Americkou armádu na našem území nechceme!

el.revize

/ #2104

2015-03-12 11:11

Je vidět že pánům lumpenkavárny došly všechny argumenty. Tak se snaží aspoň po češtinářské linii, vpravdě, sami jsou na tom často v tom směru dost uboze :), a ta úroveň myšlení je na tom podobně :). Viděla jsem americký kreslený film, kde vybouchla atomová bomba, a účastníci výbuchu se...tomu smáli..., také jsem viděla americký návod, co dělat, když atomová bomba vybouchne? Hlavně se prosím nedívejte do výbuchu a přikryjte se pláštěnkou a jděte domů utěsnit škvíry. No..možná právě USA by měly vědět, jak vypadala Hirošima a Nagasaki a lidé, kteří výbuch přežili. Jenže USA nejspíš vidí pouze , jak města pilných Japonců vypadají teď...dobrá cesta za nějaký čas pro jejich trh! Možná by měli začít někteří číst  .. o dívce, která chtěla vyrobit tisíc papírových jeřábů a věřila, že přežije. Výňatek :..Chtěla jsem napsat o roztavených nehtech a spečených skleničkách. O školních brašnách dětí, které umíraly do tří dnů po výbuchu. Chtěla jsem psát o obětech výbuchu, které se dodnes soudí se státem o odškodnění. O roztaveném Budhovi nebo roztavené dětské tříkolce. O Fénixových stromech, které rostly kilometr a půl od epicentra a výbuch přežily. Dodnes jsou na nich viditelné stopy po ožehnutí.

http://svobodova.blog.idnes.cz/c/94362/Hirosima.html