Zastavme romské žaloby realitních kanceláří

Martin

/ #6

2015-03-24 19:56

Jenom blázen by si nechal nastěhovat dobrovolně tuhle svoloč do kvartýru. Všichni ví, čeho jsou schopní. My jim dáme zbrusu nové baráky a do pár let jsou vybydlené – nakáleno v každém rohu, vytrhané radiátory, římsy, okapy, vysklená okna, nábytek a parkety spálený, pod oknama tuny odpadků. Takhle se prostě normální člověk nechová, ať mně nikdo, ani tahle kráva z pozice ombudsmanky, netvrdí, že tohle jsou lidé na stejné sociální úrovni jako my, protože tohle mě vážně uráží. Proč naše rodiny přijdou v exekuci o všechno a skončí pod mostem, ale cikánům se tohle nikdy nestane? Proč vždy dostanou, co potřebují, odpouští se jim dluhy, promíjí trestná činnost, z jejich strany se musí stát něco hodně závažného, aby v tom byl rasový podtext, kdežto z naší strany se na ně stačí zle podívat a hned jsme fašouni a náckové – a já vím proč. Politici by s nimi třeba i rádi zatočili, tak jak to bylo dříve, jenže ihned se vyrojí tisíce lidskoprávních aktivistů, kocábovců, džamil a jiných dementních retardů a budou mít plnou hubu blbých keců o rasismu, utlačování menšin a diskriminaci a podobné sračky.