Žádáme ambasádu Ruska: zařaďte nás také na seznam.

Daniel Baumruk

/ #38 Re: Re: Re:

2015-06-09 10:33

#37: Dominik - Re: Re:  

Asi jste trochu nepochopil účel téhle petice. Nejde o to vyjádřit sympatie ke konkrétním politikům a uskupením, ale vyjádřit svůj postoj k tomuto počinu Ruska, alespoň u mě. Konkrétně k panu knížeti mám taky své výhrady a není to zrovna člověk, kterého bych podporoval. Můj názor proč jsem tady tuto petici podepsal jsem již napsal na první straně v diskusi, kterou ste očividně nečetl.

Nevím jestli to tak je, ale pravděpodobně jste autorem příspěvků, na které jsem reagoval. Chci Vás tedy pochválit, že jste se představil alespoň svým jménem. Jde vidět Dominiku, že rozpoutávat žabomyšíválky Vás baví. Bohužel zatím i přesto reakce na mou osobu nejsou nijak podložena konstruktivním názorem. I tak se snažím přes tento Váš příspěvek, který je plný hněvu a rozčilení, pochopit Váš postoj a názor k celé situaci, ale v takovém útočném příspěvku se opravdu těžko hledá nějaký opdstatněný smysl.

Pokud byste našel odvahu ještě jednou naspat příspěvek, kterého bych si mohl alespoň trochu vážit tzn. bez urážek a s čitelným názorem budu rád. Jediné co jsem z Vaše příspěvku vytáhnul je, že se Rusko brání útokům USA a EU. Ale můžete mi říct na čem je založený Váš názor?

Díky a přeji hezký den

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...