Americkou armádu na našem území nechceme!

Čech

/ #991 Re: Re: Re: Re: Čech

2015-03-06 07:42

#973: David - Re: Re: Re: Čech 

Hm... dobrá tak mi řekněte jak si to představujete? Vystoupíme z NATA... Vystoupíme z EU? A co dál?? Morava se odtrhne od Čech protože maj taky přece nárok na sebeurčení? A pak řekneme Máničce a Hurvínkovi že jsme tu válku vybojovali dobře? Víte...až budete mít argument který bude založený na logickém a hlavně na reálném dlouhodobém řešení nemám problém se o tom bavit. Ale tyhle "EMOČNÍ" výlevy tady píše skoro každý na ty reagovat už nehodlám. Z poloviny lidí je tady Ernesto Rafael Guevara de la Serna ale jen 15% lidí tady ví kdo to byl. Každý má jasno že musíme vystoupit atd atd... ale nikdo neví co by bylo dál...a upřímně už mě nebaví ani Vám to vyvracet... 90% lidí tady má tak polovičaté znalosti že je to plýtváním mého času cokoli vysvětlovat. Jsme přece jen demokratický stát. A pokud jste tak nespokojení máte možnost vyjít ven a situaci řešit. Já osobně bych v NATO a EU zůstal. Ne snad proto že bych byl fanda Eura a zahraničních misí ale proto že v době eskalace takhle vystoupit mi přijde jako by voják v době míru pobíral všech výhod a když jde do tuhýho radši se dal na truhlařinu. Mno prostě zbabělost. A hlavně nikdo si neuvědomuje ty následky které by to mělo pro nás.