Americkou armádu na našem území nechceme!

USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR

/ #3557 NECHCI TU TERORISTY USA

2015-04-01 16:31

Žijeme jako národ ve lži, na úvěr. Vše, co máme, je dluh. A život na dluh jednoho dne skončí. Ale než to přijde, pošlou nás ještě do války s Ruskem, abychom se, pokud možno, nikdy nevrátili a naše majetky mohly konečně propadnout bankám. Není nic lepšího pro banku, než klient v defaultu anebo po smrti. Kolik z těch lidí, co mává konvoji, je bez dluhů? Bez hypoték? Kdo jim bude splácet hypotéky po vypuknutí války? Jen se zeptejte pamětníků, jak dopadly majitelé hypoték po skončení II. sv. války. Museli hypotéky po válce splácet cizím bankám v cizích měnách. To byl mimochodem důvod obrovské podpory KSČ ve volbách těsně po válce, protože ta byla proti hrazení anuit v cizích měnách. O této věci se dnes raději v médiích nemluví. Historie se zamlčuje a přepisují se dějiny. Oslavují se Američané, kteří osvobodili jednu sedminu území Československa, o Sovětském svazu se mlčí. Bylo ostudné, když minulý režim zamlčoval osvobození západních Čech Američany, ale jak nazvat dnešní situaci, kdy se zamlčuje osvobození sovětskou armádou?

Demokracie umírá v Česku a lidé jí kopou hrob. A s každým tankem, s každou novou reportáží ČT, s každým dalším grantem americké ambasády pro české kolaborující neziskovky se blíží konec svobody v naší zemi. Nenechte se v tom hrobě zasypat spolu s ní. Nemlčte a nebojte se. Oni se bojí slyšet pravdu. V televizi, v rádiu, v médiích. Tam všude jednoho dne bude váš hlas a nikdo vás nepřehlédne. Čas pracuje pro nás.

Stejně tak, jak dnes máváte americkým transportérům na uvítanou, stejně tak jednou může nastat situace, že budete mávat svým synům a dcerám na rozloučenou, až na těch samých nebo podobných transportérech budou odváženi do války kamsi na východ Evropy.

Nevím, jak vy, ale když znovu zavádí odvody branců a dokonce i holky, tak já si to vysvětluji tak, že oni vědí nahoře, že NATO nám asi moc s nějakou obranou nepomůže, když teď se rozhodly odvádět i dívky… asi to tuší i lampasáci na generálním štábu, že až dojde opravdu na obranu našeho státu, moc Strykerů od NATO nám na pomoc asi nepřijede…

-VK-

ODKAZ-CO MEDIA NEUKAZALA

ODKAZ-USA ROZVRAT V CR OVCE SE MEZI SEBOU HADAJI

ODKAZ-USA NAS VERBUJE DO VALKY OVCE JEN JASAJ