Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.

"Ještě mám zdravý rozum"

/ #287 názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:22

Udivuje mne poměrně velký počet " argumentů  proti průjezdu Nočních vlků.Tito "lidé" neumí číst?Kdyby ano,pak by zjistili,že je to petice k události se kterou nesouhlasí,ale to je tak všechno.Podotýkám,že je to petice,ne diskuze.

Plyne z toho jednoznačný závěr,že si skupinu malomyslných "kdosi"(= rozumní si udělají názor kdo)najal,právě proto,že jsou duševně omezení a nedojde jim,jaký rozdíl je mezi peticí a diskuzí.S tímto jevem se lze setkat i u dalších petic,které cíleně odmítají válku a vše s tínto nebezpečím spojené,ale i u diskuzí pod různými články.Můj osobní názor je ten,že jsou to placení udavači a sabotéři,kteří mají narušovat  různé diskuze a petice a vyvolávat mezi občany nepokoj.Penězi ten kdosi,na takovéto akce nešetří ,viz Ukrajina a Majdan.Jsou vzteky bez sebe,že v naší zemi,až na pár zaprodanců narazili na inteligentní národ,který se nespokojí tím,co se mu média a různé "zájmové skupiny"snaží tlačit do hlavy.Vymytých mozků je u nás naštěstí pořád méně,než těch rozumných.Paradoxem je to,že i u těch váhajících prohrávají na plné čáře.Donutí je hledat nová a nová fakta a ti posléze prostou logikou dojdou ke zjištění,kdo je vákychtivý štváč a kdo ten,kdo se snaží udržet ve světě mír.To byl i můj případ,d z nedostatku času,snad z lenosti se zajímat o vše do hloubky.To k čemu jsem se dopracoval mne dokonale vyděsilo.Jsme v nebezpečí.A velice důrazně zde píši:"Nechci válku....pro své děti pro svá vnoučata,pro všechny rozumné občany u nás.Ti,kteří po tomto volají,ať se nechají naverbovat do řad žoldáků,mají svobodnou volbu.Ale ať do toho netahají nevinné spoluobčany.

A jenom na okraj:"V roce 1968 nás nenapadli rusáci ,jak se  dočítám v různých nenávistných debatách,nýbrž vojska zemí Varšavského paktu.Stačí otevřít Wikipedii,ale to je pro vymyté mozky velice těžké,kdepak něco přečíst,když se stačí řídit instrukcemi pro vymyté mozky.Vlastně jsou k politování,všichni co si mozky nechali vymýt, zahubí je vlastní blbost.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Var%C5%A1avsk%C3%A1_smlouva