalosti věci. 

To, že rodina, pro kterou ty peníze lidi posílali, s nimi nemůže disponovat, je velice, velice zvláštní. Jak je to možné? 

Proč chce Rulíková předa správu nad zaslanými penězi zase další cizí osobě a nepředá je slušně tam, kam byly dárci posílány - rodině paterčat, jako hmotná pomoc?

Dana Tenzler

Na mě to dělá ten samý dojem - naletěli. 

Kdo ví, jak to bylo. Všechno jsou jen spekulace. Já si umím docela dobře představit scénář, kdy "dobrodějka" vnese do děje následující nuanci: "hele víš, já mám tu firmu a tak, bylo by fajn, kdybyste všichni do kamery řekli, jak moc málo stát dává rodinám s vícerčaty, jak vám chybí pomoc, abychom pomohli i těm ostatním. Když to takhle uděláme, tak oni nám i vám dají víc peněz, o to se už lidi postarají, uděláme tlak na ministerstvo"... A hle -  najednou tu máme "dokument", najednou tu máme stěžující si "nevděčnou" rodinu.

Proč si to myslím? Už v tom dokumentu bylo vidět, že se Rulíková nemá s ministryní ráda. A že je to obousměrné. V zákulisí tam asi bude těch triků a tlaků víc, než si myslíme. 

Proto "dokumentu" nevěřím. Proto nemůžu tak jednoznačně říct (jako to děláte vy) že si rodina paterčat za všechno může sama. Prostě o těchto věcech nic nevíme, to, co na první pohled vypadá růžově  může mít úplně jinou barvu, když se člověk podívá do zákulisí. A sebeobhajobné tvrzení jedné strany  už vůbec nepovažuju za absolutní pravdu.

V takové situaci je nepravděpodobnější, že lžou všichni a pravda bude někde uprostřed.