Místo hřiště parkoviště?

Petr

/ #9

2015-05-17 20:09

Takové malé parkoviště nic neřeší!Prostě se jen zaplní dalšími auty a opět nebudou parkovací místa .Pro park je to ovšem zásadní rána!Řečkovické centrum je díky narůstající dopravě čím dál tím hlučnější ,nebezpečnější a špinavější.Ubírat mu jakékoli množství zeleně je naprostá hloupost a nevratná škoda !!!Plochy u hřbitova jsou rozhodně na parkovací místa vhodnější.Jsem rozhodně pro vybudování vhodnějšího prostředí pro děti nebo rozšíření současné zeleně.Ať se ptám ,kde se ptám,ještě jsem nepotkal řečkovického občana ,který by s vybudováním parkoviště souhlasil.Tak kdo ho tady tedy vlastně chce?To by nejen mě opravdu zajímalo!Prosím radnici ať přehodnotí svoje rozhodnutí.Nemohou přeci tak zásadní rozhodnuti o podobě centra Řečkovic rozhodovat sami s vyloučením občanů!!!Spíš bych se soustředil na to,jak dopravu v centru Řečkovic omezit,nebo aspoň zpomalit.Myslím, že úrazů na této komunikaci už bylo dost.Jen tak mimochodem ,jak to ,že městská policie nepokutuje parkující auta u pískoviště,když jindy u blokového čištění je tak aktivní?A pan Starosta se tím ještě v Řeči "pochlubí".Nevím, zdá se mě to celé jakési divné a to tak bývá když odpovědná místa pořádně nekomunikují s občany.Prosím nebuďme lhostejní k tomu ,co se děje okolo nás a pojďme hledat lepší řešení!!!